Meniu

Endoscopie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hemoragiile, inflamatiile, infectiile, tumorile si ulceratiile sunt doar cateva dintre problemele de sanatate care pot fi identificate prin intermediul endoscopiei in Craiova. Procedura medicala este modalitatea prin care medicul de specialitate poate vizualiza in interiorul stomacului, esofagului si duodenului prin intermediul unui tub subtire introdus prin cavitatea bucala a pacientului. Tubul folosit are in varf o camera video care transmite imagini clare de la nivelul tractului digestiv, iar inregistrarea este efectuata in timp real si redata pe un ecran pozitionat de regula langa pacient. Daca si tie ti s-a recomandat sa faci o astfel de investigatie pentru depistarea eventualelor nereguli ale tractului digestiv, iti recomandam sa citesti in continuare.

Pentru ca vrem sa gasesti un cabinet de specialitate in Craiova la care sa poti apela cu incredere, parcurge in continuare textul de mai jos si descopera care sunt clinicile din orasul tau pe care le poti lua in considerare. 

Cat costa o endoscopie in Craiova?

Inainte de a-ti prezenta preturile practicate pentru o endoscopie in Craiova, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a beneficia de acest serviciu gratuit daca esti asigurat medical si daca unitatea medicala la care apelezi se afla in relatii contractuale cu CAS. In cazul in care nu poti beneficia de investigatie in mod gratuit, iata care sunt tarifele practicate de regula, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie superioara
Rating
Website
Centrul Dr. Ianosi
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 350 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa medicala implicata
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Echipa bine organizata
 • Conditii excelente de igiena
 • Atmosfera primitoare
 • Amabilitate
Gastro Center
210 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie superioara porneste de la 210 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Investigatii de calitate
 • Aparaturi performante
 • Echipa medicala competenta
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii impecabile de igiena
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Medlink
350 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 350 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera primitoare
 • Cadre medicale implicate
 • Personalul de la receptie implicat
Policlinica Elga
250 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatie endoscopica precisa
 • Rezultate exacte
 • Medici bine pregatiti
 • Tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Centrul Renasterea
250 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in endoscopie in Craiova

Daca ti-a recomandat medicul de familie sa apelezi la ajutorul unui medic gastroenterolog specializat in efectuarea endoscopiei in Craiova, atunci cel mai bine ar fi sa te asiguri ca alegi cu atentie clinicile la care vrei sa mergi. Nu este usor sa identifici o clinica sau un medic cu o buna pregatire in domeniu, motiv pentru care mai jos ti-am pregatit unele dintre cel mai bine cotate unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere:

1. Centrul Dr. Ianosi

Centrul Dr. Ianosi este prima clinica privata din Oltenia, localizata in Craiova, in cadrul careia se poate desfasura procedura de endoscopie. Printre fondatorii sai se numara si dr. Simona Ianosi, medic primar dermatolog si dr. Gabriel Ianosi, medic primar chirurg. Echipa medicala este atent pregatita in unitati medicale din diverse tari precum Franta, Italia, S.U.A., Austria, Germania, Elvetia si Canada. In ceea ce priveste departamentul de gastroenterologie, medicii care sunt specializati in practicarea endoscopiei sunt dr. Raluca Sidonia Bala, medic specialist si dr. Christina Pritulescu, medic primar in medicina interna si specialist in gastroenterologie. Acestia au capacitatea de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, endoscopie digestiva superioara, inferioara, sigmoidoscopie, ecografie gastroenterologie.

Pretul aplicat pentru o endoscopie digestiva superioara este de 350 lei, cea inferioara avand acelasi pret.

In cele doua sute de recenzii, pacientii se declara in mare parte multumiti de serviciile de care au beneficiat. Aparatura este performanta, echipa medicala isi da interesul si acorda atentie fiecarui pacient in parte, iar conditiile de igiena sunt excelente. De asemenea, personalul medical da dovada de amabilitate, profesionalism si o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. Ianosi
Vezi Pareri

2. Gastro Center

O alta varianta pe care o poti lua in considerare este Gastro Center, o unitate medicala din Craiova specializata in serviciile gastroenterologice, printre care se numara si investigatiile endoscopice la o calitate superioara. Echipa medicala este alcatuita din medici atent instruiti in domeniu, care asigura un act medical corect si complet. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea urmatorii: as. univ. dr. Vlad Florin Iovanescu, medic specialist, profesor univ. dr. Adrian Saftoiu, medic primar si as. univ. dr. Elena Tatiana Ivan, medic specialist. Printre serviciile pe care le pun in aplicare in cadrul acestei sectii medicale sunt amintite si: consultatie de specialitate, ecografie abdominala, gastroscopie diagnostica, gastroscopie terapeutica, colonoscopie diagnostica, rectosigmoidoscopie diagnostica, polipectomie, extractie corpi straini, test Helicobacter Pylori etc. Toate acestea sunt desfasurate cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie, care se afla la dispozitia tuturor medicilor din clinica.

Tariful aplicat pentru o endoscopie digestiva superioara este de 210 lei la un asistent universitar si de 400 lei la un profesor universitar.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se bucura de rezultate ireprosabile si investigatii de calitate. Echipa medicala este competenta si da dovada de o buna pregatire in domeniu, iar aparaturile folosite sunt performante. Atmosfera este primitoare, iar conditiile de igiena sunt impecabile. Cu toate acestea, nu sunt respectate programarile.

Clinica Medlink din Craiova prioritizeaza serviciile si tratamentele de infrumusetare, avand si un departament medical, unde pacientii pot beneficia de investigatii endoscopice. Medicul gastroenterolog care se ocupa de endoscopie are o experienta vasta in domeniu, asigurand tuturor pacientilor servicii de calitate. Acesta are competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara, biopsie, control, ecografie abdomen si pelvis, analize de laborator. Aparatura folosita este una de ultima generatie, prin intermediul careia rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Tot medicul are competenta ca dupa investigatie sa stabileasca un plan eficient de tratament pe baza problemei de sanatate de care pacientul sufera, urmat de monitorizare.

Pretul pentru o endoscopie superioara este de 350 lei.

Aproape toti pacientii care au apelat la serviciile clinicii Medlink s-au declarat a fi multumiti de servicii, datorita implicarii cadrelor medicale, dar si datorita atmosferei primitoare. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, cu ajutorul carora rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atitudinea medicilor cu privire la pacienti este intotdeauna pozitiva. In plus, personalul de la receptie este implicat. 

4. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o alta unitate medicala din Craiova catre care pacientii isi indreapta atentia pentru a beneficia de o investigatie endoscopica la standarde superioare. Din cadrul echipei medicale fac parte dr. Christina Pritulescu si prof. univ. dr. Cristin Vere, medici primari in medicina interna si specialisti in gastroenterologie. Cel de-al doilea are competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva, realizand investigatii ireprosabile decontate pentru pacientii asigurati, datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS. Printre serviciile desfasurate se numara si: consultatie de specialitate, control, endoscopie digestiva superioara, biopsie, test rapid Helicobacter Pylori. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile departamentului de gastroenterologie, toate investigatiile efectuate sunt exacte.

Pretul pentru o endoscopie digestiva superioara este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere serviciile calitative puse in aplicare. Datorita aparaturilor de ultima generatie, investigatia endoscopica este precisa, iar rezultatele sunt exacte. Echipa medicala este calda, primitoare, bine pregatita si serioasa, iar tratamentul prescris este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

5. Centrul Renasterea

Centrul Renasterea este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse nevoi medicale, dar si celor care vor sa efectueze investigatii endoscopice. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea dr. Paul Mitrut, care se afla in colaborare cu CAS si care asigura desfasurarea ireprosabila a urmatoarelor servicii medicale: consultatie de specialitate, control, ecografie generala, gastroscopie, recoltare Helicobacter Pylori, determinare HP, colonoscopie, recoltare biopsie. Multumita tehnologiilor avansate si a aparaturilor folosite, toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile. 

Tariful aplicat pentru o endoscopie digestiva superioara (gastroscopie) este de 250 lei.

Centrul Renasterea este apreciat de majoritatea pacientilor care i-au pasit pragul, multumita serviciilor ireprosabile puse in aplicare. Investigatiile desfasurate sunt precise, datorita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, iar tratamentele stabilite sunt personalizate in functie de patologiile pacientului. Atmosfera este primitoare, iar medicul specializat in gastroenterologie este laudat de pacienti. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Esti din Craiova si vrei sa faci o endoscopie, asa cum ti-a fost recomandat, pentru a afla in mod cert daca te confrunti cu probleme de sanatate? Atunci tine cont de unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior, in cadrul carora vei face cunostinta cu echipe medicale bine pregatite si profesioniste. Apeleaza cat mai curand la ajutorul medicului de specialitate pentru a afla atat un diagnostic corect, cat si un tratament atent conceput.