Meniu

Ecoendoscopie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala care combina doua tehnici diagnostice: endoscopia si ecografia, pentru a obtine imagini detaliate ale tesuturilor si organelor din interiorul corpului, in special din zona abdomenului si a tractului gastrointestinal, ecoendoscopia in Iasi se efectueaza in cadrul unei unitati medicale spitalicesti cu traditie istorica si standarde inalte in medicina. Daca te numeri printre pacientii carora le-a fost recomandata procedura si nu stii unde sa mergi pentru realizarea ei, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Citeste-l pana la capat si vei afla unde se poate face in Iasi ecoendoscopie si care sunt conditiile in care are loc aceasta investigatie, deosebit de utila pentru a identifica chisturi, tumori, inflamatii sau alte modificari anatomice ale tractului digestiv sau pentru a ghida interventii chirurgicale si biopsii.

Cat costa o ecoendoscopie in Iasi?

Pacientii asigurati pot accesa servicii medicale decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, insa nu intotdeauna este posibila efectuarea investigatiei de ecoendoscopie in Iasi in acest regim. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale catre care trebuie sa te indrepti, precum si tariful perceput pentru ecoendoscopie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Sf. Spiridon
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.000 Ron
  • Medici profesionisti, cu experienta
  • Interventii salvatoare de vieti
  • Servicii accesibile
  • Timp de asteptare mare
  • Cladire si mobilier vechi
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru ecoendoscopie in Iasi?

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa cunosti cat mai multe amanunte in legatura cu un serviciu medical de care ai nevoie, iar ecoendoscopia in Iasi nu face exceptie. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla despre standardele de lucru din activitatea spitalului, despre competentele medicilor, dotarile cu aparatura si opiniile pacientilor care au fost tratati aici si au dorit sa isi impartaseasca experienta prin recenzii scrise in mediul online.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Spiridon

Specializarea gastroenterologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Spiridon poate fi accesata de pacientii din Iasi fie in regim de internare, fie in regim ambulatoriu, si pune la dispozitia iesenilor consultatii, ecografie, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie si ecoendoscopie. Dotarile de care dispune unitatea medicala permit efectuarea de investigatii performante si obtinerea unor rezultate de acuratete. O echipa alcatuita din 20 de medici specializati in gastroenterologie deservesc compartimentul rezervat diagnosticului si tratamentului afectiunilor digestive. Pentru anestezia necesara ecoendoscopiei, poti conta pe experienta unuia dintre cei sapte medici ATI. Incepandu-si activitatea in anul 1757, Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi se inscrie in istoria sistemului sanitar romanesc printre primele unitati medicale infiintate in Tarile Romane.

Tariful pentru o ecoendoscopie nedecontata de CAS este de 1000 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre cei care au fost tratati in acest spital si au dorit sa isi exprime opinia. Printre aspectele pozitive consemnate se numara profesionalismul si experienta medicilor, interventiile salvatoare si accesibilitatea serviciilor. Ca puncte negative se amintesc timpul mare de asteptare, lipsa de empatie a cadrelor medicale si interiorul si dotarile cu mobilier vechi.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Spiridon
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru ecoendoscopie in Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta ramane singura optiune a pacientilor care au nevoie de aceasta procedura. Unitatea medicala dispune de aparatura moderna pentru efectuarea ei si obtinerea unor rezultate de acuratete si precizie, fie ca este folosita in scop diagnostic, fie ca este necesara in scop terapeutic. Un colectiv de medici bine pregatiti colaboreaza aici pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii de diagnostic si tratament.