Meniu

Gastroenterologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unor solutii medicale eficiente pentru problemele digestive, te poate ajuta un cabinet de gastroenterologie din Brasov. Specialitatea medicala este bine reprezentata in cadrul unor clinici de top din orasul de la poalele Tampei, dotate cu aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti.

Pentru ca stim ca nu este usor sa te documentezi si sa cauti pe o piata privata de sanatate bine dezvoltata cum este cea din municipiul Brasov, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare cu ajutorul caruia vei identifica centrele medicale cu servicii de gastroenterologie din oras.

Cat costa o consultatie de gastroeneterologie in Brasov?

Stii ca fiecare clinica are politica sa de preturi si chiar in cadrul aceleiasi clinici pot exista diferentieri intre medici, de aceea ai vrea sa stii ce tarife practica unitatile medicale in care ai putea gasi un cabinet de gastroenterologie in Brasov. In tabelul de mai jos vei gasi, alaturi de numele centrelor medicale din oras, tarifele percepute de fiecare dintre acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Medical Work Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Se respecta programarile
 • Tratamente eficiente
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
Spital Sf. Constantin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de solicitudine la receptie
Polimed Dacia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Servicii bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate din partea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Brasov

Alegerea celor mai bune servicii de gastroenterologie din Brasov este un proces care implica mai multe aspecte, precum cunoasterea standardelor de calitate, a unor detalii despre calificarile medicilor, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor referitoare la experienta avuta in cadrul clinicilor carora s-au adresat pentru probleme digestive. In sectiunea urmatoare a articolului vei citi informatii care te vor ajuta sa te decizi la ce cabinet sa mergi pentru a gasi cel mai bun gastroenterolog din Brasov.

1. Clinica Promed

La cabinetul de gastroenterologie al Clinicii Promed, partener in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, se realizeaza urmatoarele servicii: consultatie si control, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, sedare, prelevare material pentru biopsie, rectosigmoidoscopie, polipectomie si testare pentru Helicobacter. Vei conta aici pe experienta si pregatirea medicala ale dr. Bogdan Mazilu, medic specialist in gastroenterologie, membru al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie. Centrul medical Promed din Brasov functioneaza in regim de policlinica, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, analize si investigatii ecografice.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la gastroenterologie vei plati suma de 180 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara ca au gasit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Medical Work Center

Medical Work Center din Brasov reuneste cabinete de cardiologie, gastroenterologie, homeopatie, neurologie, ORL, obstretica-ginecologie, medicina interna, chirurgie cardiovasculara, endocrinologie si ecografie intr-un centru modern, prevazut cu echipamente performante. Pentru consultatii si investigatii de gastroenterologie, ecorafii abdominale, endoscopii si colonoscopii te vei adresa dr. Bogdan Rauta, medic primar medicina interna, medic specialist gastroenterolog, avand competente in endoscopia digestiva superioara si inferioara. Medical Work Center a aparut pe piata de servicii medicale din Brasov in anul 2008, cu un cabinet de medicina muncii, ulterior diversificandu-si gama de specializari la 11 domenii ale medicinei.

Tariful pentru o consultatie de gastroenterologie este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza ca serviciile clinicii sunt ireprosabile, medicii sunt profesionisti, ca au primit explicatii pe intelesul lor, ca se respecta programarile si ca tratamentele recomandate si efectuate aici au fost eficiente.

3. RMN Diagnostica

La cabinetul de gastroenterologie al Clinicii RMN Diagnostica, pacientii din Brasov pot beneficia de consultatii, ecografii abdominale, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, endoscopie + test Helocobacter Pylori, polipectomie, prelevare material de biopsie pentru examen histopatologic si anestezie. Medicul sub coordonarea caruia se realizeaza investigatiile este dr. Mihai Greavu, medic specialist gastroenterolog, in contract cu Casa de Asigurari, deci vei putea sa te programezi aici pentru consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. RMN Diagnostica este o retea cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care se regasesc 40 de specialitati medicale, servicii performante de imagistica, RMN, CT, osteodensitometrie si ecografie.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 220 de lei.

Pacientii clinicii din Brasov au avut experiente diferite la consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au accesat aici. Recenziile pozitive consemneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. De asemenea, se apreciaza posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Printre punctele slabe din activitatea clinicii, comentariile includ comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor.

4. Spitalul Sf. Constantin

Cabinetul de gastroenterologie al Spitalului Sfantul Constantin din Brasov este locul in care poti merge pentru prevenirea, depistarea, diagnosticarea si tratarea bolilor tubului digestiv si ale organelor anexe. Este deservit de catre o echipa bine pregatita alcatuita din patru medici, dr. Raul Mateescu, medic specialist gastroenterolog, in contract cu CAS, dr. Oana-Diana Popa, medic specialist, dr. Dana Crisan, medic specialist, si dr. Ana Ivascu, medic specialist gastroenterolog in contract cu CAS Brasov. Investigatiile disponibile la cabinetul specializat din ambulatoriu sunt: colonoscopie cu si fara anestezie, endoscopie digestiva cu si fara anestezie, rectoscopie cu si fara anestezie, polipectomie, ecografie abdominala, clisma si examen histopatologic. Spitalul Sfantul Constantin  a fost inaugurat in martie 2011 si dispune din anul 2019 de un sediu nou, cu saloane pentru spitalizarea continua, un centru de imagistica medicala dotat cu echipamente de ultima generatie, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, o sectie de terapie intensiva.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al spitalului. O consultatie la un medic gastroenterolog din Brasov are aici pretul de 250 de lei.

Pacientii au opinii diferite fata de activitatea spitalului si policlinicii, depinzand de experienta avuta in cadrul cabinetului caruia s-au adresat. Multi dintre acestia dau marturie despre servicii de calitate, medici profesionisti si tratamente eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi ameliorate si pe care le semnaleaza multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii. Acestea sunt legate de faptul ca nu se respecta programarile, de preturile mari si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. Clinica Polimed Dacia

In cadrul Policlinicii Polimed Dacia functioneaza cabinetul de gastroenterologie in care vei putea beneficia de consultatie si investigatii speciale precum ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, prelevare biopsie, test antigen Helicobacter Pylori, polipectomie si anestezie Profofol pentru endoscopie. Centrul dispune de experienta si pregatirea a trei medici: dr. Diana Popa, medic specialist in contract cu CAS Brasov, dr. Ana Ivascu si dr. Bogdan Rauta, medici specialisti gastroenterologi. Centrul medical din Brasov a luat fiinta in anul 2012 si dispune azi de un laborator de imagistica medicala (CT, RMN, mamografie, ecografie), un ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, spitalizare de zi si laborator de explorari functionale.

Tariful pentru o consultatie la gastroenterologie este de 200 de lei.

In mare parte, opiniile pacientilor sunt pozitive in ceea ce priveste prestatiile clinicii. Se consemneaza aspecte precum: servicii de calitate, personal medical competent, bland si empatic, interior curat, modern si primitor. Pe de alta parte, sunt si multe persoane care sustin ca timpul de asteptare este mare, receptionerele se adreseaza pe un ton rastit, iar consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere se programeaza greu.

Concluzii

In ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul afectiunilor digestive, la capitolul servicii de gastroenterologie Brasovul este bine reprezentat, prin cabinete specializate in cadrul unor clinici de top. Centrele medicale prezentate in acest articol sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, care permite efectuarea de investigatii si teste compleze pentru depistarea bolilor tractului digestiv si ale organelor interne implicate in procesul digestiei. 

Vei gasi in Brasov medici tineri, competenti si dedicati profesiei, pregatiti pentru coordonarea si interpretarea examinarilor ecografice si a endoscopiilor superioare si inferioare. Avand in vedere gama de servicii a fiecaruia dintre cabinetele de gastroenterologie din clasamentul propus de acest articol, calificarile medicilor, preturi si opiniile pacientilor, vei putea face o alegere bine informata in legatura cu clinica in care iti vei putea vedea rezolvate problemele digestive de care suferi.