Meniu

Gastroenterologie pediatrica Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A gasi un cabinet de gastroenterologie pediatrica in Targu Mures este mai usor dupa ce vei citi acest articol. Informatiile pe care le vei parcurge te vor ajuta sa intelegi unde poti gasi un gastroenterolog pentru copii in acest muncipiu, cat costa o consultatie si cum este evaluata institutia medicala respectiva de catre pacienti.

O consultatie de gastroenterologie pediatrica te poate ajuta sa primesti un raspuns la toate intrebarile legate de starea de sanatate a copilului tau, care a manifestat anumite simptome digestive. Sunt mai multe probleme de acest tip cu care se pot confrunta copiii: infectii gastrointestinale, reflux gastroesofagian, boala celiaca, alergii sau intolerante alimentare etc. Pentru toate acestea te poti adresa unui medic specialist din Targu Mures.

Cat costa consultatia de gastroenterologie pediatrica in Targu Mures

Consultatia de gastroenterologie pediatrica poate fi efectuata in Targu Mures gratuit, pe baza biletului de trimitere, sau contra cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Sectie de pediatrie, cu compartiment de gastroenterologie
  • Echipamente moderne
  • Curatenie
  • Personal medical de elita
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de gastroenterologie in Targu Mures

Iata care este institutia medicala de stat din Targu Mures unde poti beneficia de servicii de gastroenterologie pediatrica!

Spitalul Clinic Judetean Mures

Poti beneficia de servicii de gastroenterologie in cadrul Spitalului Clinic Judetean Mures. Serviciile oferite de aceasta institutie medicala sunt: preventive, curative, de ingrijire, de recuperare, de maternitate si pentru nou-nascuti. Sunt 21 de sectii medicale si chirurgicale in cadrul spitalului, printre care si Sectia Clinica de Pediatrie, care a fost infiintata in anul 1945 si care este localizata in curtea Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinta si Tehnologie Targu Mures. Exista si un compartiment de gastroenterologie in aceasta sectie. Prof. dr. Pap Zoltan, care a condus clinica in perioada 1981-1998 a efectuat aici printre primele biopsii jejunale la copil pentru a diagnostica celiachia. Acelasi specialist a conceput si prima formula de lapte praf din Romania pentru alimentatia sugarilor, ce a fost fabricata ulterior la Fabrica de Lapte Gheorghieni.

Pretul unei consultatii fara bilet de trimitere este de 100 de lei.

Multi mureseni au ajuns in acest spital, pentru consultatii si internari, iar majoritatea se declara multumiti de experienta, spunand ca personalul este profesionist si amabil si ca au avut parte de conditii bune si de curatenie. In schimb, sunt si persoane care sustin ca timpul de asteptare este, de multe ori, de peste o ora.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean Mures
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Poti merge cu copilul la control si investigatii de gastroenterologie pediatrica in Targu Mures la Spitalul Clinic Judetean, sectia de Pediatrie. Aici, sunt mai multi medici cu experienta care, in urma unor investigatii specifice, printre care se afla si ecografia abdominala, vor pune un diagnostic si vor propune un tratament pe masura.