Meniu

Ecoendoscopie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare pentru o ecoendoscopie in Craiova la recomandarea medicului de familie? Atunci te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi care este unitatea medicala la care poti apela cu incredere si care se regaseste chiar in orasul tau. Ecoendoscopia este o combinatie intre ecografie si endoscopie pentru vizualizarea precisa a tractului gastrointestinal. Este o procedura mult mai complexa decat endoscopia clasica, insa rezultatele obtinute sunt mult mai exacte, medicul avand posibilitatea de a stabili un diagnostic corect. Teama si disconfortul sunt doua reactii des intalnite in randul pacientilor care sunt nevoiti sa recurga la o astfel de investigatie, dar nimic nu se compara cu sanatatea. In plus, medicii se vor asigura ca nu simti nicio neplacere.

In Craiova exista o unitate medicala in cadrul careia se poate efectua ecoendoscopia. Citeste mai departe si afla despre ce clinica este vorba, dar si cat de eficienta este investigatia. Pentru ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, diagnosticul stabilit este unul corect.

Cat costa o ecoendoscopie in Craiova?

Te-ai hotarat sa faci o ecoendoscopie in Craiova, dar nu stii cat costa investigatia? Parcurge tabelul de mai jos si afla concret care este pretul practicat, dar si care este clinica la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
CCGH
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.000 Ron
  • Servicii medicale calitative
  • Linie ecoendoscopica performanta
  • Investigatii precise
  • Rezultate excelente
  • Tratament personalizat
  • Vindecare rapida
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o ecoendoscopie in Craiova?

Pentru ca vrem sa beneficiezi de cele mai bune servicii medicale din oras in ceea ce priveste efectuarea ecoendoscopiei in Craiova, iti prezentam in cele ce urmeaza toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre clinica la care iti recomandam sa mergi. Iata cat de bine echipata este, cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de multumiti sunt pacientii care i-au trecut pragul cu diverse probleme de sanatate:

Centrul de Cercetare in Gastroenterologie si Hepatologie

Centrul de Cercetare in Gastroenterologie si Hepatologie din Craiova are la dispozitie si laboratorul de endoscopie ultrasonografica (ecoendoscopie). Activitatea sa a inceput in anul 2001 folosind un sistem digital linear ecoendoscopic de inalta rezolutie. Personalul medical are o experienta vasta in ceea ce priveste aplicarea acestei investigatii, efectuand urmatoarele servicii: examinari cu miniprobe ecoendoscopice, examinari de ecoendoscopie liniara inclusiv in mod Doppler color, punctie fina aspirativa ghidata ecoendoscopic, proceduri terapeutice ghidate ecoendoscopic (drenaj de pseudochisturi, neuroliza de plex celiac etc.). Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile.

Pretul pentru o ecoendoscopie este de 1.000 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii declarandu-si multumirea profunda pentru serviciile de care au beneficiat. Multumita liniei performante ecoendoscopice din cadrul centrului de cercetare, investigatia efectuata este precisa, asigurand rezultate excelente. Tot prin intermediul sau se poate realiza si tratamentul necesar, pacientul bucurandu-se de o vindecare reusita si rapida.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Cercetare in Gastroenterologie si Hepatologie
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ti-a fost recomandat sa faci o ecoendoscopie in Craiova pentru a primi un diagnostic precis, atunci unitatea medicala pe care ti-am pregatit-o mai sus iti va fi de un real ajutor. Asigura-te ca lamuresti cu medicul de specialitate toate confuziile pe care le ai si tine cont de toate indrumarile sale.