Meniu

Gastroenterologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca balonarile, senzatia de greata, varsaturile, durerile abdominale si dereglarile intestinale pot semnala prezenta unor afectiuni gastrointestinale severe, care pot fi tratate doar la un cabinet de gastroenterologie din Bacau? Datorita faptului ca exista o multime de clinici disponibile in orasul tau care iti pot veni in ajutor, iti va fi usor sa afli care este problema de sanatate cu care te confrunti, dar si cum o poti trata in mod adecvat, tinand cont de indicatiile medicului specialist. Nu neglija recomandarile si sugestiile pe care acesta ti le ofera, ci, din contra, asigura-te ca te programezi si pentru control, pentru a vedea ce impact au asupra ta medicamentele prescrise.

Exista cinci institutii medicale specializate in gastroenterologie pe care vrem sa ti le prezentam si care se afla in Bacau. Pe langa faptul ca sunt echipate cu toate aparaturile si echipamentele necesare, vei avea posibilitatea de a beneficia si de cadre medicale empatice si implicate in meseria pe care o practica.  

Care este pretul pentru o consultatie de gastroenterologie in Bacau?

Exista multe clinici, care din diverse motive, aleg sa nu posteze in mediul online care sunt preturile aplicate pentru anumite investigatii sau consultatii medicale de gastroenterologie in Bacau, fie omit, pur si simplu, acest lucru. Stim ca poate fi suficient de solicitant sa gasesti informatiile de care ai nevoie, motiv pentru care ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate la clinicile si cabinele medicale pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici competenti si calificati
 • Servicii, investigatii si proceduri complexe
 • Aparaturi si echipamente de o performanta ridicata
 • Atmosfera primitoare si placuta
 • Personal empatic si amabil
Euro-Med Diagnostic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Seriozitate, profesionalism si o buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie si echipamente performante
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic corect si tratament eficient
Dr. Luminita Popovici
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Investigatii si servicii calitative
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Laurus Medical
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Personal medical amabil si bine pregatit
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii ireprosagile, diagnostic corect si tratament eficient
 • Asistente empatice si atmosfera confortabila
 • Personalul de la receptie atent informat
Clinica Luxor
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Medici primari in gastroenterologie
 • Dotari de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de implicare si atentie a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in gastroenterologie in Bacau

Citeste mai departe si descopera cele cinci centre medicale specializate in gastroenterologie in Bacau, la ajutorul carora poti apela pentru a lua legatura cu un medic specializat in acest domeniu medical. Efectueaza investigatiile necesare si afla daca te confrunti cu afectiuni periculoase, dar si daca ai nevoie de un anumit tratament.

1. Centrul Anastasios

Centrul Anastasios este o institutie medicala specializata in gastroenterologie din Bacau si se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme gastrointestinale. Colectivul este format din peste 30 de medici primari si specialisti, asistente, secretare medicale care isi desfasoara activitatea ireprosabil, prioritizand pacientul. In ceea ce priveste dotarile clinicii, acestea sunt de ultima generatie, avand o acuratete ridicata in obtinerea unor rezultate precise. Se efectueaza investigatii complexe, tratamente moderne, minim-invazive, care au scopul de a vindeca pacientul eficient de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Medicii specialisti in gastroenterologie din cadrul clinicii sunt dr. Gabriel Salbaticu si dr. Mariana Lucaci, capabili sa efectueze urmatoarele servicii: ecografie abdominala, rectosigmoidoscopie flexibila, colonoscopie, gastroscopie, polipectomie, test rapid Helicobacter Pylori, extractie de corpi straini din tubul digestiv, prelevarea de biopsii endoscopice etc.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 170 lei. 

In cele peste o suta de recenzii, pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Echipa medicala este competenta, calificata, bine pregatita si capabila sa efectueze servicii, investigatii si proceduri medicale complexe, ajutata fiind de aparaturile si echipamentele de o performanta inalta care se afla in dotarile institutiei medicale. Atmosfera este primitoare si placuta, iar personalul da dovada de empatie si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Euro-Med Diagnostic

Euro-Med Diagnostic este un centru medical din Bacau, care se adreseaza in mod special pacientilor care se confrunta cu afectiuni gastroenterologice si care vor sa le trateze intr-un cadru specializat. Din dotarile cabinetului se remarca aparatul Acuson S2000, un ecograf multidisciplinar, prin intermediul caruia medicul poate stabili un diagnostic corect. Alaturi de el se remarca si Olympus Evis Exera II, un aparat special conceput pentru investigatiile endoscopice, furnizand imagini de o calitate ridicata. Echipa medicala este alcatuita din medici bine pregatiti si experimentati, care au competenta de a efectua urmatoarele investigatii: ecografie abdominala, mamara, tiroidiana, parti moi, de sarcina si de prostata, endoscopie superioara si inferioara (colonoscopie), EKG, analize medicale, dar si tratamente perfuzabile sau parenterale. Se pot recomanda si diete alimentate pentru pacientii care sufera de anumite afectiuni care impun un anumit stil de viata pentru ca starea de sanatate sa nu se agraveze.

O consultatie de specialitate la Euro-Med Diagnostic este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au fost tratati cu seriozitate, profesionalism si o buna pregatire in domeniu. Echipa este formata din medici de incredere, experimentati si bine formati, efectuand un act medical ireprosabil. Alaturi de aparaturile de ultima generatie si echipamentele performante, investigatiile efectuate sunt precise si rapide. In plus, diagnosticul este corect, iar tratamentul este adaptat in functie de necesitatile pacientului.

3. Dr. Elena Luminita Popovici

Cabinetul individual al dr. Elena Luminita Popovici din Bacau este specializat in gastroenterologie si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se trata intr-un loc sigur si corect dotat. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, astfel incat pacientul sa aiba sansa de a efectua investigatii precise, pe care, ulterior, medicul le interpreteaza. Pe langa profesionalismul de care da dovada, medicul este competent si in stabilirea unui diagnostic, dar si a unui tratament personalizat in functie de patologiile de care pacientul sufera. Printre serviciile pe care le poate asigura se numara si: consultatii de specialitate, ecografie abdominala generala, elastografie (fibroza hepatica), endoscopie digestiva superioara (gastroscopie), endoscopie digestiva inferioara (colonoscopie), test pentru depistarea Helicobacter Pylori, recoltare biopsie.

Costul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

Multi dintre pacientii care au vizitat cabinetul individual al dr. Elena Luminita Popovici au ramas placut impresionati de modul placut in care au fost tratati. Investigatiile si serviciile sunt de o calitate superioara, aparaturile si echipamentele folosite sunt moderne, diagnosticul este precis si tratamentul personalizat. Atmosfera este primitoare, iar in cabinet este o curatenie impecabila.

4. Laurus Medical

Laurus Medical este un lant de clinici multidisciplinare cu sedii deschise in mai multe orase din tara, printre care se numara si Bacau, unde pacientii pot beneficia de consultatii gastroenterologice la standarde superioare. Echipamentele si aparaturile sunt moderne si performante, mai ales in cadrul departamentului de gastroenterologie, unde a fost introdus un nou sistem de endoscopie ultraperformant FUJIFILM ELUXEO. Pacientii vor fi consultati cu multa pricepe de catre urmatoarele cadre medicale: dr. Bogdan Ionut Slavulete, dr. Eleonora Carpov, dr. Oana Elena Slavulete (Balas) si dr. Ana-Lorena Marian care au o experienta vasta in acest domeniu medical. Printre serviciile pentru care pacientii pot opta se numara si: explorari functionale digestive, endoscopice (endoscopie digestiva superioara, colonoscopie) si imagistice (ecografie abdominala).

Pretul pentru o consultatie gastroenterologica este de 190 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii, se pot observa o multime de pareri favorabile postate de pacienti, multumita amabilitatii personalului medical, dar si a calitatii superioare a serviciilor. Aparaturile si echipamentele sunt de ultima generatie, generand investigatii ireprosabile, un diagnostic corect si un tratament atent adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. Asistentele sunt empatice si oricand la dispozitia pacientilor, personalul de la receptie este atent informat, iar atmosfera din interior este confortabila.

5. Clinica Luxor

Clinica Luxor din Bacau este multidisciplinara si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a opta pentru servicii gastroenterologice la standarde superioare. Echipa medicala este formata din dr. Andreea Blaj si dr. Ioan Adrian Pantea, medici primari gastroenterologi, competenti in endoscopia digestiva superioara si inferioara. Echipamentele si aparaturile pe care cei doi medici le au la dispozitie sunt performante, facand posibila efectuarea urmatoarelor investigatii: ecografie generala, endoscopie digestiva superioara si inferioara, test rapid pentru Helicobacter pylori, rectosigmoidoscopie, prelevare de biopsii, tratament endoscopic pentru corpii straini esofagieni, paracenteza exploratorie si evacuatorie, polipectomii, cromoendoscopii etc.

Tariful aplicat pentru consultatie gastroenterologica este de 180 lei.

Profesionalismul si seriozitatea sunt principalele aspecte pentru care pacientii apreciaza activitatea clinicii Luxor. Dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, iar echipa medicala de la departamentul de gastroenterologie este formata din medici primari cu o buna pregatire in domeniu. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie nu acorda suficienta implicare si atentie.

Concluzii

Daca si tu te confrunti cu probleme intestinale, ia in considerare clinicile de mai sus care sunt specializate in gastroenterologie in Bacau si discuta cu un medic despre simptomele pe care le manifesti. Aplicarea unui tratament adecvat la debutul unei afectiuni severe conteaza foarte mult pentru o vindecare completa, dar si pentru prevenirea agravarii acesteia.