Meniu

Gastroenterologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la un cabinet de gastroenterologie din Galati pentru a efectua o serie de investigatii, in urma carora sa afli daca te confrunti cu o problema de sanatate, dar nu stii ce institutie medicala sa iei in considerare? Ne dam seama ca iti este dificil sa gasesti o varianta care sa corespunda tuturor necesitatilor tale, tocmai de aceea vrem sa iti venim in ajutor cu o lista de cinci clinici spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Nimeni nu are o calificare mai buna in depistarea bolilor sau afectiunilor intestinale decat un medic gastroenterolog. 

In Galati exista o multime de institutii medicale cu aceasta specializare, dintre care noi ti-am ales cinci. Acestea sunt foarte apreciate si laudate de pacienti, multumita serviciilor calitative, dar si dotarilor superioare pe care medicii le folosesc pentru efectuarea diverselor investigatii sau proceduri medicale. Citeste mai departe si descopera care sunt acestea.

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Galati?

Inainte de a merge la o clinica specializata in gastroenterologie din Galati, iti recomandam sa te documentezi cu atentie cu privire la tarifele aplicate pentru o consultatie. Acestea sunt diferite de la o clinica la alta, in functie de mai multi factori, tocmai de aceea iti punem la dispozitie un tabel cu preturile actualizate de la cabinetele medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici specialisti si primari in gastroenterologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Personal amabil si serios
Clinica Smart Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Amabilitate, seriozitate, buna implicare
 • Act medical eficient
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Atitudinea neadecvata a personalului de la receptie
Pro Clinic
120 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 120 Ron
 • Profesionalism, implicare, buna pregatire
 • Investigatii si proceduri de calitate
 • Medici competenti si calificati
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
MedLife
245 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 245 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Centrul Sanavita
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultime generatie
 • Investigatii si proceduri corecte
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in gastroenterologie in Galati

Nimic nu este mai presus decat sanatatea, motiv pentru care te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si in care vei gasi un gastroenterolog in Galati cu o buna pregatire in domeniu. Mai jos iti prezentam care sunt dotarile principale ale clinicilor, dar si cat de experimentate sunt echipele medicale:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este un lant de clinici multidisciplinare, in care pacientii au sansa de a opta pentru o consultatie de gastroenterologie in Galati la un medic capabil si competent. Din cadrul colectivului medical, merita mentionati urmatorii: dr. Bogdan Cristian Popa, medic specialist gastroenterolog, conf. univ. dr. Dan Botezatu, dr. Violeta Carmen Petrea si dr. George Schiopu, medici primari in gastroenterologie. Activitatea desfasurata de acestia este ireprosabila, avand competenta de a stabili un diagnostic corect si, in functie, de patologia pacientului, si un plan eficient de tratament. Echipamentele si aparaturile puse la dispozitie sunt de o performanta inalta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie rapide si precise. Clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel ca unele investigatii pot fi decontate de catre stat.

Pretul pentru o consultatie gastroenterologica pentru pacientii care nu sunt asigurati este de 200 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, pacientii isi exprima multumirea cu privire la serviciile calitative de care au avut parte. Echipa medicala este alcatuita din medici specialisti si primari in gastroenterologie, iar aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de ultima generatie, generand obtinerea unor rezultate precise si rapide. Atmosfera este primitoare, iar personalul da dovada de amabilitate si seriozitate.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Smart Med

Clinica Smart Med din Galati este multidisciplinara si se adreseaza tuturor pacientilor care isi doresc sa beneficieze de o consultatie gastroenterologica. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Alexandra Gutu, medic specialist, care are un parcurs profesional excelent. Datorita bunei sale pregatiri in domeniu, dr. Alexandra Gutu este capabila sa puna in aplicare o multime de servicii si investigatii de calitate, cum ar fi: consultatie de specialitate, ecografie abdominala generala, interpretarea analizelor, referat medical, endoscopie digestiva superioara (gastroscopie), inferioara (colonoscopie),  gastroscopie cu biopsie, colonoscopie cu biopsie, rectosigmoidoscopie si rectosigmoidoscopie cu biopsie. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul acestui departament, toate investigatiile realizate mai sus sunt efectuate ireprosabil, pacientii avand ocazia de a intra in posesia rezultatelor intr-un timp scurt.

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este 220 lei.

Clinica din Galati este apreciata de un numar ridicat de pacienti. Datorita faptului ca medicul are o buna pregatire in domeniu si da dovada de amabilitate, seriozitate, o buna implicare, actul medical desfasurat este unul eficient si pe placul multor pacienti. Alaturi de aparaturile si echipamentele de ultima generatie, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt precise si rapide. Din pacate, atitudinea neadecvata a personalului de la receptie a creat neplaceri.

3. Pro Clinic

Pro Clinic este un alt centru medical multidisciplinar din Galati spre care iti poti indrepta atentia si unde vei putea opta pentru servicii de gastroenterologie. Colectivul de medici este format dintr-un personal cu o buna pregatire, asigurandu-le pacientilor sansa de a se trata in mod adecvat. Acesta este format din dr. Petrea Violeta Carmen si conf. dr. Grigore Camelia, doi medici care au competenta de a pune in aplicare o serie de servicii si investigatii: consultatie de specialitate, ecografie abdominala totala, interpretarea analizelor, ecografie pelvis, referat medical. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile departamentului de gastroenterologie sunt moderne si performante, eficiente pentru obtinerea unor rezultate precise si rapide. Investigatiile ecografice 4D sunt efectuate cu aparaturile General Electric si Siemens, permitand stabilirea corecta a diagnosticului pentru pacient.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 120 lei la dr. Petrea Violeta Carmen si 200 lei la conf. dr. Grigore Camelia.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire si seriozitatea de care cadrele medicale dau dovada sunt principalele aspecte pentru care pacientii iau in considerare aceasta clinica din Galati. Dotarile sunt moderne si performante, investigatiile ecografice realizare sunt de o calitate superioara, generand diagnostice corecte. Echipa medicala este de exceptie, fiind capabila sa ofere un tratament eficient pe baza patologiei depistate in urma investigatiei. Din pacate, exista tendinta de a nu se respecta programarile.

4. Hyperclinica MedLife – Nicolae Balcescu

In cadrul Hyperclinicii MedLife – Nicolae Balcescu este cuprins si departamentul de gastroenterologie, pentru pacientii care se confrunta cu probleme intestinale. Echipa medicala este vasta si bine pregatita in domeniu, pacientii avand posibilitatea de a opta pentru consultatii de specialitate puse in aplicare de un personal experimentat si cu un parcurs profesional de exceptie. Pe langa faptul ca departamentul de gastroenterologie dispune de medici profesionisti, acesta mai dispune si de echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora atat investigatiile ecografice, cat si procedurile puse in aplicare sunt efectuate ireprosabil. 

Pretul consultatiei de specialitate porneste de la 245 lei.

Institutia medicala are un impact pozitiv asupra pacientilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru servicii medicale ireprosabile. Echipa medicala este formata dintr-o multime de medici bine pregatiti in domeniu, competenti in diagnosticarea pacientilor, dar si in tratarea acestora. In plus, echipamentele si aparaturile care se afla in departamentul de gastroenterologie sunt de o performanta inalta. Cu toate acestea, preturile sunt usor ridicate, iar comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara uneori.

5. Centrul Sanavita

Centrul Sanavita a fost infiintat la finalul anului 2008 in Galati si ofera tuturor pacientilor sansa de a solicita sfatul unui medic gastroenterolog. Departamentul de gastroenterologie dispune de un aparat de ultima generatie, Olympus, prin intermediul caruia se pot efectua urmatoarele servicii: endoscopie digestiva superioara, colonoscopie – unghi splenic, colonoscopie – unghi hepatic, test rapid Helicobacter Pylori, extractie corp strain, bandare hemoroidala, polipectomie. Dr. Constantin Iulian, medic primar in chirurgie generala si dr. Corina Sanziana Ginga, medic specialist in gastroenterologie asigura un act medical ireprosabil, in care sunt incluse diagnosticarea corecta si tratarea adecvata a fiecarui pacient in parte in functie de patologia de care sufera.

Tariful stabilit pentru consultatia de gastroenterologie la centrul Sanavita este de 190 lei.

Multe recenzii sunt pozitive, multumita serviciilor, investigatiilor si procedurilor eficiente puse in aplicare. Colectivul medical da dovada de o buna pregatire in domeniul gastroenterologiei, desfasurand cu pricepere o multime de servicii medicale la standarde superioare. Aparaturile de ultima generatie contribuie semnificativ la realizarea unor investigatii si proceduri corecte. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Te confrunti cu probleme intestinale si vrei sa iti faci programare la un cabinet de gastroenterologie din Galati pentru a afla care este parerea medicului specialist? Atunci te incurajam sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol, pentru a beneficia de investigatii si proceduri de calitate. Imediat ce ai observat ca te confrunti cu anumite simptome neplacute care iti dau de inteles ca s-ar putea sa ai afectiuni gastroenterologice, contacteaza medicul specialist cat mai curand.