Meniu

Gastroenterologie bilet trimitere Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi des de dureri abdominale, crampe sau ai senzatia de corp strain la nivelul gatului, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o clinica de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi? Atunci cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la unitatile medicale din orasul tau care se afla in colaborare cu CAS pentru departamentul de gastroenterologie. Nu lasa ca problema de sanatate sa se agraveze fara ca macar sa stii despre ce este vorba si discuta cu un medic pentru a gasi o solutie potrivita in functie de diagnosticul stabilit. 

Pentru ca Iasi este un oras puternic dezvoltat medical, iti va fi usor sa gasesti o institutie medicala in care sa beneficiezi de o consultatie de gastroenterologie in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu biletul de trimitere de la medicul de familie. Citeste mai jos si descopera care sunt clinicile de gastroenterologie din orasul tau la care poti merge pentru a beneficia de o consultatie gratuita la medicul specialist.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie fara bilet de trimitere in Iasi?

Trebuie sa iei in considerare si posibilitatea ca locurile pentru consultatiile gratuite de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi sunt limitate. In cazul in care nu prinzi loc liber sau nu poti obtine un bilet de trimitere, parcurge tabelul de mai jos si descopera care sunt preturile practicate de regula pentru o astfel de consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal medical implicat
 • Competenta si profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Conditii excelente de curatenie
 • Atmosfera primitoare
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti
 • Implicare si amabilitate
 • Aparaturi performante si moderne
 • Act medical de calitate
 • Consultatii gastroenterologice decontate
 • Conditii impecabile de igiena
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Pro Life Clinics
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Centrul Cardiomed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Personal implicat
 • Empatie si competenta
 • Investigatii ireprosabile
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Diagnostic precis
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Providenta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal prietenos
 • Empatie si profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii optime de igiena
 • Comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi

Stim ca vrei sa apelezi doar la ajutorul unor medici competenti, care sunt capabili sa gaseasca solutii eficiente la afectiunile de care suferi, caz in care, in cele ce urmeaza, iti prezentam cinci clinici de gastroenterologie din Iasi la care poti merge cu bilet de trimitere. Iata care sunt acestea, dar si cat de bine pregatite sunt:

1. Policlinica MediBlue

Policlinica MediBlue din Iasi a fost infiintata in 2017 si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa se programeze pentru o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi. Unitatea medicala insumeaza peste 20 de specialitati si este dotata cu aparaturi de ultima generatie folosite atat pentru efectuarea ireprosabila a investigatiilor, cat si pentru tratarea corecta a pacientilor. Echipa de medici din cadrul sectiei de gastroenterologie este formata din: dr. Ghassan Nassouh, asis. univ. dr. Oana Irina Gavril, dr. Dinu Chirita, medici specialisti si dr. Anca Olivia Jigaranu, medic primar. Printre investigatiile pe care doctorii le pot efectua se numara si: consultatie de specialitate, control, ecografie abdominala, tuseu rectal, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie diagnostica, rectosigmoidoscopie, test rapid Helicobacter Pylori, interpretare analize. 

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei in cazul pacientilor neasigurati medical.

Fiind o policlinica de renume in Iasi, MediBlue insumeaza peste doua sute de recenzii in care multi dintre pacientii care au frecventat unitatea medicala s-au declarat multumiti. Personalul medical este implicat, competent si profesionist, avand la dispozitie aparaturi performante pentru efectuarea investigatiilor intr-o maniera ireprosabila. In plus, conditiile de curatenie sunt excelente, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica MediBlue
Vezi Pareri

2. HermaMed Center

HermaMed Center din Iasi are o activitate de peste 15 ani in domeniu si vizeaza pacientii de toate varstele care se confrunta cu diverse probleme de sanatate, printre care si cele de gastroenterologie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si asigura tuturor pacientilor rezultate excelente. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetelor, diagnosticul stabilit de medic este unul corect, fiind urmat de un plan personalizat de tratament pentru o vindecare rapida si eficienta. In departamentul de gastroenterologie poti beneficia de consultatie de specialitate gratuit (prin biletul de trimitere de la medicul de familie), control si ecografie. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie in cazul pacientilor neasigurati este de 200 lei.

Centrul medical este apreciat in randul pacientilor multumita serviciilor de calitate puse in aplicare. Echipa de medici da dovada de profesionalism, implicare si amabilitate, aparaturile folosite sunt performante si moderne, toate acestea rezultand intr-un act medical ireprosabil. Consultatiile sunt decontate prin CAS, atmosfera este primitoare, iar conditiile de igiena impecabile. Din pacate, comportamentul personalului de la receptie nu este tocmai potrivit.

3. Pro Life Clinics

Pro Life Clinics este o alta varianta catre care pacientii isi pot indrepta atentia daca vor sa beneficieze de o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2009 si inca de la inceput se afla intr-o continua perfectionare, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie pentru diagnosticarea si tratarea corecta a pacientilor. In cadrul departamentului de medicina interna in cadrul caruia activeaza medici de elita se desfasoara si consultatii de gastroenterologie decontate prin CAS. Echipa de medici este formata din: dr. Mihaela Loghin, dr. Mihaela Beda, dr. Cristian Ciobanu si dr. Diana Popescu. Printre serviciile medicale incluse se numara si: consultatii de specialitate, EKG, ecografie abdominala, recomandari. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate pentru unitatea medicala Pro Life Clinics sunt pozitive, avand in vedere calitatea ridicata a serviciilor medicale. Echipa de doctori este formata din medici primari si specialisti, competenti si capabili sa desfasoare un act medical lipsit de greseala. Aparaturile folosite pentru investigatii sunt performante, obtinandu-se astfel un diagnostic precis, urmat de un tratament personalizat. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara din cauza numarului ridicat de solicitari.

4. Centrul Cardiomed

Cardiomed este o unitate medicala multidisciplinara in Iasi in cadrul careia poti opta pentru o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2001 si, desi la inceput a fost specializata in cardiologie, pe parcurs si-a extins activitatea si catre alte arii, printre care se numara si gastroenterologia. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Gabriela Zlate, medic primar gastroenterolog, la care poti merge si cu bilet de trimitere, datorita faptului ca se afla in relatii contractuale cu CAS. In atributiile sale intra urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, control, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, ecografie abdominala si pelvina. Datorita aparaturilor de ultime generatie, rezultatele obtinute sunt corecte, medicul stabilind astfel un diagnostic precis.

Consultatia de gastroenterologie costa 120 lei daca te prezinti fara bilet de trimitere.

Personalul este implicat, empatic si competent, avand totodata capacitatea de a asigura o atmosfera linistita si primitoare pentru pacienti. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. Datorita experientei vaste, medicul primar asigura un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

5. Spitalul Providenta

In completarea optiunilor de mai sus isi prezentam si spitalul Providenta din Iasi, in cadrul caruia poti apela la ajutorul unei echipe medicale de gastroenterologie, care ofera consultatii gratuite prin biletul de trimitere de la medicul de familie. Colectivul din acest departament medical este format din: dr. Maria Cozma, dr. Alexandra Lupascu, dr. Nicoleta Andreea Nemteanu Mocanu, dr. Iulia Codrina Postolache, dr. Sandra Spinu Timohe Tumac, dr. Ramona Brailescu, medici specialisti si dr. Iuliana Tarasi, medic primar in medicina interna si gastroenterologie. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: colonoscopie (cu sau fara sedare), consultatie de specialitate, control, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, polipectomie, rectoscopie, rectosigmoidoscopie, interpretare rezultate. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie in cazul pacientilor fara bilet de trimitere este de 150 lei.

Multi pacienti si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat, datorita calitatii superioare a acestora. Personalul este prietenos, empatic si profesionist, iar aparaturile care se afla la dispozitia sa sunt performante, investigatiile desfasurate fiind precise si rapide. Conditiile de igiena sunt impecabile, iar atmosfera primitoare. Din pacate, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Iasi pentru a discuta cu un medic bine pregatit in domeniu in legatura cu simptomele pe care le-ai experimentat in ultima perioada? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci unitati medicale din orasul tau, unde ai posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite daca esti asigurat medical. Nu amana vizita la medic si nu subestima niciun simptom, pentru ca o afectiune netratata la timp poate degenera in timp si iti poate pune viata in pericol.