Meniu

Gastroenterologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost diagnosticat recent cu sindromul de colon iritabil, motiv pentru care trebuie sa te adresezi unei clinici de gastroenterologie din Bistrita pentru a solicita sfaturi din partea medicilor de specialitate? Problemele gastrointestinale provin ori din cauza unei alimentatii precare, ori din cauze genetice, pe care pacientul nu le poate trata, dar le poate tine sub control cu ajutorul unui tratament adecvat pus la dispozitie de medicul gastroenterolog. De cele mai multe ori, afectiunile manifestate la nivelul intestinelor pot degenera daca nu sunt tratate corect, situatie in care, cu timpul, pot deveni boli cronice. 

Citeste mai departe articolul de mai jos si afla care sunt cele trei centre medicale din Bistrita pe care ti le recomandam si care te vor ajuta sa intri in legatura cu un medic profesionist. Tine cont de indicatiile acestuia si afla care sunt remediile pe care ti le ofera, pentru a-ti tine sub control cat mai eficient problema de sanatate.

Cat costa o consultatie la o clinica de gastroenterologie din Bistrita?

Stim ca sanatatea nu are pret, insa, inainte de a lua hotararea de a vizita un medic specializat in gastroenterologie in Bistrita, cel mai indicat ar fi sa te documentezi cu privire la clinica pe care o selectezi, dar si cu privire la costurile implicate pentru o consultatie de specialitate. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu tarifele aplicate, dar si cu institutiile medicale la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centru HardMed
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici cu o buna pregatire, amabili si competenti
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Investigatii precise
 • Clinica moderna si curata
 • Echipamente si aparaturi performante
Sanovil
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Act medical corect
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii si proceduri precise
 • Rezultate ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Casa Medicilor
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Echipa medicala competenta, cu o buna pregatire si amabila
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Proceduri si investigatii precise
 • Clinica moderna si curata
 • Timp de asteptare indelungat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in gastroenterologie in Bistrita

Simptomele afectiunii gastrointestinale de care suferi au inceput sa fie din ce in ce mai pronuntate si ai nevoie de un medic profesionist specializat in gastroenterologie in Bistrita, care sa te ajute sa tratezi eficient problema de care suferi? Atunci cele trei institutii medicale de mai jos iti vor fi de ajutor pentru a primi ingrijirile necesare:

1. Centru HardMed

Centru Medical HardMed din Bistrita are o activitate multidisciplinara, printre disciplinele prezente fiind si gastroenterologia. Pe langa aceasta, se afla si specialitatile de endoscopie si ecografie, care sunt de un real ajutor pentru ca medicul sa efectueze investigatii aprofundate si sa ofere un diagnostic precis. Toate echipamentele si aparaturile sunt de ultima generatie, generand rezultate precise si contribuind la desfasurarea unei activitati ireprosabile. Unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, permitand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii gastroenterologice gratuite. Echipa de cadre medicale este bine aleasa, cu experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire in desfasurarea consultatiilor, investigatiilor si procedurilor. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

In cele peste o suta de recenzii au fost relatate o multime de experiente placute traite de pacienti in cadrul clinicii, care au mentionat ca vor reveni si cu alta ocazie. Echipa medicala de la departamentul de gastroenterologie are o buna pregatire in domeniu, este amabila, competenta si calificata, oferind tuturor pacientilor increderea ca se vor vindeca in mod corect. Tratamentele si procedurile sunt eficiente, investigatiile sunt precise, iar clinica este moderna, curata si echipata cu aparaturi si echipamente performante.

Vezi parerile pacientilor despre Centru HardMed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de gastroenterologie in Bistrita la o calitate superioara. Unitatea medicala cu multiple discipline a fost infiintata in anul 2007, avand ca prioritate insanatosirea pacientilor, indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera. Cuprinde si un bloc operator cu trei sali de operatie care sunt echipate in mod adecvat cu aparaturi performante atat pentru efectuarea operatiilor clasice, cat si a celor minim invazive, cum ar fi investigatiile si tratamentele laparoscopice. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea cinci medici cu o buna pregatire: dr. Andreea Pop, dr. Ioana Marchis, dr. Simona Martura, dr. Gabriela Negrean si dr. Crina Fofiu, medici specialisti in gastroenterologie, competenta in endoscopie digestiva. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: ecografia abdomino-pelvina, anuloscopie, masurare indice glezna sau brat, colonoscopie, gastroscopie, rectosigmoidoscopie si test helicobacter. 

Pretul pentru o consultatie gastroenterologica este de doar 130 lei, iar controlul este 100 lei.

Multe dintre recenzii sunt pozitive, datorita serviciilor calitative puse in aplicare. Medicii si asistentele din cadrul policlinicii si, mai cu seama, din cadrul departamentului de gastroenterologie au o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a desfasura un act medical corect. Multumita aparaturilor moderne si performante, investigatiile si procedurile gastroenterologice sunt de o precizie inalta, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

3. Casa Medicilor

A treia varianta din Bistrita pe care ti-o recomandam este Casa Medicilor, un centru medical multidisciplinar care cuprinde si specialitatea de gastroenterologie. Printre serviciile si investigatiile pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor cu probleme gastrointestinale se numara si: consultatie de specialitate, ecografie abdomino-pelvina, gastroscopie, paracenteza, masurare indice glezna sau brat, colonoscopie, anuloscopie, redactare referat si control. Echipamentele prin intermediul carora se efectueaza aceste investigatii sunt de ultima generatie, iar echipele medicale au o buna formare in domeniu si o experienta vasta. Din cadrul colectivului face parte si dr. Ioana Marchis, medic cu o dubla specializare (medicina interna si gastroenterologie), capabil sa trateze si sa diagnosticheze corect pacientii cu diverse probleme de sanatate.

Consultatia de gastroenterologie este de 140 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, echipa medicala are o buna pregatire. Aceasta da dovada de amabilitate, atentie la detalii si competenta in domeniu, avand acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie. Cu ajutorul acestora, se efectueaza proceduri si investigatii precise, iar clinica este moderna si curata. Din pacate, timpul de asteptare este indelungat, nerespectandu-se cu precizie programarile efectuate.

Concluzii

Stim ca nu iti este usor sa faci fata simptomelor diverselor afectiuni digestive, motiv pentru care anterior in articol ti-am vorbit despre trei centre medicale specializate si in gastroenterologie in Bistrita la care poti apela cu incredere. In plus, nici nu este recomandat sa ignori semnalele pe care corpul incearca sa ti le ofere prin intermediul simptomelor. Asigura-te ca beneficiezi de tratamente eficiente care sa te poata ajuta sa te vindeci cat mai rapid si nu neglija controalele medicale care iti sunt recomandate.