Meniu

Colonoscopie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu anumite dereglari digestive si cu scaune neobisnuite care te pun pe ganduri, iar medicul de familie te indruma catre o colonoscopie in Zalau, pentru a afla precis despre ce este vorba? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in cuprinsul acestui articol vei descoperi doua clinici de incredere la ajutorul carora poti apela si care te pot ajuta sa primesti un diagnostic precis. In prezent, multi pacienti din Romania se confrunta cu formatiuni canceroase la nivelul colonului, care le pot pune viata in pericol daca nu sunt tratate in timp util. 

Daca esti din Zalau si nu stii exact catre care clinica sa iti indrepti atentia pentru efectuarea endoscopiei digestive inferioare, ramai in continuare si citeste pana la sfarsit. In cele ce urmeaza ti-am pregatit doua clinici pe care ti le prezentam mai jos care iti pun la dispozitie acestei investigatii. Afla mai multe detalii despre echipa de medici, dar si despre aparaturile utilizate.

Care este pretul pentru o colonoscopie in Zalau?

Pretul pentru o colonoscopie in Zalau variaza de la o clinica la alta, in functie de nivelul de pregatire a medicilor, dar si de performanta aparaturilor folosite. Pentru a fi la curent cu toate tarifele practicate in orasul tau pentru investigatia endoscopica, parcurge tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pret Colonoscopie 650 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratament personalizat
 • Diagnosticare corecta
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii impecabile de igiena
 • Personal medical competent
Policlinica Salvosan
350 Ron
 • Pret Colonoscopie 350 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Diagnosticare corecta
 • Decalarea programarilor
 • Apeluri preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in colonoscopie in Zalau

Vrei sa iti faci o programare pentru o colonoscopie in Zalau, dar nu stii exact la care clinica sa mergi si care se dovedeste a fi mai de incredere? Atunci recomandarile pe care le primesti ulterior in articol iti vor fi de un real folos. Descopera echipe medicale implicate si empatice, care au la dispozitie aparaturi de ultima generatie. De asemenea, afla si care este parerea pacientilor care au pasit pragul acestor unitati medicale:

1. Clinica Anastasios

Clinica Anastasios este o unitate medicala multidisciplinara din Zalau, in cadrul careia isi desfasoara activitatea peste 50 de medici si unde poti beneficia de o colonoscopie la standarde ridicate. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Tudor Mocan, medic specialist, doctor in medicina pe tema: diagnostic, prognostic si tratament in cancerul hepatic. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, are competenta in ecografie interventionala si endoscopie digestiva si a fost invitat la numeroase congrese de specialitate. Printre serviciile pe care le efectueaza, in afara de colonoscopie, merita amintite: diagnosticarea si tratarea cancerului de stomac, de colon, ulcerului gastric, gastritei, virusului Helicobacter Pylori, sindromului de colon iritabil, bolii Crohn, rectosigmoidoscopie flexibila, gastroscopie.

Pretul pentru o colonoscopie este de 650 lei.

Aproape toate recenziile publicate in mediul online sunt pozitive, datorita implicarii si profesionalismului de care medicii dau dovada. Investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii. De asemenea, planul de tratament este atent personalizat in urma diagnosticarii corecte realizate de medicul competent. Atmosfera este primitoare, conditiile de igiena ireprosabile, personalul medical da dovada de multa bunavointa.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Anastasios
Vezi Pareri

2. Policlinica Salvosan

Policlinica Salvosan este o alta unitate medicala pe care ti-o recomandam pentru efectuarea colonoscopiei in Zalau in conditii sigure. Echipa este formata din medici de incredere, cu o buna pregatire in domeniu. In ceea ce priveste efectuarea endoscopiilor si colonoscopiilor, poti apela cu incredere la urmatorii doi medici: dr. Bogdan George Vasile Chise, medic specialist in medicina interna, atestat de studii complementare de ecografie generala, endoscopie digestiva diagnostica si dr. Romeo Ioan Chira, medic primar in medicina interna, medic specialist in gastroenterologie, atestat de studii complementare ecografie generala. Printre serviciile puse in aplicare se remarca si: consultatia de specialitate, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie.

Pretul aplicat pentru o colonoscopie este de 350 lei.

Policlinica Salvosan este o optiune pe care multi pacienti au luat-o in considerare de-a lungul timpului si de care s-au declarat multumiti. Pe langa investigatiile precise efectuate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, se remarca si planurile de tratament corect elaborate in urma diagnosticarii corecte a pacientului. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara, producandu-se decalari, iar personalul este insuficient.

Concluzii

Daca vrei sa faci o colonoscopie in Zalau, dar nu stii exact catre care clinica sa te orientezi, noi iti oferim doua variante pe care le poti lua in considerare si pe care ti le-am prezentat anterior. Asigura-te ca iti pui sanatatea pe primul loc si ca afli in timp util daca te confrunti cu o problema de sanatate sau daca totul este in regula. Stim cat de important este sa ai parte de ingrijiri medicale de calitate, tocmai din acest motiv te incurajam sa apelezi la cadre medicale competente si bine pregatite, cum sunt cele pe care ti le-am prezentat anterior.