Meniu

Gastroenterologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile in activitatea aparatului digestiv pot avea consecinte grave asupra sanatatii generale, asupra imunitatii organismului si asupra starii de bine pe care o resimtim, de aceea simptomele unor afectiuni de acest tip trebuie diagnosticate si tratate din timp, aspecte in sarcina unui cabinet de gastroenterologie din Pitesti. Daca nu stii incotro sa mergi in orasul tau pentru investigatii specializate, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale private din oras.

Poti gasi cabinetul de care ai nevoie in cadrul unor clinici de top din Pitesti, in care activeaza medici gastroenterologi profesionisti, ajutati de aparatura performanta. 

Cat costa o consultatie la gastroenterologie in Pitesti?

In pretul aferent unei consultatii de gastroenterologie in Pitesti sunt implicate mai multe considerente, precum clinica in care are loc, echipamentele de care dispune, medicul care o efectueaza, investigatiile incluse sau nu in tarif. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu cele mai bune servicii de gastroenterologie din oras si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti
 • Solutii de tratament eficiente
 • Programarea rapida a pacientilor cu bilet de trimitere
 • Punctualitate in respectarea programarilor
Centrul Delta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Serviciile de calitate ale clinicii
 • Profesionalismul medicilor
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Amabilitatea intregului personal
Muntenia Hospital
215 Ron
 • Pret Consultatie 215 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Act medical superior
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Natisan
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija si interes fata de problemele pacientilor
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de amabilitate
Clinica Dr. Irimia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea buna a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la un specialist in gastroenterologie in Pitesti?

Nu esti genul care face alegerile in functie de recomandarile primite de la alte persoane si acest lucru este valabil si pentru serviciile de gastroenterologie din Pitesti, despre care ai vrea sa afli mai multe lucruri inainte de a te hotari care ar fi clinica spre care ar trebui sa mergi pentru rezolvarea problemelor digestive de care suferi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, investigatiile disponibile si aparatura din dotare si despre parerile pacientilor care au accesat consultatii si explorari in cadrul centrelor medicale incluse in clasament.

1. Laurus Medical

Spitalul Laurus Medical din Pitesti, acreditat, in urma evaluarii Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate (A.N.M.C.S.), in categoria a II-a cu recomandari, dispune de 4 paturi de spitalizare de zi in specialitatea gastroenterologie si de un 1 pat ATI. Pacientii din judetul Arges au posibilitatea accesarii consultatiilor si investigatiilor in aceasta ramura medicala, in regim gratuit, in baza contractului incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate Arges, prezentand biletul de trimitere de la medicul de familie. Nu se percepe aici coplata pentru niciun serviciu medical in contract cu CAS. Sectia de gastroenterologie a clinicii foloseste aparatul de endoscopie ultraperformant Fujifil Eluxeo, capabila de cea mai buna imagine endoscopica si o vizualizare detaliata a suprafetei mucoasei si a tiparelor vasculare. Il vei gasi la cabinet pe dr. Catalin Dutei, medic specialist in gastroenterologie. Laurus Medical Pitesti face parte dintr-o retea ampla de clinici raspandite pe tot teritoriul tarii, prezenta la Pitesti cu servicii de proctologie, flebologie, gastroenterologie, chirurgie generala, ortopedie, dermatologie, urologie si recuperare medicala.

Pretul unei consultatii la gastroenterologie este de 200 de lei.

Pacientii sunt de parere ca serviciile Laurus Medical Pitesti sunt exceptionale, ca medicii sunt profesionisti, iar solutiile de tratament primite aici sunt eficiente. Totodata, sunt apreciate disponibilitatea pentru programarea rapida a pacientilor cu bilet de trimitere de la medicul de familie si punctualitatea in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Delta

Centrul Medical Delta din Pitesti este specializat in gastroenterologie si detine unul dintre cele mai avansate echipamente de endoscopie digestiva, sistemul Olympus EVIS X1 High Definition, cu magnificatie cromoendoscopica, care asigura cea mai buna detectie, diagnostic si endoscopie terapeutica pentru afectiunile tractului digestiv. Clinica este deservita de trei medici bine pregatiti: dr. Marilena Miulescu, medic specialist gastroenterologie, medic primar medicina interna, doctor in medicina, dr. Ana Maria Bordeianu-Miulescu, medic specialist gastroenterologie, medic specialist medicina interna, avand competenta in endoscopie digestiva terapeutica si in ecografie generala, si dr. Gheorghe Voican, medic primar anestezie si terapie intensiva. Consultatiile si endoscopiile se pot deconta pacientilor asigurati la Fondul Public de Sanatate, in prezenta biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS Arges.

Contra-cost, consultatia de gastroenterologie are pretul de 200 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul medicilor, posibilitatea decontarii serviciilor prin Casa de Asigurari si amabilitatea intregului personal.

3. Muntenia Hospital

La sectia de gastroenterologie de la Muntenia Hospital, pacientii din Arges pot accesa consultatii de specialitate, endoscopii digestive superioare si inferioare (rectosigmoidoscopii si colonoscopii totale), prelevare de biopsii, la nevoie, si ecografii abdominale. Endoscopiile si colonoscopiile se pot acorda si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, pacientilor care vin cu biletul de trimitere de la medicul de familie. Echipa medicala de la gastroenterologie este alcatuita din dr. Alina Petria, medic primar gastroenterologie, avand competenta in ecografie generala, endoscopie digestiva, colonoscopie, dr. Umar Shamim, medic specialist gastroenterolog, competenta endoscopie digestiva, colonoscopie, polipectomie, si dr. Tiberiu Anghel, medic specialist gastroenterologie, competenta endoscopie digestiva, colonoscopie si polipectomie. Muntenia Hospital Pitesti este un spital cu ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Pe site-ul acestei unitati medicale private pot fi vizualizate tarifele pentru serviciile disponibile. O consultatie contra-cost la gastroenterologie are pretul de 215 lei.

Pacientii dau marturie despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Unii dintre ei considera ca este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza slaba gestionare a programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

4. Natisan

In cadrul Clinicii Natisan, la cabinetul de gastroenterologie te poti adresa medicilor pentru consultatie primara de specialitate, consultatie de control, monitorizarea hepatitelor virale de tip B si C, interpretare analize, ecografie abdominala totala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, recoltare biopsii, test rapid HP si rectosigmoidoscopie. Cabinetul este deservit de dr. Kheri Al Agbari, medic primar gastroenterologie, si dr. Andrei Lungu, medic specialist gastroenterolog. Clinica Natisan si-a inceput activitatea in Pitesti in anul 2000, functionand initial ca un cabinet de medicina de familie. In prezent gama de servicii cuprinde cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, un centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi, pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, si un laborator de analize acreditat. Achizitiile de aparatura de ultima generatie au fost realizate printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

Pentru o consultatie la gastroenterologie vei plati aici suma de 210 lei.

Pacientii Centrului Medical Natisan au opinii diferite despre activitatea acestuia. In general, se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si implicati in problemele de sanatate ale celor pe care ii trateaza. Pe de alta parte, multi dintre pacienti sustin ca timpul de asteptare este mare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora si ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate.

5. Clinica Dr. Irimia

In Centrul medical Dr. Irimia, pacientii din Arges pot merge pentru consultatii amanuntite de gastroenterologie, completate de explorari functionale cum ar fi testul de toleranta orala la lactoza, si ecografii abdominale. Dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, cu o vechime de 31 de ani, in cadrul caruia argesenii pot accesa consultatii, investigatii si tratamente in aproape toate ramurile medicinei. In ambulatoriu sau in regim de internare, functioneaza aici peste 30 de specialitati medicale pe care le acopera medici bine pregatiti, cabinete de medicina muncii, medicina de familie, planing familial, eliberare diverse fise, imagistica medicala si analize medicale.

Consultatia de gastroenterologie are pretul de 200 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii se declara multumiti de experienta la Spitalul Dr. Irimia, de calitatea buna a serviciilor, de profesionalismul medicilor, amabilitatea fata de pacienti si de aparatura de ultima generatie. Potrivit unor recenzii mai putin favorabile, pacientii se confrunta cu timpul mare de asteptare si aglomeratia specifice unui spital de stat.

Concluzii

Nevoile de diagnostic si tratament in sfera bolilor digestive ale pacientilor din judetul Arges pot fi acoperite cu succes de servicii de calitate, la cabinetele de gastroenterologie din Pitesti, aflate in componenta unor clinici de top din oras. Vei gasi aici aparatura performanta pentru investigatii ale tractului digestiv superior si inferior, endoscopii, colonoscopii, ecografii abdominale si pentru tratamentul unei palete largi de afectiuni ale organelor implicate in digestie, pentru extirparea formatiunilor tumorale beningne si maligne, biopsii si altele.

In Pitesti activeaza medici gastroenterologi cu experienta in lucrul cu pacientii si in explorari functionale si imagistice de precizie. Cunoscand toate aceste aspecte din activitatea clinicilor din oras, vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea cabinetului potrivit pentru satisfacerea nevoilor tale de sanatate.