Meniu

Gastroenterologie bilet trimitere Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Craiova sunt numeroase clinici private la care te poti programa. In acest articol le vei descoperi pe cele mai bune dintre ele si vei face cunostinta cu cei mai apreciati medici gastroenterologi din oras la care te poti prezenta cu bilet de trimitere si astfel consultatiile si unele dintre investigatiile efectuate in cabinet vor fi decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Dolj.

Gastroenterologia este o ramura foarte importanta a medicinei, care depisteaza, monitorizeaza si trateaza bolile aparatului digestiv (cavitate bucala, esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, colon, ficat, pancreas, vezica biliara). Daca ai o problema digestiva, alege sa te tratezi in centre medicale apreciate, unde activeaza medici cu o reputatie impecabila si care folosesc echipamente medicale performante.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie fara bilet de trimitere in Craiova?

Dupa cum se stie, consultatia de gastroenterologie cu bilet de trimitere este gratuita si in Craiova, daca medicul gastroenterolog respectiv se afla in contract cu CJAS Dolj si daca pacientul are un bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. In absenta biletului de trimitere, serviciile pot fi oferite, insa contra cost. Iata care sunt tarifele practicate in Craiova in acest domeniu medical!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Alina Badescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • In contract cu CJAS Dolj
 • Ecografii abdominale
 • Endoscopii digestive superioare si inferioare (colonoscopii)
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Dispozitive medicale performante
Centrul Renasterea
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale cu medici in contract cu CAS
 • Medic gastroenterolog cu o vasta pregatire si experienta
 • Endoscopii digestive superioare si colonoscopii
 • Ecografii generale
 • Recoltari biopsie
 • Test Helicobacter pylori
Clinica Vitaplus
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • 6 medici gastroenterologi in contract cu CAS
 • Proceduri cu anestezie generala
 • Ecografii generale
 • Prelevari de biopsie
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Aparatura moderna
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Elga
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Consultatii de gastroenterologie decontate de CAS
 • Doi medici gastroenterologi cu experienta
 • Biopsie (prelevare si examen histopatologic)
 • Test rapid Helicobacter pylori
 • Endoscopie digestiva superioara
 • Ecografie generala
 • Decalarea programarilor
 • Fondurile CAS se epuizeaza rapid
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Centru de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva
 • Numeroase servicii de gastroenterologie decontate
 • Medici cu o vasta experienta in gastroenterologie si medicina interna
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura medicala performanta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la gastroenterologie cu bilet de trimitere in Craiova: Top 5 clinici

Descopera in continuare cele cinci clinici medicale de top din Craiova la care te poti programa pentru o consultatie si investigatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere!

1. Dr. Alina Badescu

Dr. Alina Badescu este medic specialist gastroenterologie in Craiova si doctor in stiinte medicale, iar la acest specialist poti merge pentru o consultatie cu bilet de trimitere, fiind in contract cu CJAS Dolj. Medicul este membru in Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie si in Societatea Romana de Endoscopie Digestiva. A publicat numeroase studii in reviste de specialitate din tara si din strainatate. In cabinetul sau din Craiova, dr. Badescu ofera consultatii si poate efectua endoscopie digestiva superioara si inferioara, precum si ecografie generala. Sunt trei locatii in care o poti gasi pe Dr. Badescu: Centrul Medical Parc, Vitaplus Medical si Centrul Medical Mogos Med.

Tariful pentru o consultatie de gastroenterologie fara bilet de trimitere este de 250 de lei.

Opiniile pacientilor sunt apreciative in privinta medicului si a serviciilor pe care acesta le ofera. Oameni din tot judetul Dolj trec pragul cabinetului cu increderea ca doctorul este bine pregatit, cu experienta in acest domeniu si ca astfel au parte de un diagnostic corect si de un tratament eficient, indiferent de problema pe care o intampina la nivelul aparatului digestiv. Buna comunicare, amabilitatea si rabdarea dr. Badescu, precum si dispozitivele medicale performante au fost notate ca si principale calitati, ce fac ca actul medical sa fie unul de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alina Badescu
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Renasterea

Pentru o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere, te poti programa si la Centrul Medical Renasterea. In cabinetul din aceasta specialitate il vei intalni pe prof. univ. dr. Paul Mitrut, medic primar gastroenterolog aflat in contract cu CAS Dolj. Medicul ofera consultatii si efectueaza: endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, recoltare biopsie, determinare Helicobacter pylori. Dr. Mitrut este si medic primar de medicina interna si are competente variate: ecografie generala, endoscopie digestiva si terapeutica. Medicul a participat cu lucrari la numeroase congrese nationale si internationale si este membru activ in opt societati profesionale, printre care in Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie si in Societatea Romana de Oncologie Digestiva. Oferta de servicii medicale a acestei clinici este impresionanta, pe langa gastroenterologie fiind si alte specialitati medicale: medicina interna, nefrologie, cardiologie, dermatologie, pediatrie, oftalmologie, pneumologie, ORL etc.

Pretul unei consultatii fara bilet de trimitere este de 100 de lei. 

Pacientii din Craiova si Dolj au incredere in serviciile medicale de la Centrul Medical Renasterea, pentru ca aici au fost tratati cu profesionalism, atentie si implicare. Intreg personalul clinicii este considerat amabil si bine pregatit de catre unii dintre doljeni, iar medicii sunt apreciati pentru pregatirea si experienta lor. Pacientii mai sunt incantati si ca in multe dintre cabinete, inclusiv in cel de gastroenterologie, se poate merge pe baza biletului de trimitere, consultatiile fiind gratuite.

3. Policlinica Vitaplus

La Vitaplus Medical Craiova sunt nu mai putin de sase medici gastroenterologi  in contract cu CAS, la care te poti prezenta cu bilet de trimitere. Printre acestia se afla dr. Emilia Mihaela Salan, medic specialist gastroenterologie si medic primar medicina interna, si dr. Daniel Florian Vascu, medic primar gastroenterologie. In cadrul departamentului sunt puse la dispozitie urmatoarele servicii: consultatii, ecografii generale, endoscopii digestive superioare si inferioare, polipectomie, teste rapide pentru depistarea Helicobacter pylori, prelevari de biopsie si interpretari histopatologice, anestezii generale,  imunohistochimie etc.

O consultatie nedecontata de gastroenterologie are un pret de 100 de lei. 

Preocuparea pentru nevoile pacientilor si atentia la detalii sunt calitati pe care pacientii le-au remarcat la personalul medical de la Vitaplus Craiova. Pe langa aceste aspecte, mai sunt si altele apreciate de doljeni: numarul mare de medici in contract cu CAS, la care consultatiile si unele investigatii sunt gratuite, aparatura moderna, serviciile pentru copii si adulti, personalul amabil. Au fost notate si unele impresii negative, care reclama, in principal, nerespectarea programarilor.

4. Policlinica Elga

Si Policlinica Elga din Craiova dispune de un cabinet de gastroenterologie, unde sunt oferite servicii pe baza de bilet de trimitere. In cadrul acestui departament sunt doi medici cu experienta: prof. univ. dr. Cristin Vere, in contract cu CAS, medic primar gastroenterologie si medic primar medicina interna, si dr. Christina Pritulescu, medic primar medicina interna si medic specialist gastroenterologie. Medicii au competenta in ecografie generala, endoscopie digestiva si ecografie vasculara. Policlinica Elga functioneaza din anul 1997 si numara peste 40 de medici renumiti, iar serviciile sunt in contract cu CAS Dolj si cu Casa OPSNAJ.

Pretul unei consultatii fara bilet de trimitere este de 200 de lei.

Pacientii din Craiova si Dolj au punctat mai multe aspecte pozitive pe care le-au remarcat in urma experientei traite in aceasta policlinica: personalul dedicat si prietenos, serviciile medicale potrivite pentru intreaga familie, aparatura performanta din clinica, medicii cu experienta, preturile accesibile. Sunt insa si cateva aspecte de care o parte dintre oameni nu au fost multumiti: nerespectarea programarilor, epuizarea rapida a fondurilor CAS, informatii incomplete comunicate prin telefon.

5. Regina Maria 

Pe lista serviciilor de gastroenterologie cu bilet de trimitere din Craiova se afla si Policlinica Centrala Regina Maria. Medicii din acest centru medical privat utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima generatie, de mare ajutor pentru stabilirea unui diagnostic corect si pentru initierea unui tratament eficient. In cadrul Centrului de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva de la acest centru medical, pacientii pot sa beneficieze de un sistem ultramodern de endoscopie – Optivista – Pentax, care combina tehnologia optica si digitala, pentru a permite o mai buna diagnosticare in vivo. Sunt decontate de CAS Dolj urmatoarele servicii: consultatiile de specialitate, endoscopia superioara, colonoscopia diagnostica, tratamentele de specialitate, analizele de laborator si serviciile de spitalizare de zi. Sunt cinci medici gastroenterologi de top in aceasta locatie, printre ei aflandu-se sef lucrari univ. dr. Monalisa Filip, medic primar gastroenterologie, cu competente in ecografie si endoscopie digestiva.

Un consult nedecontat de gastroenterologie are un tarif de 255 de lei.

Sunt opinii impartite in legatura cu serviciile prestate de personalul acestui centru medical si de modul de organizare a activitatii. Unii pacienti declara ca au intalnit medicii bine pregatiti, care comunica eficient cu pacientii si ca aparatura medicala utilizata de catre acestia este performanta. In schimb, sunt si persoane care spun ca le-au fost anulate programarile fara motiv, ca nu se respecta orele de programare si ca tarifele percepute sunt mai mari fata de alte clinici medicale.

Concluziile noastre

Pentru o consultatie si diverse investigatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere, vei gasi in Craiova numeroase optiuni. In acest oras sunt clinici private apreciate pentru conditiile bune, aparatura performanta si pentru faptul ca medicii sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Alege una dintre aceste locatii si bucura-te de servicii de gastroenterologie de calitate superioara, pentru sanatatea si bunastarea aparatului digestiv si a intregului organism!