Meniu

Endoscopie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala minim invaziva utilizata pentru diagnosticarea si tratamentul unei varietati de afectiuni ale tractului digestiv superior si inferior, o endoscopie in Targu Mures se poate realiza in cadrul unor clinici cu servicii de calitate, recunoscute pentru calitatea echipamentelor de investigatii si pentru profesionalismul medicilor.

Daca nu stii inca unde sa mergi in Targu Mures pentru exploarea functionala de care ai nevoie, citeste pana la capat articolul de fata si vei afla care sunt cele mai bune optiuni pentru endoscopia digestiva, in orasul tau.

Cat costa o endoscopie in Targu Mures?

Vrei ca unica ta preocupare in ziua efectuarii investigatiei sa fie comunicarea cu medicul si pregatirea pentru examinare, de acea vrei sa stii din timp cat costa o endoscopie in Targu Mures. Consultand informatiile legate de tarife din tabelul de mai jos, iti va fi mai usor sa iti organizezi bugetul din timp.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
450-500 Ron
 • Pretul pentru o Endoscopie variaza intre 450-500 Ron
 • Standarde inalte de calitate
 • Paleta larga de investigatii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
Centrul Lotus
350-500 Ron
 • Pretul pentru o Endoscopie variaza intre 350-500 Ron
 • Servicii premium
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Atmosfera primitoare
 • Dotari moderne
 • Varietatea investigatiilor
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
EndoAtroscopia
300-400 Ron
 • Pretul pentru o Endoscopie variaza intre 300-400 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii de calitate
 • Medici competenti
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Aparatura performanta
 • Investigatii de acuratete
 • Tratamente cu rezultate bune
Centrul Galenus
400-1.000 Ron
 • Pretul pentru o Endoscopie variaza intre 400-1.000 Ron
 • Clinica moderna
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Servicii integrate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Centrul Nova Vita
350-450 Ron
 • Pretul pentru o Endoscopie variaza intre 350-450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Nu se respecta orele programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face endoscopie in Targu Mures

Te bucura existenta unui clasament al celor mai bune clinici in care poti face endoscopie in Targu Mures, insa vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si ca alegi centrul medical care ar putea sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru, despre aparatura de care dispun unitatile medicale din top, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detaliile care te intereseaza.

1. Centrul Medical de Gastroenterologie MedLife

Centrul Medical de Gastroenterologie este un centru de excelenta creat pentru diagnosticul, tratamentul ambulator si monitorizarea bolilor digestive, cu o traditie de peste 25 de ani pe piata de sanatate privata din Targu Mures, in care pacientii au acces la consultatii de gastroenterologie, investigatii ecografice, gastroscopie, endoscopie si tratamente moderne pentru esofagite, boala ulceroasa, gastrite, ciroze hepatice, pancreatite acute si cronice, boli inflamatorii intestinale, colite si boala hemoroidala. Centrul este deservit de o echipa de medici profesionisti, cu experienta clinica (medici primari gastroenterologi, medici primari anestezisti, asistente specializate in endoscopie), coordonata de prof. dr. Daniela Dobru, medic primar gastroenterolog. Diagnosticul si terapia endoscopica pentru screeningul cancerului de colon includ aici: cromodiagnostic, endoscopie digestiva High Definition, endoscopie cu magnificatie si polipectomie – metoda Endocut. Centrul Medical de Gastroenterologie a devenit, din anul 2022, parte a rețelei private de servicii medicale MedLife.

Pretul pentru o endoscopie superioara este aici de 450 de lei, iar pentru endoscopia inferioara este de 500 de lei. Consultatia la gastroenterologie te va costa 250 de lei.

Clinica se remarca prin standardele inalte de calitate in gastroenterologie, paleta larga de investigatii puse la dispozitia pacientilor, aparatura de ultima generatie, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea si amabilitatea de care dau dovada si prin eficienta tratamentelor efectuate sau prescrise aici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical de Gastroenterologie MedLife
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Lotus

Centrul Medical Lotus din Targu Mures este o clinica specializata in gastroenterologie, in care functioneaza si cabinete de medicina interna, cardiologie, pneumologie, dermatologie, reumatologie si dermatologie, si in care pacientii au la dispozitie o paleta larga de investigatii imagistice – RMN, CT, ecografie, ecografie Doppler vasculara, explorari functionale si proceduri interventionale: angioct coronarian, balon gastric, capilaroscopie, capsula endoscopica, ecoendoscopie cu punctie fina aspirativa, ecoendoscopie diagnostica, EKG, endoscopie diagnostica superioara si inferioara, ligaturi esofagiene si masurarea varstei arteriale. Centrul dispune de un colectiv format din cinci gastroenterologici bine pregatiti, in frunte cu dr. Carmen Nicolau, medic primar gastroenterolog cu experienta. In structura actuala, cu toate cabinetele mentionate, Centrul Medical Lotus functioneaza din anul 2010. Centrul Lotus Life se afla in relatii contractuale spitalicesti cu CAS Mures.

Tariful pentru o endoscopie superioara este de 350/400 de lei, la medic specialist, respectiv la medic primar. Pentru colonoscopie vei plati 450 de lei la medic specialist si de 500 de lei la medic primar. Pentru consultatie vei achita suma de 200-250 de lei, in functie de medic.

Calitatea actului medical, serviciile premium, medicii profesionisti si dedicati meseriei, atmosfera primitoare si dotarile moderne, precum si varietatea investigatiilor care se pot efectua aici sunt cateva dintre motivele pentru care pacientii aleg Centrul Medical Lotus. Cu toate acestea, unii dintre ei declara ca nu exista punctualitate in onorarea programarilor facute.

3. EndoArtroscopia

Centrul Medical EndoArtroscopia este unul din primele centre de gastroenterologie din Targu Mures, in care o echipa de top de medici gastroenterologi ofera pacientilor consultatii, controale, endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara, biopsie si polipectomie. Serviciile pot fi accesate in ambulatoriu sau cu spitalizare de zi, contra-cost sau prin decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate, cu care centrul medical are contract de colaborare. 

Pretul pentru o endoscopie superioara in clinica este de 300 de lei, iar colonoscopia te va costa 400 de lei. Consultatia de gastroenterologie are un tarif de 200 de lei.

EndoArtroscopia este un centru medical modern, cu servicii de calitate, medici competenti si amabili, caracterizati de empatie fata de pacienti, dotat cu aparatura performanta, pentru investigatii de acuratete si tratamente cu rezultate bune.

4. Centrul Medical Galenus

La cabinetul de gastroenterologie de la Centrul Medical Galenus din Targu Mures, pacientii pot solicita consultatii, controale, endoscopie, gastroscopie, colonoscopie cu si fara anestezie, ecografie, consultatii si controale de medicina interna. Vor gasi aici un specialist bine pregatit in doua ramuri conexe al medicinei, gastroenterologie si medicina interna. Centrul Medical Galenus ofera servicii medicale private, structurate in ambulatoriul cu peste 30 de specialitati, imagistica medicala, analize medicale, studii clinice, medicina muncii si altele.

Colonoscopia fara anestezie te va costa aici 500 de lei, iar pentru procedura cu anestezie vei plati suma de 1000 de lei. Pentru gastroscopie, tariful este de 400 lei. Consultatia de gastroenterologie costa 200 de lei.

Centrul Medical Galenus este considerat o clinica moderna, in care pacientii beneficiaza de un act medical de calitate, prestat de medici profesionisti, cu experienta. Intre punctele forte ale interactiunii cu unitatea medicala se mai numara si serviciile integrate si aparatura de ultima generatie. Sunt si aspecte care mai trebuie imbunatatite, multi pacienti semnaland probleme cu respectarea programarilor si deficiente legate de activitatea serviciului de receptie, care este lipsit de amabilitate si solicitudine.

5. Centrul Medical Nova Vita

Centrul Nova Vita din Targu Mures este unul dintre cele mai mari spitale private din Romania, cu servicii in 34 de specialitati medicale si un personal format din 113 medici bine pregatiti, in care pacientii pot accesa analize medicale, investigatii imagistice, explorari functionale – endoscopie, si consultatii si tratamente. La cabinetul de gastroenterologie, poti solicita consult gastroenterologic, ecografie abdominala, gastroscopie (endoscopie digestiva superioara), colonoscopie (endoscopie digestiva inferioara), colonoscopie cu anestezie, gastroscopie sau colonoscopie cu sedare, recto-sigmoidoscopie si rectoscopie. In centrul condus de dr. Claudiu Saracut, medic primar chirurg, activeaza doi medici gastroenterologi bine pregatiti. Centrul are contract de colaborare cu CNAS.

Endoscopia digestiva superioara are pretul de 350 de lei, iar endoscopia digestiva inferioara te va costa 450 de lei. Pretul consultatiei este de 200 de lei.

Centrul medical Nova Vita poate fi o alegere buna in materie de servicii medicale de calitate, consultatii amanuntite, medici profesionisti si aparatura performanta pentru investigatii de acuratete. Pacientii semnaleaza insa si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea clinicii. Acestia declara ca nu se respecta orele programarilor si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui centru medical in care sa faci o endoscopie in Targu Mures, clinicile prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit reprezinta alegeri de top, pentru calitatea serviciilor, aparatura de ultima ora, competentele personalului medical si acuratetea investigatiilor. Vei gasi aici medici profesionisti, a caror experienta reprezinta un atu in interpretarea rezultatelor si coordonarea examinarilor endoscopice. 

Cum probabil ti-ai format deja o parere proprie despre fiecare unitate medicala din Targu Mures care figureaza in clasamentul de mai sus, nu este cazul sa mai astepti. Poti suna pentru o programare la una dintre clinicile din top, in urma careia vei obtine endoscopia de care ai nevoie pentru identificarea afectiunii de care suferi si pentru stabilirea tratamentului adecvat.