Meniu

Gastroenterologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu un anumit disconfort la nivelul sistemului digestiv si vrei sa mergi la un cabinet de gastroenterologie in Giurgiu pentru a solicita sfatul unui medic specialist? Daca disconfortul persista mai mult de o saptamana sau chiar se si agraveaza de la o zi la alta, cea mai inteleapta decizie este sa mergi la o consultatie cat mai curand, de unde vei fi indrumat sa faci investigatiile necesare, astfel incat sa afli care este problema de care suferi. Afectiunile intestinale au inceput sa fie din ce in ce mai raspandite in prezent, ca urmare a unui stil alimentar nesanatos si a unei vieti sedentare, fiind neaparata nevoie de ajutorul medicilor de specialitate.

In continuare iti prezentam cateva institutii medicale din Giurgiu care au aceasta specialitate si unde poti beneficia de ajutorul unor medici bine pregatiti. Desi nu exista atat de multe variante disponibile ca in cazul oraselor mari din tara, tot ai sansa de a beneficia de investigatii si consultatii de calitate.

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Giurgiu?

Stim ca inainte de a merge la un cabinet specializat in gastroenterologie in Giurgiu iti doresti sa te documentezi atent cu privire la preturile puse in aplicare pentru investigatiile si consultatiile de specialitate. In tabelul de mai jos iti prezentam tarifele actualizate care sunt practicate la unitatile medicale din orasul tau, pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DPV Gastro Med
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Cadre medicale experimentte
 • Diagnostic corect
Cliniqmed Consult
182 Ron
 • Pret Consultatie 182 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Rezultate rapide si precise
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Medici bine pregatiti
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in gastroenterologie in Giurgiu

Daca obiectivul tau principal este sa primesti tratamentul adecvat pentru afectiunea intestinala de care suferi la un cabinet specializat in gastroenterologie in Giurgiu, atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau la care poti apela cu incredere si unde vei primi ajutorul de care ai nevoie. Iata care sunt principalele dotari, dar si care sunt investigatiile pe care le poti efectua in prezenta unui personal specializat si experimentat:

1. DPV Gastro Med

DPV Gastro Med este o varianta pe care o poti lua in considerare daca esti in cautarea unei clinici de gastroenterologie in Giurgiu. Echipa medicala este formata din medici de exceptie, cu o buna pregatire in domeniu, formata in spitale din Bucuresti si strainatate. Din cadrul sau fac parte si: dr. Silviu Marian Dinu, dr. Alexandra Vlad, dr. Alexandru Popescu Arhip, medici specialisti gastroenterologi. In cadrul acestei clinici se efectueaza investigatii ultrasonografice, dar si endoscopice, cum ar fi: consultatii de specialitate, ecografie abdominala si pelvina, endoscopie digestiva superioara (gastroscopie) si inferioara (colonoscopie). Se aplica, de asemenea, si tratamente specifice gastroenterologice, in functie de patologiile pacientului si de diagnosticul obtinut in urma investigatiilor. Acestea sunt realizate prin intermediul unor aparaturi de ultima generatie, capabile sa obtina rezultate precise.

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 180 lei.

Clinica medicala este in centrul atentiei tuturor pacientilor care sufera de afectiuni gastrointestinale, datorita serviciilor calitative efectuate. Investigatiile si tratamentele elaborate sunt eficiente, iar rezultatele obtinute sunt precise datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie folosite in actul medical. In plus, cadrele medicale sunt experimentate, bine pregatite si implicate, astfel incat pacientul sa fie corect diagnosticat si tratat.

Vezi parerile pacientilor despre DPV Gastro Med
Vezi Pareri

2. Cliniqmed Consult

Cliniqmed Consult este o alta clinica spre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unei echipe medicale specializate in medicina generala, care sa ofere si servicii gastroenterologice in Giurgiu. In cadrul unitatii, pacientii pot opta pentru investigatii si consultatii de medicina generala, printre care este amintita si ecografia abdominala. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile centrului medical multidisciplinar sunt de o calitate superioara, oferind tuturor posibilitatea de a beneficia de investigatii precise si eficiente.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 182 lei, iar o ecografie abdominala este de 206 lei.

Unitatea medicala este puternic apreciata de pacienti, datorita implicarii medicilor, dar si datorita calitatii superioare a actului medical. Investigatiile sunt efectuate ireprosabil, multumita aparaturilor si echipamentelor performante, iar medicii au o buna pregatire in domeniu. Rezultatele obtinute sunt rapide si precise, iar diagnosticul stabilit este unul corect. Din pacate, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa te programezi pentru o consultatie de gastroenterologie in Giurgiu pentru a discuta cu un medic competent si calificat in domeniu? Acesta te poate ajuta sa faci toate investigatiile necesare, sa obtii un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de patologiile de care suferi, motiv pentru care este foarte important sa te adresezi unui medic cu experienta si bine pregatit in domeniu.