Meniu

Ecoendoscopie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre clinicile unde poti face ecoendoscopie in Bucuresti? Acest articol prezinta detalii importante pe care majoritatea oamenilor vor sa le cunoasca inainte de a se programa la ecografie endoscopica, cum ar fi pretul si feedback-ul altor pacienti. Ecoendoscopia este o combinatie intre endoscopie si ecografie si poate fi recomandata pacientilor pentru o investigatie amanuntita a problemelor depistate la RMN sau CT.

Ecoendoscopia permite examinarea tractului gastro-intestinal si este recomandata pacientilor la care exista suspiciuni de cancer de pacreas, care au fost diagnosticati cu pacreatita acuta, la care este nevoie de stadializarea unei tumori maligne etc. Aceasta investigatie se diferentiaza de alte proceduri de diagnostic prin superioritatea in rezolutia imaginilor obtinute si prin faptul ca permite recoltarea probelor date tesut.

Unde poti sa faci ecoendoscopie in Bucuresti?

Este cunoscut faptul ca in Bucuresti exista o multime de spitale, clinici si cabinete medicale, deci in mod automat exista si optiuni bune de unitati medicale unde se fac ecoendoscopii. In tabelul de mai jos apar numele acestora si tariful aferent ecoendoscopiei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Colentina
Clinica-Verificata
1.330 Ron
 • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.330 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Amabilitate, implicare si empatie
 • Atentie si interes fata de nevoile pacientului
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Comunicarea cu personalul de la receptie este defectuoasa
Sanador
1.600 Ron
 • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.600 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, amabilitate si dedicare
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura ultraperformanta
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici bune unde poti face ecoendoscopie in Bucuresti

Daca locuiesti in Capitala sau daca vrei sa mergi in Bucuresti pentru a face ecoendoscopie, primul pas este sa gasesti o clinica potrivita. Mai precis, o clinica unde serviciul este oferit de medici cu experienta si unde se folosesc tehnologii moderne, astfel incat sa te simti confortabil si in siguranta.

Iata la ce spitale din Bucuresti se fac ecoendoscopii si care este pretul investigatiei:

1. Spitalul Clinic Colentina

In Bucuresti, poti face ecoendoscopie si la Spitalul Clinic Colentina. Abordarea multidisciplinara si colectivul din care fac parte medici dintre cei mai buni au facut din acest spital o alegere principala pentru multi pacienti din tara, pentru rezolvarea problemelor de sanatate dintre cele mai complexe. Activitatea spitalului se desfasoara in mai multe pavilioane, care au fost dezvoltate pe parcursul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania. In departamentul de gastroenterologie al spitalului este disponibil un portofoliu remarcabil de investigatii si proceduri, aceasta sectie fiind dotata cu aparatura de ultima generatie. Echipa este formata din medici de exceptie care lucreaza sub indrumarea prof. dr. Radu Voiosu.

Conform listei de tarife, ecoendoscopia are tariful de 1.330 lei.

Din feedback-ul primit de la pacienti, reiese ca echipa medicala de la Spitalul Clinic Colentina este profesionista, implicata, amabila si empatica. Atentia la nevoile pacientului si devotamentul sunt alte calitati atribuite medicilor. Un alt aspect foarte apreciat este acela ca medicii explica pe intelesul pacientilor diagnosticul, procedurile si tratamentul. Cativa dintre pacienti sustin ca au ramas cu o impresie foarte placuta dupa ce au beneficiat de servicii medicale in sectia de gastroenterologie, unde au fost tratati cu profesionalism, respect, rabdare si disponibilitate din partea intregii echipe. Ca dezavantaje, cativa pacienti mentioneaza ca organizarea lasa de dorit, intrucat comunicarea cu personalul de la receptie este defectuoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Colentina
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic Sanador

Ecoendoscopia este una dintre investigatiile de diagnostic disponibile la Spitalul Clinic Sanador din Bucuresti. In cadrul acestei unitati medicale se asigura consultatii de specialitate si tratamente pentru orice tip de afectiune. Spitalul Clinic Sanador si-a deschis portile in anul 2011, iar la momentul de fata este cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara. Unitatea medicala este echipata cu aparatura de top si tehnologie performanta, iar pacientii au la dispozitie servicii medicale integrate, inclusiv operatii extrem de complexe si tratamente oncologice. Ecoendoscopiile sunt efectuate cu aparatura de ultima ora de la Olympus si sunt realizate de catre medici cu experienta vasta in diagnosticul, tratamentul si monitorizarea bolilor digestive.

Ecoendoscopia are tariful de 1.600 lei.

Spitalul Sanador este unul dintre cele mai reputate spitaluri din Bucuresti, iar in mediul online sunt disponibile parerile a sute de pacienti despre serviciile acestuia. Cei mai multi dintre ei spun ca au beneficiat de un act medical de calitate si ca sunt recunoscatori medicilor, ce dau dovada de empatie, rabdare, dedicare, profesionalism si grija fata de pacient. Cadrele medicale sunt comunicative si disponibile, iar calitatea serviciilor este superioara. Aparatura ultramoderna si curatenia din clinica sunt alte puncte forte. Fara sa reclame pregatirea medicilor si experienta acestora, unii dintre pacienti se declara dezamagiti de organizarea clinicii, deoarece timpul de asteptare este prea mare. Un alt dezavantaj pe care pacientii l-au mentionat in recenziile lor este acela ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

Daca urmeaza sa faci ecoendoscopie si ai ales Bucuresti, acestea sunt cele mai bune optiuni de spitale pentru efectuarea investigatiei. Experienta vasta a medicilor, prezenta indelungata pe piata serviciilor medicale si folosirea tehnologiilor performante sunt motivele pentru care aceste spitale au devenit optiuni principale nu numai pentru pacientii din Capitala, ci si pentru oamenii din alte localitati care vor sa beneficieze de precizie in diagnostic si de tratamente eficiente.