Meniu

Colonoscopie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Instrument esential pentru investigarea problemelor de tranzit si monitorizarea sanatatii intestinale, colonoscopia in Suceava se realizeaza in cadrul unor clinici medicale de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal profesionist si experimentat. Daca nu stii unde sa mergi la un gastroenterolog bun pentru efectuarea examinarii colonului, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii private din acest domeniu.

Citeste-l pana la capat si vei afla numele centrelor medicale din Suceava catre care ar trebui sa te indrepti si conditiile in care se desfasoara la fiecare dintre ele endoscopia digestiva inferioara.

Cat costa o colonoscopie in Suceava?

Tariful pe care trebuie sa il achiti pentru o colonoscopie in Suceava poate sa varieze in functie de clinica in se presteaza serviciul, de medic, dar si de optiunile suplimentare care insotesc procedura, cum ar fi anestezie locala, sedare, prelevare proba pentru biopsie si altele. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale specializate in endoscopie si preturile practicate de ele pentru colonoscopie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical empatic si amabil
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica CoraMed
300 Ron
 • Pret Colonoscopie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente medicale performante
 • Timp mare de asteptare
Avicenna Center
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 450 Ron
 • Clinica moderna
 • Medici profesionisti
 • Aparatura noua
 • Analize precise
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa locurilor de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face colonoscopie in Suceava

Iti doresti o investigatie de acuratete, un medic bun si conditii de confort in timpul procedurii de colonoscopie in Suceava, ceea ce inseamna ca te afli in fata unei decizii importante, aceea de a alege cea mai buna clinica pentru nevoile tale de sanatate. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii relevante din activitatea clinicilor din top, despre calitatea serviciilor, despre aparatura cu care lucreaza, despre competentele medicilor si, nu in ultimul rand, despre opiniile pacientilor care au beneficiat in cadrul lor de consultatii, investigatii si tratamente.

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o prima alegere pentru pacientii din Suceava, fie ca vor sa beneficieze de colonoscopie in regim privat, fie de investigatia decontata prin Casa de Asigurari de Sanatate. Cabinetul de gastroenterologie din cadrul clinicii are contract cu C.A.S.SV si te poti prezenta aici pentru consultatie, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, test rapid pentru Helicobacter Pylori, ecografie abdominala si biopsie, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Poti conta pe experienta a doi medici bine pregatiti: dr. Liviu Cirlan, medic specialist gastroenterologie, medic primar medicina de urgenta, competenta in ecografie generala, endoscopie si termografie, si dr. Dumitrita-Alexandra Gafencu-Savlovschi, medic specialist gastroenterolog, cu competente in ecografie abdominala si endoscopie digestiva. Laurus Medical Suceava pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament in proctologie, flebologie, gastroenterologie, dermatologie, urologie, recuperare medicala, obstretica-ginecologie, cardiologie, ortopedie si endocrinologie. Clinica face parte dintr-o retea medicala cu spitale si policlinici in Bucuresti si alte 9 orase din tara. 

Tariful pentru o colonoscopie in acest centru medical este de 400 de lei.

Pacientii recomanda Laurus Medical Suceava pentru serviciile de inalta calitate, profesionalismul si experienta medicilor, aparatura de ultima generatie, empatia si amabilitatea personalului. Unele persoane reclama o lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Policlinica CoraMed

Infiintata in anul 2010 ca Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, Policlinica

CoraMed pune la dispozitia pacientilor de toate varstele din judetul Suceava spitalizare de zi,

consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale, analize medicale, investigatii imagistice – ecografie, colposcopie, endoscopie si colonoscopie. Cabinetul de gastroenterologie al clinicii ofera consultatii, ecografie abdominala, EKG, interpretare analize, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie fara sedare si rectosigmoidoscopie. Medicul caruia i te vei adresa este dr. Florina Juravle, medic specialist in gastroenterologie, cu competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Preturile practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru o colonoscopie fara sedare plus consultatie vei plati 300 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Coramed sunt impartite, in functie de cabinetul si de medicul caruia s-au adresat. Unele persoane se declara multumite, considerand ca serviciile sunt bune, medicii sunt profesionisti, iar echipamentele medicale sunt performante. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca sunt deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare. De asemenea, se semnaleaza faptul ca personalul de la receptie nu are un comportament amabil fata de pacienti.

3. Avicenna Center

Avicenna Center este o clinica multidisciplinara cu servicii de proctologie, chirurgie generala, medicina muncii, psihiatrie, endocrinologie gastroenterologie si explorari functionale – endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, investigatii imagistice si laborator propriu de analize acreditat RENAR. La cabinetul de gastroenterologie, pacientii au acces la consultatii, rectosigmoidoscopie, consultatie + ecografie abdominala, control, ecografie abdominala, colonoscopie, endoscopie digestiva superioara, consult preanestezic + sedare. Aici profeseaza dr. Mircea Alexandru Badea, medic primar in gastroenterologie, avand competente in ecografie si endoscopie digestiva superioara si inferioara.

Pentru colonoscopie in Suceava, pretul in aceasta clinica este de 450 de lei. Pentru anestezie vei plati 350 de lei.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de interactiunea cu Avicenna Center si considera ca este o clinica moderna, cu medici profesionisti, aparatura noua, analize precise si solutii eficiente de tratament. Unul dintre aspectele care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii se refera la locurile de parcare, care nu sunt disponibile in prezent.

Concluzii

Cabinetele de gastroenterologie care pun la dispozitia pacientilor colonoscopie in Suceava lucreaza la standarde inalte de calitate in actul medical, cu aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti, avand competente si experienta in endoscopia digestiva superioara si inferioara. Vei gasi in cadrul unitatilor medicale din clasamentul prezentat in acest articol personal medical care sa vina in intampinarea nevoilor tale de sanatate, fie ca soliciti o consultatie, diagnostic sau investigatii imagistice si functionale de acuratete, pentru prevenirea bolilor intestinale sau pentru obtinerea unei solutii eficiente de tratament.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, nu iti va fi greu sa alegi clinica din Suceava in masura sa iti satisfaca in mod optim exigentele in materie de servicii medicale.