Meniu

Gastroenterologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Digestia este un proces complex, care implica o serie de organe, functii si aspecte importante pentru functionarea organismului, iar tulburarile care pot aparea in legatura cu ea nu trebuie ignorate, iar vizita la medic nu trebuie amanata, mai ales cand dispui de optiuni de calitate in alegerea unui cabinet de gastroenterologie in Arad. Oricat de mult ti-ai dori sa poti cunoaste piata de servicii medicale dintr-un oras mare, este aproape imposibil sa o descoperi in timp util si sa stii care este clinica la care ar trebui sa mergi pentru rezolvarea problemei de sanatate de care suferi.

Poti folosi cu incredere informatiile bine documentate din acest articol de prezentare a centrelor medicale in care poti gasi un bun gastroenterolog in Arad.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Arad?

Costul unei consultatii de gastroenterologie in Arad nu este cel mai important argument in alegerea serviciului medical, insa vrei sa elimini orice aspect necunoscut al vizitei la medic si sa incluzi pretul in bugetul tau. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor specializate si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Dr. Tucin
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica As
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Neprofesionalismul personalului de la receptie
Mediqua
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Calm si rabdare fata de pacienti
 • Nu se respecta programarile
Laser System
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de gastroenterologie in Arad

Iti doresti, desigur, servicii de calitate de gastroenterologie in Arad, ceea ce s-ar putea traduce in aspecte precum aparatura performanta, medici profesionisti si investigatii temeinice, cu rezultate concludente. In sectiunea urmatoare a articolului vei descoperi informatii relevante despre activitatea clinicilor si cabinetelor medicale incluse in top si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

Vei sti, la finalul lecturii, unde gasesti un medic gastroenterolog in Arad care sa iti ofere o solutie eficienta pentru simptomele care te deranjeaza si care sunt conditiile in care se desfasoara consultatiile si investigatiile la centrele medicale din clasament.

1. Policlinica Dr. Tucin

Cabinetul de gastroenterologie al Policlinicii Dr. Tucin se ocupa cu diagnosticul si tratamentul ulcerului gastro-duodenal, al litiazei biliare, al refluxului esofagian, al diareei, constipatiei, ocluziei intestinale, colecistitei, cancerului gastric, al bolii Crohn, al pancreatitei, cirozei hepatice si al hepatitei cronice. Dotat cu aparatura medicala moderna, cabinetul este deservit de dr. Amelia Uzum, medic primar gastroenterolog, supraspecializat in hepatologie, ecografie generala si endoscopie digestiva diagnostica. Peste 25 de domenii medicale, 32 de medici, echipamente de ultima generatie si analize medicale sunt puse la dispozitia pacientilor din judetul Arad de catre Policlinica Dr. Turcin.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 210 lei.

Pacientii au o parere buna despre activitatea Policlinicii Dr. Tucin si considera ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si experimentati si de tratamente eficiente. Pe de alta parte, sunt consemnate aspecte negative precum timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Dr. Tucin
Vezi Pareri

2. Policlinica As

Pentru simptome digestive precum arsuri pe esofag, greata, varsaturi, gust amar sau acru in gura, dureri abdominale, tulburari de tranzit, balonare, oboseala sau analize modificate, te poti adresa cabinetului de gastroenterologie din cadrul Policlinicii As din Arad. Pentru consultatie, control, ecografie generala si interpretare analize, iti sta la dispozitie dr. Oana Jigau, medic specialist gastroenterolog. Policlinica As reuneste cabinete medicale din peste 25 de specialitati, analize medicale, imagistica medicala, medicina de familie si medicina muncii.

Tariful incasat de clinica pentru o consultatie este de 180 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, cu aspect nou si parcare privata larga, dotarile cu aparatura performanta si medicii profesionisti. Sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca au avut de asteptat peste ora programata pana sa intre in cabinetul medicului. De asemenea, este reclamat un comportament arogant fata de pacienti al personalului de la receptie.

3. Mediqua

In cadrul Clinicii Mediqua, pacientii din Arad pot solicita consultatii si investigatii de gastroenterologie, in cadrul cabinetului dedicat, in care activeaza medici cu experienta in diagnosticul si tratamentul bolilor digestive: dr. Abdul Nouphal,  medic primar gastroenterolog, avand competente in ecografie generala, dr. Shikki Kallikkot, medic primar gastroenterologie si competente in ultrasonografie, si dr. Marian Alin Ioan, medic primar medicina interna, competente in ecografie generala si ecografie Doppler. Mediqa este un centru medical pludisciplinar din Arad, care pune la dispozitia pacientilor din vestul tarii servicii de calitate germana. Clinica detine un spatiu modern, aparatura de ultima generatie, operata de catre medici profesionisti, cu experienta. Societatea care administreaza clinica face parte din grupul Signal Iduna, unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor de sanatate, care activeaza in Germania, Ungaria, Polonia si Elvetia.

In acest centru vei plati 200 de lei pentru o consultatie la gastroenterologie.

O buna parte a pacientilor declara ca au avut experiente multumitoare la Mediqa. Acestia spun ca serviciile sunt ireprosabile, ca medicii sunt profesionisti, au rabdare si empatie fata de pacienti si ca in interiorul clinicii esten o curatenie ireprosabila. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama faptul ca nu se respecta programarile, ceea ce face ca timpul petrecut in sala de asteptare sa fie considerabil.

4. Laser System

La cabinetul de gastroenterologie al Clinicii Laser System din Arad sunt diagnosticate si tratate afectiuni dintr-o paleta larga de tulburari ale functionarii tractului intestinal si ale organelor asociate acestuia: ulcerul gastro-duodenal, litiaza veziculara, refluxul esofagian, diareea, constipatia, ocluzia intestinala, colecistita, cancerul gastric, boala Crohn, pancreatita, ciroza, hepatita cronica si altele. Vei gasi aici doi medici bine pregatiti si dedicati profesiei: dr. Ana Maria David, medic primar medicina interna, si dr. Shikki Kallikkot, medic specialist gastroenterolog. Clinica Laser System a fost infiintata in anul 2001 ca laborator de analize, in prezent in gama de servicii incluzandu-se si consultatii si investigatii in 30 de specialitati si imagistica medicala. Furnizorul de servicii de sanatate este prezent si in Oradea si in Drobeta Turnu Severin.

Tariful pentru o consultatie la cabinetul de gastroenterologie al clinicii este de 200 de lei.

In privinta serviciilor medicale, pacientii sunt multumiti de calitatea acestora, de profesionalismul medicilor si de solutiile medicale eficiente prescrise aici. Din pacate, partea administrativa nu are acelasi rating, pacientii reclamand slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si faptul ca angajatele de la acest birou nu raspund la telefon.

Concluzii

Diagnosticul si tratamentul bolilor digestive, atributii in competenta unui cabinet de gastroenterologie din Arad, se pot accesa cu succes in cadrul unor clinici de top din oras, care dispun de aparatura performanta pentru investigatii precise si de medici competenti, cu experienta in abordarea medicala a afectiunilor de tract intestinal si ale organelor interne implicate in digestie. Pacientii beneficiaza aici de conditii la standarde europene, de preturi accesibile si de servicii conexe integrate in acelasi centru medical in care merg la consultatie.

In functie de simptomele digestive pe care le acuzi, de investigatiile disponibile in cadrul centrelor medicale din Aras inluse in clasament si de alte detalii legate de activitatea lor, la care ai avut acces in acest articol, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta digestiva si sa suni pentru o programare la cabinetul de gastroenterologie care ar putea sa iti rezolve problemele si sa iti satisfaca exigentele.