Meniu

Gastroenterologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intoxicatia alimentara, bolile inflamatorii intestinale, apendicita, alergiile alimentare si gastrita sunt afectiuni des intalnite in randul copiilor, afectiuni care pot fi tratate la cabinetul de gastroenterologie pediatrica in Timisoara, in prezenta unui medic cu o buna pregatire in domeniu. Daca cel mic se confrunta cu unul sau mai multe simptome care ar putea semnala prezenta unei probleme gastroenterologice, atunci ar trebui sa urgentezi vizita la medicul specialist pentru a afla cat de severa este afectiunea de care copilul tau sufera, dar si care este cea mai buna modalitate de a o trata. 

In continuare, ti-am pregatit o lista cu trei centre medicale de gastroenterologie pediatrica in Timisoara pe care le poti lua in considerare si unde vei intalni echipe de medici bine pregatite. Afla care sunt dotarile acestora, care sunt investigatiile incluse intr-o consultatie, dar si cat de important este sa te adresezi medicului cat mai curand de la debutul simptomelor.

Care este pretul pentru o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Timisoara?

Daca esti curios sa afli care este pretul unei consultatii gastroenterologice pediatrice in Timisoara, te incurajam sa ramai cateva momente si sa citesti mai departe. Stim ca un research ca la carte presupune mult timp pierdut si multa energie consumata, mai ales cand iti doresti ca totul sa iasa perfect pentru copilul tau. Din acest motiv, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate clinicile de incredere la care poti apela, dar si cu preturile pe care le practica un gastroenterolog pediatru in Timisoara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Boia
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipe medicale cu o buna pregatire, serioase si empatice
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Abordare moderna, prietenoasa si pozitiva
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Programari decalate
Algomed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Colectiv alcatuit din medici primari si specialisti
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Programari nerespectate
Regina Maria
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Abordare prietenoasa si primitoare
 • Atmosfera confortabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in consultatii de gastroenterologie pediatrica in Timisoara

Vrei sa descoperi care sunt clinicile de gastroenterologie pediatrica din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia? Atunci variantele pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza iti vor fi de un  real ajutor. Citeste mai departe si descopera cat de bine dotate sunt institutiile medicale la care poti apela, dar si care este parerea pacientilor cu privire la serviciile aplicate:

1. Policlinica Boia

Policlinica Boia este un spital privat de pediatrie din Timisoara, in cadrul caruia poti opta pentru o consultatie de gastroenterologie pediatrica pentru copilul tau. Toata echipa medicala are o buna pregatire si o abordare eficienta, astfel incat sa afle daca cei mici sufera de o anumita problema de sanatate si, daca da, cum o pot trata. Prin intermediul aparaturilor si echipamentelor puse la dispozitia medicilor, investigatiile si consultatiile decurg ireprosabil, personalul avizat avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Seful de lucrari dr. Pop Maria este medic primar in pediatrie si in gastroenterologie pediatrica spre care iti poti indrepta atentia pentru o consultatie ca la carte. Centrul de pediatrie a fost infiintat in urma cu 14 ani, propunandu-si inca de la inceput sa ofere sprijin copiilor si adolescentilor de pana in 18 ani.

Pretul aplicat pentru o consultatie gastroenterologica este de 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, datorita serviciilor ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Echipele de medici au o buna pregatire in domeniu, tratand cu seriozitate si empatie orice copilas, iar aparaturile si echipamentele pe care le au la dispozitie fac parte din colectii de ultima generatie. Abordarea este moderna, transparenta, prietenoasa si optimista, iar atmosfera este placuta, cei mici simtindu-se confortabil. Din pacate, au fost sesizate de-a lungul timpului mai multe decalari de programari.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Boia
Vezi Pareri

2. Algomed

Algomed este un centru dedicat pacientilor de toate varstele care se confrunta cu boli inflamatorii intestinale, punand la dispozitia acestora si posibilitatea de a opta pentru consultatii gastroenterologice pediatrice in Timisoara pentru copiii lor. Centrul medical a fost infiintat in anul 1994 drept policlinica de interne si de gastroenterologie, care si-a propus, inca de la inceput, sa vina in ajutorul pacientilor care se confrunta cu probleme intestinale. Echipa medicala este specializata si multidisciplinara, in departamentul de gastroenterologie desfasurandu-si activitatea urmatorii medici:  prof. univ. dr. Adrian Goldis, dr. Daniela Lazar, medici primari in gastroenterologie, dr. Ramona Goldis, dr. Razvan Diaconescu, medici specialisti in gastroenterologie. Cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, pacientii pot opta pentru servicii ca: video gastroscopie, video colonoscopie, ecografie, sigmoidoscopie, consilierea pacientilor cu boli inflamatorii intestinale, fotocoagularea cu argon plasma, hemostaza endoscopica, polipectomia endoscopica, tratament acalazie cu toxina botulinica si tratament endoscopic al obezitatii.

Costul unei consultatii de gastroenterologie pediatrica este de 200 lei.

Clinica medicala este apreciata pentru calitatea serviciilor, dar si pentru bunele echipari in materie de aparaturi. Colectivul este format atat din medici specialisti, cat si din medici primari, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Din pacate, in multe cazuri au fost semnalate intarzieri ale programarilor, din cauza numarului ridicat de solicitari.

3. Regina Maria

Dr. Oana Belei, care face parte din cadrul retelei de clinici Regina Maria din Timisoara, este specializata in gastroenterologie pediatrica. Pe langa aceasta, medicul este competent si in realizarea ecografiilor si endoscopiilor digestive ca metode de investigatie, pentru depistarea problemelor de sanatate de care pacientul sufera. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si ecografia la abdomenul general (inferior si superior) atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dr. Oana Belei este medic primar in pediatrie, medic specialist in gastroenterologie, hepatologie si doctor in stiinte medicale. Aparaturile pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, contribuind la obtinerea unor rezultate precise si rapide. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie pediatrica este de 250 lei.

Cu o buna pregatire in domeniu, dr. Oana Belei este apreciata de pacienti, datorita faptului ca intreprinde un act medical ireprosabil. Echipamentele pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, iar abordarea prietenoasa si primitoare, astfel incat copiii sa se simta cat mai confortabil. Majoritatea recenziilor postate sunt pozitive, iar atmosfera este confortabila. 

Concluzii

In cazul in care copilul tau se confrunta cu anumite simptome care anunta prezenta unor afectiuni intestinale, nu mai amana nicio clipa programarea la un cabinet de gastroenterologie pediatrica din Timisoara. Cel mic trebuie sa fie consultat cat mai curand posibil de un medic specialist, care ii poate oferi un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat in functie de patologia identificata.