Meniu

Gastroenterologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o consultatie de gastroenterologie in Calarasi, dar n-ai gasit inca o clinica la care se efectueaza astfel de servicii? Ei bine, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatiile de care ai nevoie in acest sens! Poate ca optiunile pe care le ai la dispozitie nu sunt numeroase, dar acest lucru nu inseamna ca nu poti beneficia de servicii medicale de calitate. 

In Calarasi isi desfasoara activitatea medici specialisti in domeniul gastroenterologiei, asa ca o programare la clinica din oras iti ofera posibilitatea de a apela la expertiza unui om priceput si cu experienta in domeniu. In plus, pe baza informatiilor obtinute vei putea aduce modificari stilului tau de viata, pentru a gestiona cu succes simptomele afectiunii de care suferi! 

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Calarasi? 

Fiind vorba de o singura clinica la care poti apela pentru servicii de gastroenterologie in orasul Calarasi, oamenii nu trebuie sa-si faca griji in legatura cu diferentele de pret. Chiar si asa, nu strica sa-ti faci o idee despre tarifele practicate. Am inclus pretul consultatiei de specialitate in tabelul de mai jos, in scopul de a-ti facilita pe cat posibil cautarile: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Aparatura medicala moderna
  • Medic specialist
  • Experienta in domeniu
  • Personal profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica te poti duce pentru o consultatie de gastroenterologie in Calarasi? 

In randurile de mai jos este prezentata clinica in cadrul careia poti gasi un gastroenterolog in Calarasi, care sa te ajute cu informatii utile despre starea ta de santate. Daca descrierea ti-a starnit interesul, tot ce ramane de facut este sa te programezi pentru o consultatie. Cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere sunt pregatirea medicilor, tarifele si opiniile pacientilor:

Clinica Life

Clinica Life iti ofera sansa de beneficia de serviciile unui medic gastroenterolog in Calarasi, intrucat aici isi desfasoara activitatea Dr. Camelia-Cristina Marinica Petrescu. Printre competentele sale se numara ultrasonografia generala, endoscopia digestiva diagnostica si de tratament si colonoscopia diagnostica si de tratament. De asemenea, Dr. Camelia Cristina face parte din Societatea Romana de Endoscopie Digestiva, dar si din Societatea Romana de gastroenterologie. Misiunea clinicii este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor, oferindu-le acces la cele mai bune servicii si tehnologii medicale. Aparatura medicala moderna si experienta in domeniu a personalului medical asigura servicii de calitate! 

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 150 de lei. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au optat pentru serviciile clinicii Life se regasesc profesionalismul, respectul si grija fata de pacienti. In plus, medicii sunt concentrati pe tratarea afectiunilor pacientilor sai. Serviciile de care acestia beneficiaza sunt de calitate, lucru care ii determina sa apeleze din nou la personalul clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, poti beneficia de o consultatie de gastroenterologie chiar si in Calarasi, daca te programezi la clinica prezentata mai devreme. In acelasi timp, daca iti doresti si o a doua opinie, ai posibilitatea sa vizitezi unul din orasele invecinate, in cadrul carora exista clinici cu specialitatea de gastroenterologie si cu echipe formate din medici specialisti!