Meniu

Colonoscopie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie esentiala in screeningul pentru cancerul de colon si pentru depistarea cauzelor unor tulburari cronice de tranzit intestinal, o colonoscopie in Vaslui se poate efectua intr-o unitate medicala moderna din oras, dotata cu aparatura de specialitate si in care activeaza medici gastroenterologi cu pregatire adecvata pentru realizarea procedurii. O clinica sau un cabinet cu servicii de gastroenterologie iti pot oferi aici diagnosticul de care ai nevoie, cu ajutorul imaginilor prelevate la interventia cu un colonoscop si o camera video miniaturala.

Daca nu stii incotro sa te indrepti in Vaslui pentru endoscopie digestiva inferioara, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate, care iti vor servi la orientarea pe piata serviciilor de sanatate private din judetul tau.

Cat costa o colonoscopie in Vaslui?

Desi pretul pentru o colonoscopie in Vaslui nu este cel mai important aspect, beneficiile executarii procedurii fiind mult mai mari decat costurile, este normal sa vrei sa stii cat trebuie sa platesti pentru investigatia care iti poate salva viata, pentru a-ti pregati bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetului si al clinicii in care poti efectua examinarea, precum si tarifele practicate pentru ea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Dr. Dascalu
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si experimentat
 • Echipamente performante
 • Personal amabil si empatic
Recumed Clinic
400 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 400 Ron
 • Medici profesionisti
 • Aparatura moderna
 • Investigatii de calitate
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o colonoscopie in Vaslui?

Este foarte important pentru tine cabinetul in care se efectueaza colonoscopie in Vaslui si orice aspect referitor la conditiile de desfasurare a procedurii iti este util, astfel incat sa poti lua o decizie inspirata pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte din activitatea unitatilor medicale carora ai putea sa te adresezi pentru o endoscopie digestiva inferioara, despre dotari, competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Simona Dascalu

Cabinetul medical individual de Medicina interna si Gastroenterologie Dr. Simona Dascalu se adreseaza locuitorilor din Vaslui cu o paleta larga de servicii de specialitate in diagnosticul si tratamentul bolilor interne si ale afectiunilor digestive: consultatii de gastroenterologie, consultatii de medicina interna, ecografie abdomino-pelvina, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie si ECG. Dr. Simona Dascalu este medic primar gastroenterologie si medicina interna, avand competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Pentru o colonoscopie, gastroenterologul din Vaslui percepe suma de 400 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de interactiunea cu acest cabinet si declara ca serviciile sunt de calitate, medicul este profesionist si experimentat, echipamentele sunt performante, iar personalul este amabil si empatic. Exista nemultumiri legate de timpul petrecut in sala de asteptare, chiar si de catre persoanele care au programare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Dascalu
Vezi Pareri

2. Recumed Clinic

La cabinetul de gastroenterologie din cadrul Clinicii Recumed, pacientii din Vaslui pot accesa consultatii, ecografie abdomen superior, colonoscopie cu si fara sedare, endoscopie digestiva superioara cu si fara sedare, anestezie (analgosedare) pentru EDS sau colonoscopie si biopsie. Poti conta aici pe experienta si pregatirea a doi medici: dr. Andrei Cozorici, medic primar in gastroenterologie, si dr. Catalin Victor, medic primar gastroenterolog, ambii avand competente in ecografie si in endoscopie digestiva superioara si inferioara. Recumed Clinic este un centru medical integrat cu servicii de spitalizare, ambulatoriu cu 22 de specializari clinice, imagistica medicala si servicii paliative.

Colonoscopia fara sedare te va costa aici 400 de lei, iar pentru anestezie vei plati in plus 350 de lei.

O mare parte dintre pacientii clinicii se declara multumiti de activitatea Clinicii Recumed, de

profesionalismul medicilor, de aparatura moderna si de investigatiile de calitate efectuate aici. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este foarte mare la acest centru medical, din cauza organizarii deficitare a programarilor. De asemenea, reprosuri sunt adresate si personalului de la receptie, care are un comportament lipsit de solicitudine fata de pacienti.

Concluzii

Investigarea intestinului gros prin colonoscopie in Vaslui este o procedura care se realizeaza aici la standarde inalte de calitate, cu aparatura profesionala performanta, de catre medici competenti si dedicati pacientilor. Poti beneficia de un diagnostic precis si de imagini de acuratete din interiorul colonului, prin care medicul gastroenterolog sa poate stabili cauza tulburarilor de tranzit intestinal, a durerilor sau sangerarilor si sa adopte un plan de tratament adecvat.

Cu ajutorul informatiilor din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile de endoscopie digestiva inferioara din Vaslui, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea clinicii sau cabinetului de gastroenterologie care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.