Meniu

Gastroenterologie bilet trimitere Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand au probleme digestive persistente sau dureri abdominale acute, multi oameni iau in calcul varianta unui consult de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Cluj, acesta fiind unul dintre judetele in care exista multe clinici medicale renumite. Medicului gastroenterolog te poti adresa atat in prezenta unor simptome neobisnuite (care ar putea indica o problema la nivelul tubului digestiv sau glandelor anexe), cat si pentru un control de rutina. 

Gastrita, boala de reflux gastroesofagian, ulcerul duodenal si litiaza biliara sunt cateva dintre afectiunile pentru depistarea si tratamentul carora se merge la gastroenterolog. Vizita la medic nu trebuie amanata, mai ales daca simptomele sunt persistente. In unele situatii, boala poate sa avanseze si unele consecinte sunt ireversibile. Daca locuiesti in Cluj si trebuie sa mergi la o consultatie, citeste acest articol pentru a afla care sunt clinicile unde poti beneficia de consultatie decontata prin CAS.

Unde se efectueaza consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Cluj?

Cluj este un judet renumit pentru oferta medicala diversificata, asa ca optiunile de clinici unde poti face consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere sunt numeroase. In schimb, daca nu esti asigurat si ai nevoie de consultatie, o poti face contra cost. In tabelul de mai jos poti vedea care este pretul acestui serviciu in cadrul celor mai bune clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
GastroMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Medici profesionisti
 • Intelegere, empatie si amabilitate
 • Rabdare si atentie la detalii
 • Comunicare deschisa si explicatii detaliate
 • Confort psihic pentru pacient
 • Aparatura ultramoderna
 • Ambianta placuta
 • Programarile se decaleaza
Laurus Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si rabdare
 • Comportament exemplar fata de pacient
Dr. Tantau
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si promptitudine
 • Amabilitate si respect fata de pacient
 • Curatenie exemplara
MedLife
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical bine instruit
 • Implicare si intelegere
 • Dotari corespunzatoare
Medstar
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici profesionisti
 • Atentie la detalii
 • Consultatii amanuntite
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici la care poti merge pentru consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Cluj

Pentru a beneficia de decontare partiala sau integrala, persoanele din Cluj interesate sa mearga la o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere se pot indrepta catre urmatoarele cabinete si clinici specializate in acest domeniu:

1. GastroMed

GastroMed este o clinica specializata din Cluj pe care o aleg multi pacienti atunci cand vor sa mearga la consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Pe langa consultatie, aceasta clinica ofera si alte servicii decontate prin CAS, cum ar fi endoscopia digestiva superioara si ecografia. Performanta actului medical este prioritatea intregului colectiv, din care fac parte medici cu experienta vasta, care au acces la resurse tehnice de calitate superioara. Bazele acestei clinici au fost puse de catre prof. dr. Andrada Seicean si dr. Radu Seicean, care au o activitate clinica de peste 20 de ani fiecare. Dr. Andrada este medic primar in gastroenterologie si medicina interna si a realizat pana 7.000 de examinari endoscopice pana la momentul actual. Dr. Radu Seicean este medic primar chirurg, care a participat la peste 40 de cursuri de specializare in tara si in strainatate. 

Fara bilet de trimitere, consultatia de gastroenterologie costa intre 250 si 350 lei, in functie de medic.

GastroMed este o clinica moderna, eleganta si dotata cu aparatura ultramoderna. Asa reiese din parerile zecilor de pacienti care si-au exprimat aprecierea in mediul online, unde au mentionat ca s-au simtit intelesi pe deplin si ingrijiti de o echipa formata din profesionisti. Medicii sunt bine pregatiti, empatici, amabili, rabdatori si atenti la detalii. Foarte multe persoane spun ca s-au simtit in siguranta si ca au fost tratate cu respect de catre cadrele medicale, care au comunicat intotdeauna deschis si le-au oferit explicatii. Pe langa confortul psihic si ambianta placuta, un alt avantaj important il reprezinta abordarea holistica, medicii efectuand consultatii amanuntite. Exista si cateva pareri mai putin pozitive, de la pacienti care mentioneaza ca ora programarii nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre GastroMed
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

LaurusMedical este o unitate medicala din Cluj unde poti merge pentru servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere si unde poti beneficia de gratuitate la endoscopie. In cadrul acestui spital se foloseste tehnologie de ultima generatie, astfel incat serviciile sa se alinieze la standardele europene privind calitatea actului medical. Spitalele din grupul LaurusMedical gazduiesc unii dintre cei mai renumiti medici din tara, a caror prioritate este starea de sanatate a pacientului. Una dintre misiunile spitalului este de a oferi acces la servicii si proceduri medicale unice, prin folosirea aparaturii de varf si prin educatia continua a medicilor, care sunt sprijiniti sa tina pasul cu descoperirile din domeniul medical. 

Pretul intreg al unei consultatii de gastroenterologie este de 250 lei.

Clinica LaurusMedical se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor, care declara ca au avut o experienta foarte placuta la aceasta clinica. Potrivit impresiilor din mediul online, medicii se comporta exemplar, sunt empatici, rabdatori, au o atitudine calma si nu in ultimul rand, sunt profesionisti. Preturile sunt convenabile in comparatie cu tarifele practicate de alte clinici din judet. 

3. Dr. Tantau

Pentru servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere, pacientii din Cluj se pot adresa inclusiv Centrului Digenio, centru de excelenta in afectiuni digestive. Activitatea clinicii este coordonata de catre prof. univ. dr. Marcel Tantau, medic primar de interne si gastroenterologie, cu experienta in domeniul medical de peste doua decenii, alaturi de prof. univ. dr. Alina Tantau, care este medic primar in gastroenterologie si medic specialist in interne. Acest centru a fost infiintat cu scopul de a pune bazele unei unitati medicale dedicate gestionarii si tratamentului bolilor digestive. Gastroscopia si colonoscopia sunt doua dintre serviciile decontate prin CAS.

Daca nu ai bilet de trimitere de la medicul de familie, vei achita suma de 250 lei pentru consultatia de specialitate. 

Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale medicilor care profeseaza in cadrul acestui cabinet. Pacientii spun ca au fost tratati cu respect si ca procedurile sunt efectuate rapid, ceea ce le diminueaza disconfortul. Un alt aspect care contribuie la experienta placuta a celor care aleg acest cabinet este curatenia exemplara. 

4. MedLife

Clinica Badea MedLife din Cluj este o optiune buna pentru pacientii care vor sa mearga la gastroenterologie cu bilet de trimitere. Aceasta clinica face parte din grupul medical MedLife si este un centru de excelenta in ecografie, medicina interna si gastroenterologie. Din colectivul medical fac parte specialisti renumiti, care s-au remarcat de-a lungul anilor prin parcursul academic si profesional, precum si prin cercetarea clinica. Lista de servicii a clinicii este complexa si cuprinde servicii specifice gastroenterologiei, chirurgiei plastice, dermatologiei etc. Clinica Badea MedLife dispune de aparatura performanta si resurse tehnice de calitate, ceea ce permite identificarea precisa a unui spectru larg de afectiuni. 

Consultatia de specialitate costa 180 lei pentru pacientii care nu au bilet de trimitere.

Aceasta clinica se bucura de o reputatie buna in Cluj-Napoca, drept dovada stand numeroasele recenzii pozitive de pe internet. Conform pacientilor, personalul medical este bine instruit, are experienta si este amabil. Medicii mai sunt apreciati pentru implicare si pentru intelegerea pe care o acorda pacientului. Personalul de la receptie este politicos, inclusiv in interactiunile telefonice. Clinica este foarte curata si dotata corespunzator. Fara a contesta experienta medicilor, cativa pacienti precizeaza ca ora programarii nu se respecta.

5. Medstar

Medstar este o clinica din Cluj unde se deconteaza foarte multe servicii prin CAS, asa ca poti merge la consultatia de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Portofoliul de servicii al acestei clinici este unul diversificat, fiind o unitate medicala multidisciplinara. In dotarea sa exista aparatura medicala performanta, ce contribuie semnificativ la performanta actului medical, la imbunatatirea caruia se lucreaza permanent. Pe langa gastroenterologie, se mai ofera consultatii din specialitati ca neurologia, endocrinologia, ortopedia, urologia etc. 

Fara trimitere, consultatia de gastroenterologie costa 100 lei.

Referitor la recenziile pacientilor, cei mai multi dintre ei se declara multumiti de calitatea serviciilor. Medicii sunt profesionisti, atenti si efectueaza consultatii amanuntite, facand pacientul sa se simta ascultat si inteles. De asemenea, medicii raspund la toate intrebarile si ofera explicatii acolo unde este necesar. Ca puncte slabe, unii pacienti amintesc in recenziile din mediul online faptul ca programarile nu se respecta si ca au asteptat chiar si ore intregi la coada. 

Concluzii

Este important sa urmezi indicatiile medicului, iar daca acesta ti-a recomandat sa mergi la gastroenterolog poti sa alegi una dintre clinicile din Cluj unde se fac consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Medicii au experienta vasta si se ocupa de prevenirea, diagnosticul, tratamentul si monitorizarea a numeroase afectiuni mai mult sau mai putin frecvente.