Meniu

Colonoscopie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea intestinului gros, procedura denumita si colonoscopie, este disponibila si in Slatina, in trei unitati medicale din oras. Daca te-ai hotarat sa tii cont de sfatul medicului de familie si sa faci o colonoscopie la o clinica de incredere, cel mai bine ar fi sa il intrebi in legatura cu orice nelamuriri ai avea. Investigatia este folosita, in principiu, pentru depistarea cancerului colorectal care afecteaza peste 11.000 din pacientii din Romania pe an. Nedepistata la timp, boala poate duce la deces, peste 6.000 de pacienti dintre cei 11.000 murind in fiecare an. Alege sa fii precaut si sa previi aparitia unei astfel de boli prin controale regulate si printr-un stil sanatos de viata. 

In Slatina iti prezentam trei unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru efectuarea acestei investigatii. Diagnosticarea se poate realiza si pe loc, avand in vedere ca medicul vede in timp real in interiorul intestinului gros. In cazul in care te confrunti cu o problema de sanatate care necesita un anumit tratament, medicul ti-l va recomanda pe cel mai potrivit pentru tine.

Cat costa o colonoscopie in Slatina?

Vrei sa fii la curent cu preturile stabilite pentru o colonoscopie in Slatina? Atunci te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos, in care iti prezentam tarifele actualizate ale celor mai frecventate unitati medicale din orasul tau. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Dotari superioare
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii endoscopice precise
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii impecabile de curatenie
Policlinica Promed
350 Ron
 • Pret Colonoscopie 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii precise
 • Aparaturi moderne
 • Personal medical bine pregatit
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Adomedica
350 Ron
 • Pret Colonoscopie 350 Ron
 • Conditii exceptionale de curatenie
 • Aparaturi moderne de diagnostic
 • Performanta inalta
 • Personal amabil
 • Profesionalism si empatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Investigatii endoscopice corect realizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in colonoscopie in Slatina

Esti in cautarea unei clinici de gastroenterologie care sa fie corect echipata in vederea realizarii unei colonoscopii in Slatina? Citeste in continuare si descopera cat de bine echipate sunt unitatile medicale din orasul tau, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii care se ocupa de aceste investigatiile endoscopice:

1. Lisimed

Lisimed este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina unde poti efectua endoscopia digestiva inferioara (colonoscopia) in conditii excelente de igiena si in siguranta. Echipa medicala este alcatuita din: dr. Silviu Gavrila, medic primar, dr. Mihaela Vaduva, dr. Andrei Gavrila si dr. Mihaela Stanciugel, medici specialisti. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara (esofagoscopie, gastroscopie), endoscopie digestiva inferioara (colonoscopie) cu sau fara anestezie generala, rectosigmoidoscopie, test Helicobacter Pylori, recoltare biopsie. Toate acestea sunt efectuate cu precizie multumita aparaturilor performante: ecograf, gastroscop si colonoscop Fuji. 

Pretul pentru o colonoscopie la Lisimed este de 500 lei.

Policlinica este apreciata de pacienti, multumita dotarilor superioare si serviciilor ireprosabile. Astfel, investigatiile endoscopice efectuate sunt precise, oferind imagini de o rezolutie inalta, tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile pacientului, iar atmosfera din cabinet este una primitoare. Atentia fata de pacienti este deplina, iar conditiile de curatenie impecabile.

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed

Policlinica Promed este o alta varianta pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unei colonoscopii in Slatina sub atenta supraveghere a medicilor specialisti. A fost infiintata in anul 2001 si cuprinde peste 20 de specialitati medicale, printre care se numara si gastroenterologia. Acest departament medical este reprezentat de dr. Belu Dumitru Predoi, medic specialist. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, ecografie abdomen, gastroscopie, colonoscopie cu anestezie sau fara, rectosigmoidoscopie, test rapid Helicobacter Pylori, polipectomie. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne, toate serviciile amintite anterior sunt desfasurate intr-o maniera ireprosabila. 

Pretul pentru o colonoscopie la policlinica Promed este de 350 lei.

Centrul medical se afla in atentia multor pacienti, datorita serviciilor calitative puse in aplicare. Investigatiile efectuate genereaza imagini la o rezolutie inalta multumita aparaturilor de ultima generatie, iar personalul medical da dovada de o buna pregatire in domeniu. Planul de tratament asigurat este stabilit in functie de istoricul medical al pacientului pentru o reusita sigura. In plus, atmosfera este primitoare.

3. Adomedica

Adomedica este o alta unitate medicala din Slatina pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unei colonoscopii. Endoscopia digestiva inferioara este puse in aplicare de dr. Radu Ene, medic primar in chirurgie generala, competenta endoscopie diagnostica digestiva si endoscopie terapeutica. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, atunci toate investigatiile endoscopice sunt efectuate cu precizie. Rezultatele obtinute il ajuta pe medic sa stabileasca un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament in functie de istoricul medical al pacientului.

Pretul pentru o colonoscopie este de 350 lei.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor. Conditiile de curatenie sunt impecabile, aparaturile de diagnostic sunt moderne si performante, iar personalul da dovada de amabilitate, bun simt, profesionalism si empatie. Acesta asigura o atmosfera prietenoasa si primitoare chiar si pentru pacientii tematori, iar investigatiile endoscopice puse in aplicare sunt corect realizate.

Concluzii

Pentru ca vrem sa ajungi pe maini bune, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate mai sus pentru efectuarea unei colonoscopii in Slatina. Afla in timp util daca te confrunti cu o problema de sanatate si, alaturi de specialistii din domeniu, trateaza-te in mod eficient. Nu amana vizita la medic, pentru ca fiecare zi pierduta iti poate pune sanatatea in pericol.