Meniu

Gastroenterologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa iti faci programare la gastroenterologie in Oradea? Aceasta specialitate medicala se ocupa cu diagnosticul problemelor digestive, localizate la nivelul stomacului, esofagului, ficatului etc. Medicul tau iti poate recomanda sa mergi la gastroenterolog daca analizele sugereaza existenta unei boli hepatice sau daca prezinti simptome specifice unei boli digestive, cum ar fi dureri abdominale, tulburari de tranzit si scaun cu sange. Prezenta acestor simptome poate anunta prezenta unei afectiuni pe care este mai bine sa o depistezi in stadiu incipient.

In functie de simptomele pe care le prezinti, medicul va stabili daca sunt necesare si alte investigatii, precum analize de laborator sau explorari imagistice, acestea oferind o mai mare precizie in diagnostic. Mai jos poti afla care este cel mai bun medic gastroenterolog din Oradea si cum sa alegi o clinica potrivita nevoilor tale.

Gastroenterologie in Oradea: cat costa o consultatie?

Gastrita, pancreatita, refluxul gastroesofagian si colecistita sunt cateva afectiuni pentru care te poti adresa unui medic specializat in gastroenterologie, pe care il gasesti in Oradea la mai multe clinici si centre medicale. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica o consultatie, am facut un tabel in care apar cele mai reputate clinici din acest oras, alaturi de pretul aferent unei consultatii initiale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Poverlovici
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism, dedicare si empatie
 • Rabdare si promptitudine
 • Diversitate de investigatii si explorari functionale
Clinica Endodigest
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Aparatura performanta
 • Mediu placut
 • Curatenie
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Centrul Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate, rabdare si dedicare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Ambient placut
 • Servicii de calitate
 • Preturi rezonabile
 • Ora programarii nu se respecta
Clinica Euclid
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici profesionisti, implicati si amabili
 • Atentie la detalii
 • Curatenie si conditii bune
 • Servicii calitative
 • Programari nerespectate
Centrul Venus
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de de calitate
 • Centru bine organizat
 • Medici devotati, atenti si amabili
 • Diversitate de servicii medicale
 • Lipsa de profesionalism a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de gastroenterologie din Oradea

Daca vrei sa mergi la un medic specializat in gastroenterologie si locuiesti in Oradea, la o cautare pe Google vei vedea ca multe clinici ofera servicii din acest domeniu medical. Pentru o experienta pozitiva, e recomandat sa alegi un centru medical care se bucura de aprecierea pacientilor si care este renumit pentru calitatea serviciilor pe care le ofera.

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, poti incepe prin a consulta urmatorul clasament. Acesta reuneste intr-un singur loc informatii utile despre locatiile unde poti gasi un gastroenterolog in Oradea:

1. Dr. Noemi Poverlovici

In Oradea, dr. Noemi Poverlovici este unul dintre cei mai buni medici specialisti in gastroenterologie la care poti sa apelezi pentru consultatie si pentru o serie de investigatii functionale, cum ar fi endoscopia digestiva superioara, rectoscopia si ecografia. Aceasta pune acent deosebit pe precizia in diagnostic, astfel incat sa poata recomanda fiecarui pacient un tratament optim.

Consultatia costa 210 lei.

Profesionalismul, dedicarea si empatia sunt cateva dintre calitatile dr. Noemi Poverlovici, asa cum reiese din parerile exprimate de pacienti in mediul online. Acestia o recomanda pe doamna doctor spunand ca este prompta si rabdatoare, oferind servicii medicale de inalta calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Noemi Poverlovici
Vezi Pareri

2. Clinica Endodigest

Pentru servicii de gastroenterologie, foarte multi pacienti din Oradea aleg Clinica Endodigest. Lista de servicii este una variata si acopera specialitati ca gastroenterologia, medicina interna, chirurgia generala, neurologia si multe altele. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de medici specialisti care pun la dispozitia pacientilor variante moderne de tratament, astfel incat acestia sa isi rezolve cat mai repede problemele de sanatate. Aceasta clinica a pornit la drum cu scopul de a oferi ingrijiri moderne calitative, punand in centrul atentiei pacientul si starea lui de sanatate. De aceea, a reunit o echipa dinamica de medici si a integrat servicii din mai multe arii terapeutice.

La aceasta clinica, vei plati 180 lei pentru consultatia initiala.

In mediul online, Clinica Endodigest a primit multe recenzii pozitive. Cei care i-au trecut pragul sustin ca au observat avantaje precum aparatura performanta, curatenia, mediul placut si cel mai important, standardele inalte de calitate. Cat despre medici, acestia sunt apreciati pentru profesionalism, implicare, dedicare si sustinerea pe care o manifesta fata de pacient. Personalul este bine pregatit si amabil, iar pacientii simt ca sunt pusi pe primul loc. La polul opus, exista si oameni a caror experienta nu a fost la fel de buna, ei sustinand ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

3. Centrul Bioinvest

Tot in Oradea, poti sa faci o programare la Centrul Bioinvest pentru consultatia de gastroenterologie. Aici se efectueaza analize de laborator si se ofera solutii terapeutice optime pentru o gama variata de afectiuni, fiind disponibila o echipa formata din medici specialisti in toate disciplinele medicale. Viziunea centrului este de a oferi o abordare medicala integrata si tratamente optime pentru un specru larg de afectiuni. De-a lungul anilor de activitate, s-au facut investitii in aparatura moderna si in instrumente indispensabile pentru efectuarea unor consultatii amanuntite. La departamentul de gastroenterologie vei gasi o echipa formata din medici primari si medici specialisti, care se ocupa inclusiv de efectuarea a diverse teste de diagnostic.

Consultatia initiala de gastroenterologie costa 220 lei.

In mare parte, feedback-ul de la pacienti este pozitiv. Acestia recomanda centrul, spunand ca preurile sunt rezonabile si ca ambientul este placut. Cadrele medicale sunt profesioniste, amabile, rabdatoare si dedicate pacientului, oferind raspunsuri la toate intrebarile. Cei mai multi pacienti sunt de parere ca au fost tratati cum se cuvine si ca serviciile sunt de calitate. Desi majoritatea spun ca au avut o experienta buna, exista si persoane care afirma ca ora programarii nu se respecta.

4. Clinica Euclid

Clinica Euclid din Oradea ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care si gastroenterologia. Este prima clinica privata specializata in obstetrica si ginecologie din Oradea, iar lista de servicii acopera si alte arii terapeutice, intre care chirurgia, endocrinologia, ortopedia pediatrica, urologia, radiologia digitala si ecografica etc. Obiectivul clinicii este de a asigura servicii medicale de excelenta, oferind fiecarui pacient o abordare individualizata. Calitatea serviciilor este sustinuta deopotriva de experienta cadrelor medicale, ce participa la activitati didactice si stiintifice pentru a se perfectiona, cat si de aparatura performanta. 

Pentru consultatia gastroenterologica, vei achita suma de 120 lei.

Personalul medical de la Clinica Euclid este implicat, profesionist, amabil si rabdator. Asa reflecta numeroasele recenzii pozitive din mediul online, venite de la pacienti care au dorit sa isi manifeste recunostinta fata de medicii acestei clinici. Empatia si atentia la detalii sunt alte calitati ale echipei, care abordeaza fiecare situatie medicala cu profesionalism. Cladirea este frumos amenajata si curata, iar conditiile de spitalizare sunt bune. Cateva persoane au spus ca programarile nu se respecta si ca uneori se suprapun.

5. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus este prezent si in Oradea, unde se ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care si gastroenterologia. In acest departament profeseaza o echipa formata din medici specialisti care au competenta in gastroscopie si colonoscopie, avand experienta vasta in domeniul medical. Chirurgia generala, endocrinologia, dermatologia si medicina interna sunt doar cateva dintre ariile terapeutice prezente pe lista de servicii a acestui centru. In dotarea acestuia se afla o gama variata de aparatura performanta, astfel ca pacientii pot beneficia de investigatii imagistice moderne. 

Tariful pentru consultatia gastroenterologica este de 150 lei.

Serviciile de la Centrul Vascular Venus sunt de inalta calitate, asa cum afirma o mare parte dintre pacientii care si-au relatat experienta si in spatiul online. Medicii sunt devotati, atenti la nevoile pacientului si amabili. Desi majoritatea pacientilor spun ca centrul este bine organizat si ca serviciile sunt de calitate, exista si pareri diferite, de la persoane care spun ca angajatii de la receptie au o atitudine neprofesionista. 

Concluzii

Pentru a preveni sau trata problemele din sfera gastroenterologiei, poti sa te adresezi uneia dintre clinicile prezentate anterior, care sunt localizate in Oradea si au devenit optiuni datorita calitatii serviciilor. Inainte sa faci o programare, este indicat sa verifici aspecte ce tin de experienta medicilor, diversitatea serviciilor, tarife si feedback-ul pacientilor, informatii ce au fost incluse in clasamentul de mai sus.