Meniu

Gastroenterologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie sa te programezi la o consultatie de gastroenterologie in Piatra Neamt, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici. Afectiunile digestive sunt prezente in randul persoanelor de toate varstele, iar pacientii sunt incurajati sa apeleze cat mai repede la medic pentru a primi un tratament potrivit. Daca experimentezi dureri abdominale, sange in scaun, pierderi de greutate si/sau dificultati la inghitire, este posibil sa ai o problema la sistemul gastrointestinal. 

Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici din Piatra Neamt in cadrul carora vei gasi medici specializati in gastroenterologie, care te vor ajuta in procesul de diagnostic, tratament si monitorizare a eventualei boli. 

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Piatra Neamt?

Daca simptomele sunt persistente si medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la gastroenterologie, poti alege unul dintre centrele medicale din Piatra Neamt care ofera servicii in aceasta specialitate. Mai jos, poti vedea care sunt cele mai apreciate centre medicale si ce tarif se percepe pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Sf. Andrei
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Personal cu experienta
 • Preturi mici
 • Apelurile sunt preluate greu
Clinica Asclepion
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile nu se respecta
Clinica MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Dedicare si atentie la nevoile pacienului
 • Explicatii si consultatii amanuntite
 • Servicii medicale complexe
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici specializate in gastroenterologie din Piatra Neamt

Specialistii in gastroenterologie, pe care ii poti gasi si in Piatra Neamt, se ocupa de diagosticul bolilor care intra in sfera acestei ramuri medicale, de identificarea tratamentului potrivit si de efectuarea unor proceduri, cum ar fi ecografia endoscopica sau colonoscopia. 

In cazul in care ti s-a recomandat sa mergi la consultatie si locuiesti in Piatra Neamt sau in apropiere, poti alege una dintre urmatoarele clinici: 

1. Clinica Medicala Sf. Andrei  

Pentru servicii din sfera gastroenterologiei, numerosi locuitori ai orasului Piatra Neamt aleg Clinica Medicala Sf. Andrei. Cu misiunea de a oferi acces la solutii medicale eficiente si consultatii din partea unor medici bine pregatiti, aceasta clinica a fost deschisa in anul 2011 si asigura pacientilor servicii medicale de calitate suprioara. Lista de servicii insumeaza peste 20 de specialitati medicale, iar in componenta clinicii exista inclusiv laborator de analize propriu si un centru de recuperare dotat corespunzator. Calitatea actului medical este sustinuta de folosirea tehnologiilor de varf si de pregatirea echipei formate din medici specialisti si medici primari. 

Pretul unei consultatii initiale este de 300 lei la medic primar sau 150 lei la medic specialist. 

Pe internet, mai multi pacienti si-au exprimat opinia despre Clinica Medicala Sf. Andrei. Multi sunt de parere ca serviciile sunt de calitate si mentioneaza ca avantaj principal faptul ca medicii sunt bine pregatiti. Toate cadrele medicale sunt apreciate pentru experienta, iar un alt punct forte il reprezinta preturile mici. La polul opus, unii pacienti spun ca nu au avut cea mai placuta experienta, deoarece le-a fost dificil sa isi faca o programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medicala Sf. Andrei  
Vezi Pareri

2. Clinica Asclepion

Clinica Asclepion a fost infiintata in anul 2003 la Piatra Neamt, fiind una dintre alegerile principale intre persoanele care merg regulat la gastroenterologie. Cu un colectiv din care fac parte mai mult de 80 de specialisti, aceasta clinica are un portofoliu vast, care acopera in jur de 25 de arii terapeutice. Pe langa gastroenterologie, sunt disponibile consultatii si tratamente de cardiologie, diabetologie, dermatologie, neurologie etc. Medicii sunt renumiti pentru experienta practica si formarea teoretica, iar faptul ca au acces la dotari tehnice de ultima generatie le permite sa asigure ingrijiri medicale de inalta calitate. Ca misiune generala, aceasta clinica si-a propus sa ofere o abordare integrata a problemelor de sanatate si sa implementeze constant sevicii adaptate la nevoile actuale ale societatii.  

Pentru o consultatie in departamentul de gastroenterologie, se va achita suma de 200 lei.

Personalul de la Clinica Asclepion are experienta, este atent, prompt si amabil. Asa reiese din parerile pacientior, care spun ca si-au rezolvat mai multe probleme de natura medicala in cadrul acestei clinici. Cadele medicale sunt dedicate activitatii si dau dovada de politete in relatia cu pacientul. Exista si pareri diferite, de la oameni ce reclama lipsa de organizare a clinicii, sustinand ca programarile lor nu au fost respectate.

3. Clinica MedLife Micromedica

Clinica MedLife Micromedica din Piatra Neamt este o alta locatie pe care o poti alege pentru consultatia de gastroenterologie. Fondata in 1995, aceasta oferea initial o gama larga de analize si investigatii medicale. Pe parcusul anilor de activitate, si-a extins considerabil portofoliul de servicii, oferind consultatii din mai multe specialitati medicale: gastroenterologia, endocrinologia, medicina interna, neurologia etc. De asemenea, au fost adugate mai multe tipuri de investigatii si s-au facut investitii in aparatura moderna, inclusiv in centrul de imagistica din componenta clinicii. MedLife Micromedica dispune si de laborator de analize medicale. 

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

In mare parte, opiniile pacientilor despre aceasta clinica sunt pozitive. Cateva dintre avantajele surprinse in recenziile online sunt flexibilitatea in abordarea nevoilor pacientilor, amabilitatea personalului de la receptie, profesionalimul medicilor si dedicarea acestora fata de pacient. Se raspunde la toate intrebarile si se ofera explicatii detaliate. Ambientul din clinica este unul placut, consultatiile sunt amanuntite si se ofera servicii medicale complexe. Cativa pacienti reclama felul in care sunt organizate programarile, spunand ca au asteptat chiar si mai mult de o ora pana sa intre in cabinetul medicului. 

Concluzii

Acestea sunt principalele unitati medicale din Piatra Neamt unde poti face o programare la gastroenterologie. Fie ca e vorba despre un consult preventiv sau monitorizarea unei afectiuni, este important sa te adresezi unor specialisti bine pregatiti, care au suficienta experienta pentru a asigura corectitudine in diagnostic si eficienta in tratament.