Meniu

Gastroenterologie bilet trimitere Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica medicala in care sa beneficiezi de servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Bucuresti? Acest articol iti va oferi optiuni de top in acest domeniu. Prin urmare, ramai sa citesti in continuare, iar la final iti va fi mai usor sa iei o decizie informata, daca ai primit un bilet de trimitere catre aceasta specialitate de la medicul de familie sau de la alt medic specialist.

Sanatatea gastroeintestinala este esentiala pentru bunastarea generala a unui om. In clinicile pe care ti le vom prezenta sunt oferite atat consultatii si controale gratuite de gastroenterologie, cat si investigatii: ecografii abdominale, endoscopii digestive superioare si inferioare (colonoscopii) sau prelevarea de biopsii. Afla ce clinici din Bucuresti iti ofera suport in sanatatea aparatului digestiv, prin medicii cu experienta si cu o pregatire aleasa.

Cat costa consultatia de gastroenterologie fara bilet de trimitere in Bucuresti 

Consultatia de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Bucuresti este gratuita, insa daca vrei sa beneficiezi de un astfel de serviciu contra cost, poti vizualiza tarifele din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DigestMed
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 330 Ron
 • Echipa de medici gastroenterologi cu experienta
 • Consultatii gratuite, prin contractul cu CAS
 • Numeroase investigatii gastroenterologice
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Buna organizare
Laurus Medical
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Servicii de gastroenterologie in contract cu CASMB
 • Echipa medicala de elita
 • Aparatura de ultima generatie
 • Clinica moderna si curata
 • Investigatii si proceduri precise
 • Endoscopii superioare si inferioare cu sau fara sedare
 • Ecografii abdominale
 • Personal amabil si bine pregatit
Centrul Neolife
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Numeroase servicii de gastroenterologie decontate
 • Medici gastroenterologi cu o vasta pregatire si experienta
 • Ecografii abdominale
 • Endoscopie superioara si inferioara
 • Test Helicobacter pylori
 • Comunicare deficitara cu personalul
 • Nu se respecta programarile
Clinica NovaLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere
 • Trei medici gastroenterologi
 • Ecografii abdominale decontate
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura medicala performanta
 • Nu se respecta orele de programare
Centrul Memormed
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii medicale diverse
 • 4 medici gastroenterologi
 • Endoscopii si colonoscopii gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Echipamente de ultima generatie
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se fac consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Bucuresti

Descopera clinicile din Bucuresti la care te poti programa pentru o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere.

1. DigestMed

DigestMed este un centru medical specializat in gastroenterologie, care este situat in Bucuresti si care ofera si consultatii cu bilet de trimitere. In cadrul centrului se pot efectua consultatii din aceasta specialitate, dar si de: endocrinologie, hepatologie, nutritie si psihiatrie. Tot aici se pot efectua si investigatiile necesare pentru un diagnostic corect in aceste domenii: ecografii abdominale, colonoscopii, endoscopii digestive superioare, test hemoragii oculte. Echipa este formata din gastroenterologi cu experienta si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, printre care dr. Tudor Arbanas, care activeaza si in cadrul Sectiei de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva din cadrul Spitalul Universitar de Urgenta Elias. Din 2002, medicul este si cadru universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. 

Pretul unei consultatii de gastroenterologie fara bilet de trimitere este de 330 – 380 de lei.

Profesionalismul si buna organizare din cadrul DigestMed au fost observate si notate ca atare in recenzii de catre pacienti. Acestia mai spun ca diversitatea serviciilor de diagnostic, tratament si monitorizare a afectiunilor gastroenterologice este de admirat si ca aparatura medicala este de mare ajutor, fiind una de ultima generatie. Un alt plus semnalat de pacienti este si faptul ca multe dintre servicii sunt decontate de CAS.

Vezi parerile pacientilor despre DigestMed
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Clinica Laurus Medical este situata in nordul Bucurestiului si isi desfasoara activitatea si in ambulatoriu, si in spitalizare de zi, oferind si consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Prin contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, se pot realiza endoscopii digestive superioare sau inferioare, cu sau fara sedare, si pot fi tratate numeroase afectiuni in spitalizarea de zi (gastrite acute, anemie, diareea si gastro-enterita infectioasa, gastrita cronica, sindromul colonului iritabil etc.). Endoscopiile se efectueaza cu un sistem nou si performant – Fujifilm Eluxeo, considerat ca ofera cea mai buna imagine endoscopica la momentul actual, prin iluminarea simultana prin 3-LED Multi-Light. Sunt patru medici specializati in gastroenterologie la aceasta clinica, iar lor li se alatura si numerosi doctori specializati in chirurgie generala si medicina interna.

Pretul consultatiei de gastroenterologie fara bilet de trimitere este de 300-350 de lei.

Bucurestenii (si nu doar ei) sunt foarte multumiti de serviciile medicale furnizate de centrul Laurus Medical. Ei spun ca au intalnit aici medici buni diagnosticieni si excelenti comunicatori, inclusiv in domeniul gastroenterologiei. Alte aspecte pozitive punctate de pacienti: aparatura de ultima generatie, conditii moderne, confort si curatenie in clinica, personal amabil la receptie, oferta variata de servicii medicale.

3. Centrul Neolife

Si Centrul Medical Neolife din Bucuresti are un departament de gastroenterologie unde se ofera servicii pe baza unui bilet de trimitere, adica decontate de CAS: endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara, polipectomie, pansamente, teste Helicobacter pylori, prelevare biopsii. De asemenea, si multe investigatii paraclinice sunt decontate, printre care ecografia generala (de abdomen si pelvis). O echipa medicala aleasa „pe spranceana” isi desfasoara activitatea aici. Printre numele cu rezonanta de aici se afla prof. dr. Cristian Gheorghe, doctor in medicina si profesor universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Medicul a fost sef de sectie la Institutul Clinic Fundeni, sectia I – Gastroenterologie si are competenta in endoscopie digestiva, efectuand un stagiu de practica, in Olanda, in 1998, in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica.

Consultatia de gastroenterologie fara bilet de trimitere costa aici 300-400 de lei.

Multi pacienti manifesta recunostinta pentru cadrele medicale de la acest centru, pentru profesionalismul, implicarea si motivatia de care au dat dovada pe parcursul tratamentelor. Serviciile decontate de CAS sunt un mare plus de care se bucura pacientii din Bucuresti si din tara atat in domeniul gastroenterologiei, cat si al oncologiei si radioterapiei, recuperarii medicale si al investigatiilor paraclinice. Sunt si persoane care reclama comunicarea deficitara intre personal si pacienti, dar si faptul ca nu se respecta programarile.

4. Clinica NovaLife

NovaLife are peste 15 ani de experienta in sistemul privat de sanatate, aparand pe piata in Timisoara, dupa care si-a extins activitatea si in Bucuresti, unde ofera si servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Echipa de gastroenterologie este formata din trei medici specialisti: dr. Alexandru Constantinescu, dr. Victor Morosanu si dr. Roxana Pietrareanu. In cadrul clinicii se efectueaza inclusiv ecografii abdominale pe baza de bilet de trimitere. Pe langa gastroenterologie, in cadrul clinicii mai sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale: medicina fizica si reabilitare, medicina interna, pneumologie, cardiologie chirurgie generala, oncologie, neurochirurgie, stomatologie etc.

Tariful unei consultatii de gastroenterologie fara bilet de trimitere este de 250 de lei.

Numerosi pacienti si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta clinica din Bucuresti, iar cei mai multi dintre ei au notat impresii pozitive precum: echipa medicala caracterizata prin profesionalism, seriozitate si promptitudine; personalul amabil si saritor de la receptie, dotari moderne, oferta variata de servicii decontate, serviciile medicale pentru toate varstele. Sunt insa si persoane care au fost nemultumite de faptul ca nu se respecta orele de programare.

5. Centrul Memormed

Centrul Memormed functioneaza, in Bucuresti, la doua adrese: Bd. Alexandru Ioan Cuza si pe str. George Georgescu. Patru medici gastroenterologi isi desfasoara activitatea la Memormed, printre care dr. Alina Ana-Maria Avram, medic primar gastroenterolog cu competenta in endoscopie digestiva terapeutica. Medicii pot recomanda investigatii suplimentare: ecografii, endoscopie, analize de laborator, ce se pot efectua in cadrul centrului. Pacientii care au bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un alt medic specialist pot beneficia de consultatii si endoscopii sau colonoscopii gratuite.

Tariful unei consultatii de gastroenterologie este de 300 de lei.

Opiniile pacientilor sunt in mare parte apreciative in privinta activitatii medicale desfasurate de Centrul Memormed. Profesionalismul medicilor, diversitatea serviciilor medicale si faptul ca acestea pot fi accesate si pe baza de bilet de trimitere sunt avantaje clare pe care bucurestenii le-au enumerat. Sunt si pacienti care spun ca aceasta clinica este amplasata intr-o zona in care ar fi nevoie de mai multa curatenie si ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Prezentarea acestui clasament al celor mai bune clinici cu servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere din Bucuresti te poate ajuta sa ai acces la servicii medicale de calitate in acest domeniu. Au fost luate in considerare in alcatuirea acestui top criterii precum: expertiza medicala, tehnologia si echipamentele medicale de ultima ora, dar si feedback-ul pacientilor. 

Alegerea unei clinici bune care ofera astfel de servicii medicale poate face diferenta in diagnosticul precis si in tratamentul optim pentru afectiuni diverse, de la ulcerul gastric, la unele mai complexe.