Meniu

Colonoscopie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspectezi ca suferi de cancer colorectal si vrei sa iti faci programare pentru o colonoscopie in Tulcea pentru a obtine un diagnostic corect si pentru a scapa de griji? Conform statisticilor, 6.000 de pacientii din Romania mor din fiecare an din cauza acestei boli pentru ca nu au identificat-o la timp. Daca ai in istoricul medical al familiei rude care au suferit de cancer colorectal, asigura-te ca efectuezi metoda de screening o data la doi ani. Stim ca nu este o investigatie tocmai placuta, dar nimic nu este mai prioritar decat sanatatea.

Locuiesti in Tulcea si nu stii carei clinici sa te adresezi pentru a face aceasta investigatie? Atunci iti recomandam sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi ce unitate medicala iti recomandam, dar si cat de competente sunt cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in incinta sa.

Cat costa o colonoscopie in Tulcea?

Inainte de a face o colonoscopie in Tulcea, trebuie sa stii ca ai si posibilitatea de a opta pentru aceasta investigatie in mod gratuit, daca esti asigurat si daca unitatea medicala la care apelezi se afla in relatii contractuale cu CAS. Daca totusi nu ai posibilitatea sa beneficiezi de acest serviciu gratuit, iata care este tariful aplicat la clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Medical Delta
Clinica-Verificata
390-490 Ron
  • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 390-490 Ron
  • Investigatii ireprosabile
  • Echipamente de ultima generatie
  • Servicii calitative
  • Tratamente eficiente
  • Atmosfera primitoare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o colonoscopie in Tulcea?

Avand in vedere ca este o procedura frecvent intalnita in cabinetele de gastroenterologie, ai sansa de a opta pentru procedura de colonoscopie in Tulcea, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Pentru a fi la curent cu toate detaliile necesare, iti vom prezenta in cele ce urmeaza toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre unitatea medicala din Tulcea la care iti recomandam sa mergi:

Medical Delta

Medical Delta este o unitate medicala multidisciplinara din Tulcea, la care poti merge cu incredere pentru a face o colonoscopie la standarde superioare. Echipa medicala competenta in efectuarea investigatiilor endoscopice este formata din: dr. Carmen Ratiu, dr. Horia Alexandru Zacheu, medici specialisti gastroenterologi si dr. Tiberiu Corhan, medic specialist chirurg, competenta chirurgie laparoscopica, endoscopie si ecografie. Acestia isi desfasoara activitatea ireprosabil cu ajutorul echipei bine pregatite de asistenti. In sectia de endoscopie sunt puse in aplicare urmatoarele servicii: endoscopie gastrica fara sau cu sedare, colonoscopie fara sau cu sedare, biopsie, test Helicobacter Pylori. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, toate investigatiile si procedurile medicale desfasurate in cadrul acestei clinici sunt ireprosabile.

Pentru o colonoscopie in Tulcea, pretul fara sedare este de 390 lei, iar cu sedare costa 490 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile sunt calitative si adaptate in functie de necesitatile pacientului. Investigatiile decurg ireprosabil datorita echipamentelor de ultima generatie, tratamentele puse in aplicare sunt eficiente, iar atmosfera din cabinet este primitoare pentru toata lumea. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat in solutionarea problemelor pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Delta
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandat sa faci o colonoscopie in Tulcea si nu stii exact la care unitate medicala sa apelezi, iti recomandam sa iei in considerare varianta prezentata anterior, unde vei fi tratat cu amabilitate si profesionalism.