Meniu

Ecoendoscopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a efectua o ecoendoscopie in Timisoara, vei descoperi in acest articol o clinica de stat in care aceasta investigatie se realizeaza de catre medici cu o vasta experienta in domeniul complex si provocator al gastroenterologiei.

Ecoendoscopia combina doua tehnologii pentru a afla detalii importante despre functionarea unor organe si tesuturi ale aparatului digestiv: endoscopia si ultrasunetele. Procedeul permite obtinerea unor imagini precise si detaliate ale: pancreasului, esofagului, peretelui gastric, cailor biliare, ganglionilor limfatici, intestinului subtire etc. Afla unde poti efectua o ecoendoscopie in cele mai bune conditii in Timisoara.

Cat costa o ecoendoscopie in Timisoara

Pretul pentru o ecoendoscopie in municipiul Timisoara poate fi vizualizat in acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Clinica de Gastro
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.000 Ron
  • Medici de exceptie in gastroenterologia romaneasca
  • Diverse investigatii gastroenterologice
  • Endoscopie diagnostica si terapeutica
  • Ecografii abdominale
  • Echipamente ultramoderne de diagnostic si tratament
  • Spitalizare de zi si spitalizare continua
  • Personal amabil si comunicativ
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o ecoendoscopie in Timisoara

Descopera in continuare unitatea medicala din Timisoara in care se efectueaza ecoendoscopie.

Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie

Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie din Timisoara face parte din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din acelasi oras, iar in cadrul sau se efectueaza numeroase investigatii, inclusiv ecoendoscopie. Clinica este condusa de prof. univ. dr. Alina Popescu, doctor in medicina si medic primar medicina interna si gastroenterologie, cu competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala. In aceeasi clinica mai sunt si alti reputati medici si cadre universitare: prof. univ. dr. Ioan Sporea, medic primar gastroenterologie si medicina interna, cu competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si membru al Academiei Romane de Stiinte Medicale,  prof. univ. dr. Roxana Sirli, prof. univ. dr. Adrian Goldis, conf. univ. dr. Mirela Danila, sef lucrari dr. Iulia Ratiu si multi alti medici primari si specialisti. Clinica de gastroenterologie din Timisoara a luat nastere in anul 1992, iar in 2005 a ajuns la titulatura din prezent, ulterior devenind centru de invatare a ultrasonografiei si organizatorul unor congrese de specialitate. Sunt mai multe echipamente de ultima generatie din sfera videoendoscopiei in aceasta clinica, dar si ecografe, aparate de PH-metrie esofagiana si Fibroscan.

Ecoendoscopia poate fi gratuita, cu bilet de trimitere, iar daca este realizata contra cost atunci are un tarif de 1000 de lei.

Colectivul de medici de renume in domeniul gastroenterologiei si hepatologiei romanesti si aparatura de ultima generatie utilizata in cadrul clinicii sunt avantaje enorme pentru sanatatea digestiva a pacientilor din Timisoara si din regiune. Pacientii sunt multumiti de modul cum au fost tratati in clinica, de profesionalismul cadrelor medicale si de competentele exceptionale ale acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica de Gastroenterologie si Hepatologie
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti efectua o ecoendoscopie in Timisoara intr-o unitate de stat bine cotata, in care se afla medici cu o vasta experienta in domeniu si cu o pregatire de exceptie. Pe langa factorul uman, aceasta clinica impresioneaza si prin dotarile de ultima generatie, cu care se pot efectua numeroase investigatii cu un grad foarte ridicat de acuratete.

Astfel, diagnosticul si monitorizarea afectiunilor digestive sunt mai usoare si mai concludente, ajutandu-i pe pacienti sa primeasca tratamentul cel mai eficient.