Meniu

Gastroenterologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Toxiinfectia alimentara, gastroenterocolita, diareea acuta sau constipatia cronica sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi tratate la un cabinet de gastroenterologie in Buzau, cu ajutorul medicului specialist. Daca te confrunti cu febra, fara sa fii racit, cu dereglari intestinale si cu senzatii acute de voma sau chiar cu voma, cel mai probabil te afli la debutul unei toxiinfectii alimentare, situatie in care trebuie sa te adresezi cat mai curand posibil unui medic gastroenterolog din orasul tau, pentru a primi tratamentul corespunzator. Multe dintre afectiunile intestinale pot fi alertate prin simptome asemanatoare, situatie in care investigatiile efectuate la un cabinet de specialitate pot fi de un real ajutor pentru identificarea afectiunii de care suferi. Cu cat este mai mult lasata sa avanseze, cu atat tratamentul aplicat va fi mai ineficient si de lunga durata.

Din acest motiv, te incurajam sa citesti mai departe articolul de mai jos pentru a afla care sunt clinicile din Buzau spre care iti pot indrepta atentia, dar si cat de renumite sunt cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul lor. 

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Buzau?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile de care ai nevoie, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu preturile care se practica, de regula, la cabinetul unui gastroenterolog din Buzau. Iata care sunt acestea, dar si care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Elaborarea unui plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii medicale gratuite prin CAS
 • Amabilitatea personalului
 • Experienta vasta a cadrelor medicale
 • Investigatii precise si diagnostic corect
Neurolife
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Colectiv bine pregatit
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii endoscopice precise
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in gastroenterologie in Buzau

Afectiunile gastrointestinale pot duce, in timp, la aparitia cancerului de stomac sau chiar de colon, daca nu se aplica tratamentul necesar conform indicatiilor unui medic priceput, motiv pentru care te incurajam ca, de fiecare data cand simti ca ceva nu este in regula, ia legatura cu un medic gastroenterolog din Buzau. In institutiile medicale pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza vei avea ocazia de a intalni echipe profesioniste si bine pregatite:

1. Clinica Angi San

Clinica Angi San din Buzau este multidisciplinara, oferind sprijin si solutii personalizate tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme gastroenterologice. Echipa medicala din cadrul departamentului de gastroenterologie este formata din: dr. Andreea Ursachescu, dr. Simona Paraipan, medici primari si dr. Andrada Gheorghe, medic specialist. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, specialistii in domeniu pot efectua urmatoarele investigatii: ecografie abdomen si pelvis, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, polipectomie, tratamente de specialitate recomandate de medicii interni (administrare de tratament perfuzabil, injectabil, efectuarea de paracenteza exploratorie si evacuatorie etc.), analize de laborator. Cu o experienta de peste 25 de ani, pacientii pot beneficia de un tratament ca la carte, personalizat in functie de patologiile de care sufera.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile medicale care sunt oferite pacientilor sunt la standarde superioare. Echipamentele si aparaturile medicale folosite contribuie semnificativ desfasurarea unui act medical ireprosabil, prin care medicii pot depista corect un diagnostic, dar pot elabora si un tratament eficient. In plus, mai este apreciata si atmosfera primitoare care ii ajuta pe pacienti sa se simta cat mai confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Laurus Medical este un centru medical din Buzau specializat in tratamentul hemoroizilor, dar si in investigatiile gastroenterologice, efectuate de medici cu o buna pregatire in domeniu. Dr. Daniela Popescu si dr. Andreea Zoican sunt medici specialisti in departamentul de gastroenterologie, avand competenta in efectuarea endoscopiei digestive superioare si inferioare, cu scopul obtinerii unui diagnostic corect. Pe baza acestuia, doctorii reusesc sa conceapa si un plan eficient de tratament. Printre serviciile medicale de care poti beneficia se numara si: explorari functionale digestive, endoscopice (endoscopie digestiva superioara, colonoscopie) si imagistice (ecografie abdominala) efectuate prin intermediul unor aparaturi de ultima generatie. De asemenea, clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de anumite consultatii si investigatii in mod gratuit. 

Consultatia costa 200 lei pentru pacientii care nu sunt asigurati sau care nu se prezinta la cabinet cu un bilet de trimitere din partea medicului de familie.

Impactul clinicii Laurus Medical asupra pacientilor este unul pozitiv, dovada fiind si recenziile postate in mediul online care sunt in mare parte favorabile si care prezinta experiente placute. Principalele aspecte care sunt apreciate de pacienti sunt urmatoarele: aparaturile de ultima generatie, posibilitatea de a beneficia de servicii medicale gratuite prin CAS, amabilitatea personalului si experienta vasta a cadrelor medicale din departamentul de gastroenterologie.

3. Neurolife

Neurolife este o clinica din Buzau care a fost infiintata in 2008 si care se adreseaza pacientilor cu diverse nevoi medicale, punand la dispozitia acestora si consultatii gastroenterologice la standarde superioare. Echipa medicala este experimentata si are competenta de a pune in aplicare o multime de investigatii si proceduri, astfel incat sa diagnosticheze corect pacientii cu diverse probleme de sanatate, dar si sa conceapa un tratament potrivit in functie de afectiunile de care sufera. In plus, dotarile sunt de ultima generatie, pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil.

Tariful aplicat pentru o consultatie gastroenterologica este de 190 lei.

Neurolife este una dintre institutiile medicale din Buzau puternic apreciate de pacienti, datorita faptului ca este multidisciplinara, dar si pentru ca acorda servicii de calitate, aceste lucruri fiind relatate si in cadrul numeroaselor recenzii pozitive postate in mediul online. Echipele medicale dau dovada de o buna pregatire, aparaturile folosite sunt moderne si performante, iar investigatiile endoscopice realizate sunt precise. Cu toate acestea, au fost relatate si neplaceri cu privire la lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Concluzii

Vrei sa iti faci programare la o clinica de gastroenterologie in Buzau si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia? Din fericire pentru tine, cele trei institutii medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt de incredere si iti pun la dispozitie investigatii ireprosabile efectuate de medici de elita.