Meniu

Colonoscopie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru multi pacienti cu probleme digestive, o colonoscopie in Valcea este o procedura necesara in stabilirea unui diagnostic exact sau in monitorizarea unor afectiuni. In sprijinul lor, venim cu cateva informatii utile, astfel ca oamenii pot afla in ce clinici private din Ramnicu Valcea pot efectua investigatia, cine o realizeaza si cat costa.

Colonoscopia este un procedeu medical prin care se examineaza interiorul colonului si rectului, prin intermediul unui tub flexibil cu o camera video in capat. Simptomele care pot determina un medic sa-ti indice o colonoscopie sunt: sangerarile rectale, durerile abdominale, schimbari ale tranzitului intestinal, pierdere inexplicabila in greutate sau in cazul antecedentelor familiale de boli intestinale sau cancer. Te invitam sa descoperi unde poti efectua o colonoscopie in municipiul Ramnicu Valcea.

Cat costa sa faci colonoscopie in Valcea

Pentru o colonoscopie in Valcea un pret exact poti afla direct de la clinica respectiva, dar si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
BalneoMed
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Colonoscopie cu sedare
 • Ecografie abdominala
 • Teste Helicobacter pylori
 • Gastroscopie, rectoscopie
 • Aparatura medicala performanta
 • Spital modern si spatios
 • Personal bine pregatit
 • Timp mare de asteptare
DoinaMed
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Colonoscopie diagnostica si terapeutica
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Echipamente medicale moderne
 • Diverse investigatii gastroenterologice
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Rapitest
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Patru medici gastroenterologi
 • Colonoscopii totale
 • Polipectomie simpla si complexa
 • Servicii in contract cu CAS
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Atitudinea personalului necesita imbunatatiri
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o colonoscopie in Valcea: Top 3 clinici

Sunt trei clinici medicale private in care se efectueaza colonoscopie in Ramnicu Valcea. Descopera in continuare informatii importante despre ele si ia cea mai buna decizie pentru sanatatea ta.

1. BalneoMedCenter

Spitalul BalneoMedCenter se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Valcea, iar in cadrul sau se efectueaza si colonoscopie. BalneoMedCenter cuprinde un spital, o policlinica, un centru de imagistica de inalta performanta si o baza de tratament. La specialitatea gastroenterologie din cadrul spitalului se afla dr. Omar Haji, medic specialist gastroenterolog cu o vasta experienta in acest domeniu. Pe langa consultatii in cabinet si prin telemedicina, dr. Haji mai efectueaza si: ecografii abdominale, endoscopie digestiva superioara, teste Helicobacter pylori, rectoscopie, colonoscopie cu sedare.

Pretul unei colonoscopii este de 550 de lei.

BalneoMedCenter este o unitate medicala privata apreciata in randul pacientilor din intreg judetul Valcea pentru mai multe beneficii pe care oamenii le-au remarcat: diversitatea specialitatilor medicale si de recuperare, personalul amabil si bine pregatit, aparatura medicala de ultima generatie, spitalul este modern, curat si spatios, iar cadrele medicale sunt foarte bine pregatite, profesioniste si comunicative. Au fost semnalate si cateva neplaceri, printre care faptul ca nu se respecta programarile, iar timpul de asteptare este, in unele cazuri, si de cateva ore.

Vezi parerile pacientilor despre BalneoMedCenter
Vezi Pareri

2. DoinaMed

La departamentul de gastroenterologie din cadrul DoinaMed Ramnicu Valcea se efectueaza atat colonoscopie totala diagnostica, in care sunt incluse si recoltarile de biopsii, in cazul tumorilor de colon sau al bolilor inflamatorii, cat si colonoscopie terapeutica. In acest ultim caz, se realizeaza hemostaza endoscopica, excizia polipilor colonici, tratament pentru leziunile angiodisplazice. Pe langa colonoscopii, in cabinetul de gastroenterologie se mai realizeaza si endoscopie digestiva superioara, diagnostica si terapeutica. Toate aceste servicii sunt puse la dispozitie de dr. Bogdan Ghinea, medic gastroenterolog. La DoinaMed o gama extinsa de servicii medicale sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere, fiind decontate de CAS.

O colonoscopie costa 500 de lei in cadrul clinicii DoinaMed.

Opiniile variaza destul de mult, de la o extrema la cealalta, in legatura cu serviciile acestei clinici din Ramnicu Valcea. Unii pacienti sustin ca s-au simtit foarte bine aici si tratati cu tot interesul, personalul medical fiind profesionist si amabil, preturile decente, iar aparatura medicala de inalta calitate. In schimb, sunt si persoane care reclama nerespectarea programarilor si ineficienta personalului de la receptie.

3. Rapitest

Sunt patru medici gastroenterologi care isi desfasoara activitatea la Rapitest Valcea: trei medici primari (dr. Nadia Ignat, dr. Felix Sima si dr. Cristian Gheorghe) si un medic specialist – dr. Bogdan Ghinea. Dr. Cristian Gheorghe are si o cariera universitara si vine de la Institutul Clinic Fundeni, unde este seful sectiei de Gastroenterologie. In cabinetul sau de la Rapitest, medicul  le ofera acces valcenilor la o gama extinsa de servicii: consultatii, colonoscopii totale, gastroscopii, electrocoagularea leziunilor hemoragice de stomac si colon, polipectomie simpla si complexa, rectosigmoidoscopie, rectoscopie, ligatura varicelor esofagiene etc. 

Tariful pentru o colonoscopie este de 600 de lei la Rapitest.

Clinica Rapitest este apreciata pentru diversitatea specialitatilor, pregatirea medicilor si pentru faptul ca multe dintre servicii sunt in contract cu CAS. Insa la fel de multi oameni se declara nemultumiti de experienta de care au avut parte, motivand ca: nu se raspunde la telefonul clinicii, personalul de la receptie nu ofera informatiile de care oamenii au nevoie si ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Inainte de a te programa pentru o colonoscopie in Valcea, tine cont de informatiile din acest articol. Medicii cu experienta, aparatura performanta si conditiile bune din unitatile medicale prezentate pot contribui la o experienta satisfacatoare si la un diagnostic clar.

Aceasta investigatie este realizata in trei clinici importante din Ramnicu Valcea, iar in fiecare dintre ele pretul procedurii variaza. Informeaza-te cu atentie si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor si preferintelor tale.