Meniu

Colonoscopie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care soliciti o colonoscopie in Sibiu, trebuie sa ai siguranta ca medicul respectiv si clinica in care el activeaza sunt cea mai buna varianta pentru tine. Colonoscopia are un rol foarte important in detectarea precoce a unor afectiuni grave sau la prevenirea dezvoltarii acestora si nu este o procedura tocmai confortabila. Ea consta in introducerea unui tub flexibil prevazut cu o camerea video in intestinul gros, pentru a examina peretii acestuia si a detecta eventualele probleme: polipi, leziuni, semne de boala.

Iti prezentam in acest articol trei clinici din Sibiu in care se efectueaza colonoscopii in cele mai bune conditii. Citeste acest articol, afla informatii pretioase despre: clinici, medicii gastroenterologi la care se fac colonoscopii si opiniile pacientilor acestor centre medicale. In acest fel, vei putea alege informat unde sa-ti faci o colonoscopie sau ce sa le recomanzi celor care au nevoie.

Cat costa o colonoscopie in  Sibiu?

Pretul pentru o colonoscopie variaza in Sibiu. In tabelul de mai jos au fost notate aceste tarife, astfel incat sa stii de ce buget trebuie sa dispui pentru procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • 5 medici gastroenterologi
 • Videocolonoscopii (fara anestezie) gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Ecografii abdominale
 • Teste Helicobacter pylori
 • Recoltari biopsie
 • Aparatura medicala performanta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
RMN Diagnostica
480 Ron
 • Pret Colonoscopie 480 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Servicii de gastroenterologgie decontate de CJAS Sibiu
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Polipectomie
 • Ecografii abdominale
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Programari nerespectate
Proctoven
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Doi medici gastroenterologi cu experienta si cu numeroase competente
 • Servicii de gastroenterologie decontate de CAS
 • Ecografie abdominala
 • Gastroscopie si colonoscopie
 • Tratamente contra constipatiei
 • Aparatura medicala performanta
 • Clinica moderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici in care se efectueaza colonoscopie in Sibiu

Am indentificat trei clinici medicale in Sibiu in care se realizeaza colonoscopie si ti le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza.

1. Misan Med

In cadrul departamentului de gastroenterologie al clinicii Misan Med din Sibiu se efectueaza si colonoscopie, dar si alte proceduri cu rol diagnostic sau de tratament: videogastroscopie, videorectosigmoidoscopie, testari Helicobacter pylori, recoltari biopsie, ecografie abdominala. Sunt cinci medici primari si specialisti gastroenterologi care fac parte din echipa medicala a acestei clinici, iar doi dintre ei colaboreaza cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Sibiu: dr. Daniela Coman si dr. Ioan Prodan. Astfel, colonoscopiile fara anestezie sunt gratuite la acesti specialisti, pentru pacientii asigurati, pe baza biletului de trimitere. Misan Med a aparut pe piata in anul 2003, oferind servicii de medicina muncii, iar in 2012 a fost inaugurata clinica unde sunt puse la dispozitie acum numeroase specialitati medicale, in cele 28 de cabinete.

Pretul unei colonoscopii este de 550 de lei la Misan Med Sibiu.

In mediul online, au fost notate de catre pacienti mai multe aspecte pozitive ale acestei clinici: medicii au o pregatire aleasa si experienta, specialitatile medicale acopera necesitatile unei intregi familii, personalul este primitor, multe dintre servicii sunt decontate de CAS, aparatura este de ultima generatie. Faptul ca au fost remarcate atatea parti pozitive nu inseamna ca toti sibienii au fost multumiti, fiind si cateva aspecte mai putin placute, cum ar fi preturile mari sau nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

Dr. Sergiu-Adrian Terec de la Policlinica RMN Diagnostica din Sibiu realizeaza colonoscopie totala, dar si multe alte proceduri in scop diagnostic sau terapeutic: ecografii abdominale, endoscopie digestiva superioara, polipectomie, rectoscopie, prelevare de material de biopsie pentru examenul histopatologic. Dr. Terec este medic specialist gastroenterologie si se afla in contract cu CJAS Sibiu, ceea ce inseamna ca poti beneficia de o consultatie gratuita in cabinetul sau, pe baza biletului de trimitere. Din oferta de specialitati medicale a acestei policlinici mai fac parte, pe langa gastroenterologie, urmatoarele: chirurgie generala, cardiologie, endocrinologie, ecografie, dermatologie, neurologie, nefrologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie etc.

O colonoscopie totala are un tarif de 480 de lei la RMN Diagnostica Sibiu.

Medicii profesionisti, personalul empatic si bine pregatit, preturile accesibile, aparatura medicala performanta, curatenia si buna organizare par sa fie unele dintre cele mai apreciate lucruri in randul pacientilor RMN Diagnostica din Sibiu. Oamenii spun ca se simt bine in aceasta clinica, datorita amabilitatii cu care sunt intampinati si tratati, curateniei si atmosferei placute. Sunt notate insa si cateva aspecte de care nu au fost multumiti, cum ar fi faptul ca nu se respecta programarile.

3. Proctoven

In cadrul Clinicii Proctoven din Sibiu se realizeaza colonoscopie si videocolonoscopie de catre doi medici cu experienta in acest domeniu: dr. Adrian Boicean si dr. Silviu Nistorescu. Dr. Boicean se afla in contract cu CJAS Sibiu si este medic primar interne si medic specialist gastroenterologie. Este specializat in ecografie abdominala si in ecografie vasculara, fiind totodata si sef de lucrari la Facultatea de Medicina „Victor Papilian” din Sibiu. Medicul este solicitat pentru consultatii, dar efectueaza si gastrofibroscopie si prescrie tratamente pentru constipatie. Dr. Silviu Nistorescu este medic specialist gastroenterolog si are competente in: ecografie generala, endoscopie digestiva superioara si colonoscopie.

Pretul colonoscopiei este de 600 de lei la Clinica Proctoven din municipiul Sibiu.

In urma vizitelor medicale, sibienii au constatat mai multe aspecte pozitive la aceasta clinica: personalul medical amabil si profesionist, aparatura medicala moderna si performanta, serviciile decontate de CAS, ambianta placuta, conditiile moderne din clinica, varietatea de specialitati, curatenia. Sunt insa si persoane care spun ca nu se respecta programarile si ca au asteptat chiar si peste o ora la usa cabinetului.  

Concluziile noastre

Pentru o colonoscopie in Sibiu poti opta cu incredere pentru oricare dintre clinicile despre care tocmai ai aflat informatii utile. In cabinetele medicilor gastroenterologi din Sibiu sunt dotari moderne, constand in aparatura de diagnostic de ultima generatie, care fac ca investigatii precum colonoscopia, gastroscopia sau ecografia abdominala sa se realizeze rapid, obtinandu-se imagini de calitate superioara.

Asadar, pentru o colonoscopie decontata sau pentru o colonoscopie Sibiu la pret accesibil, ia in calcul aceste clinici. Aparatura performanta si medicii cu experienta sunt un plus pentru un diagnostic exact sau pentru monitorizarea afectiunilor digestive.