Meniu

Gastroenterologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost diagnosticat recent cu o afectiune intestinala si vrei sa o monitorizezi la un cabinet de gastroenterologie din Botosani in prezenta unui medic specialist? Atunci te incurajam sa citesti mai departe articolul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza, pentru a descoperi o lista cu trei institutii medicale pe care ti le recomandam cu incredere. Multe persoane se confrunta cu probleme intestinale si digestive fie mostenite pe cale genetica, fie dobandite din cauza unui stil alimentar neadecvat. Indiferent care este cauza, pacientul trebuie sa tina cont de indicatiile medicului de specialitate pentru o vindecare cat mai eficienta.

Exista trei centre medicale in Botosani pe care vrem sa ti le prezentam in cele ce urmeaza si care iti vor fi de un real ajutor pentru monitorizarea problemelor de sanatate, dar si pentru vindecarea acestora. Nimeni nu ar trebui sa amane vizita la un centru medical de specialitate, pentru ca o afectiune digestiva netratata la timp poate degenera.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de gastroenterologie in Botosani?

Desi media preturilor este respectata de majoritatea clinicilor de gastroenterologie din Botosani, nu vei gasi chiar acelasi tarif aplicat la doua institutii medicale diferite. Pentru a fi la curent cu tarifele actualizate ale clinicilor din orasul tau ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel in care sunt incluse toate informatiile pe scurt pe care trebuie sa le stii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Remed Unirii
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici bine pregatiri si competenti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic corect
Iatropolis
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical de o calitate superioara
 • Colectiv cu o buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Diversitate de specialitati
Lux-Ro
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Medici competenti si calificati
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 centre specializate in gastroenterologie in Botosani

Vrei sa gasesti un centru specializat in gastroenterologie in Botosani la serviciile caruia sa apelezi ori de cate ori ai nevoie pentru efectuarea procedurilor de monitorizare? Exista o multime de persoane care au fost diagnosticate cu o afectiune gastrointestinala si care au nevoie de un proces amanuntit de monitorizare, pentru ca medicul sa vada daca organismul pacientului raspunde in mod adecvat la tratament. Iata care sunt institutiile medicale la care te incurajam sa mergi:

1. Remed Unirii

Remed Unirii este un cabinet din Botosani destinat recuperarii medicale, in cadrul caruia pacientii cu probleme intestinale pot beneficia de consultatii gastroenterologice. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Elena Ionela Hurmuz, medic primar la Spitalul Judetean „Mavromati”, in Botosani, cu o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a efectua o multime de investigatii si proceduri complexe. Avand acces la aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, medicul are posibilitatea de a obtine rezultate precise in urma investigatiilor efectuate, stabilind un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat in functie de patologiile pacientului.

Consultatia de gastroenterologie este de 220 lei.

Aprecierea pacientilor cu privire la serviciile de care au beneficiat poate fi observata si in recenziile pozitive postate in mediul online. Medicii cu o buna pregatire si cu o pregatire multidisciplinara ofera tuturor pacientulor sprijinul necesar pentru detectarea afectiunii de care sufera, dar si pentru tratarea acesteia. Atmosfera este primitoare, iar aparaturile care se afla in departamentul de gastroenterologie sunt de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Remed Unirii
Vezi Pareri

2. Iatropolis

Iatropolis este un centru medical din Botosani, modern, cu specialitati multiple, unde pacientii care se confrunta cu afectiuni gastroenterologice se pot adresa unui personal specializat. Principala misiune a cadrelor medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei institutii este de a oferi pacientilor posibilitatea de a se trata intr-un mediu specializat si de a fi diagnosticati corect. Medicul primar gastroenterolog la care poti apela cu incredere pentru prevenirea, diagnosticarea corecta si tratarea problemelor digestive este chiar dr. Andrei Taran. Medicul cu experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire desfasoara un act medical ireprosabil prin intermediul aparaturilor si echipamentelor de o performanta inalta. 

Tariful aplicat pentru consultatia de gastroenterologie este de 180 lei.

Centrul pentru examen medical Iatropolis este popular in randul pacientilor din Botosani, multimita varietatii uriase de specialitati, dar si calitatii superioare a actului medical. Colectivul da dovada de o buna pregatire in domeniu, iar aparaturile si echipamentele utilizate sunt moderne si performante, pentru ca investigatiile efectuate sa fie unele ireprosabile.

3. Lux-Ro

Centrul de diagnostic Lux-Ro din Botosani cuprinde o multime de specialitati medicale, printre care se numara si gastroenterologia. Colectivul este format din medici de elita, cu o buna pregatire in domeniu, dintre care merita amintiti urmatorii: prof. dr. Cristina Cihevschi Prelipcean, dr. Camelia Cojocaru si dr. Andreea Golea, medici profesionisti si competenti in aplicarea unor abordari moderne. Multumita aparaturilor de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, iar rezultatele obtinute sunt prompte. Cu o activitate de peste 26 de ani, Lux-Ro nu si-a dezamagit pacientii, oferindu-le un loc sigur la care sa apeleze la ajutorul unor medici de incredere.

Consultatia de gastroenterologie costa 200 lei.

Profesionalismul, implicarea, atentia la detalii si buna pregatire in domeniu sunt principalele aspecte care au fost apreciate de pacienti. Colectivul medical tine cont de necesitatile pacientilor, le ofera un act medical ireprosabil, iar investigatiile pe care le pun in aplicare sunt intotdeauna interpretate corect de profesionisti, cu scopul stabilirii unui diagnostic corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de gastroenterologie in Botosani pentru a efectua toate investigatiile necesare si pentru a obtine un tratament personalizat, clinicile si cabinetele amintite mai sus iti vor fi de un real ajutor. Citeste cu atentie prezentarile acestora si afla care dintre ele cea mai buna varianta pentru tine.