Meniu

Gastroenterologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti pentru tine sau pentru un membru al familiei cele mai bune servicii de gastroenterologie din Ploiesti? Ai ajuns in locul potrivit, pentru ca acest articol iti va prezenta cele mai apreciate clinici si cabinete ce pun la dispozitie consultatii, investigatii si proceduri interventionale pentru depistarea si tratarea afectiunilor digestive. 

De regula, oamenii ajung la gastroenterolog atunci cand au anumite simptome: dureri abdominale persistente, arsuri stomacale si disconfort in piept, sangerari rectale, modificari ale tranzitului sau ale aspectului scaunului sau pierderi in greutate inexplicabile. Un medic specialist gastroenterolog poate evalua aceste simptome si poate face investigatii pentru a depista cauza. Descopera in continuare in ce unitati medicale din Ploiesti poti beneficia de serviciile unor medici cu experienta vasta.

Cat costa consultatiile de gastroenterologie in Ploiesti

Consultatiile de gastroenterologie oferite in Ploiesti pot avea tarife diferite, in functie de clinica. Vizualizeaza tabelul de mai jos si afla de ce buget ai nevoie pentru un control la gastroenterolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa numeroasa de medici gastroenterologi
 • Sistem performant de endoscopie Fujifilm Eluxeo 2020
 • Extractie de corpi straini din tubul digestiv
 • VideoEndoscopie, VideoColonoscopie si VideoRectosigmoidoscopie
 • Test rapid Helicobacter pylori
 • Polipectomie
 • Biopsii endoscopice
 • Servicii decontate prin CAS, fara coplata
Clinica Roua
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici cu experienta
 • Clinica moderna
 • Aparatura medicala performanta
 • Ultrasonografie diagnostica si interventionala
 • Endoscopii superioare si colonoscopii
 • Chirurgie oncologica
 • Servicii medicale in contract cu CAS in regim de spitalizare de zi
Centrul Valahia
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Medici cu pregatire de exceptie in medicina interna, chirurgie si gastroenterologie
 • Numeroase investigatii si interventii gastroenterologice
 • Biopsii endoscopice si hepatice
 • Elastografie hepatica FibroScan
 • Consultatii si second-opinion
 • Teste rapide Helicobacter pylori
 • Situat in centrul municipiului Ploiesti
 • Preturi mari
Novus Medical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Unele servicii medicale sunt decontate prin CAS
 • Nu se respecta programarile
Clinica Panaceea
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Diverse investigatii gastroenterologice
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete de gastroenterologie din Ploiesti: Top 5 locatii

Poti face cunostinta, in cele ce urmeaza, cu cele mai populare si mai apreciate cabinete de gastroenterologie ce functioneaza in centre medicale de top din Ploiesti!

1. Spitalul Laurus Medical

O prima optiune pe lista serviciilor de gastroenterologie din Ploiesti poate fi Spitalul Laurus Medical, primul centru medical din oras specializat in tratamentul hemoroizilor. Serviciile de gastroenterologie, chirurgie generala, urologie, medicina interna pot fi decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, fara sa fie nevoie de coplata. In cabinetul de gastroenterologie se pot realiza testari Helicobacter pylori, endoscopii digestive superioare, colonoscopii si biopsii. Sistemul performant de endoscopie Fujifilm Eluxeo 2020 efectueaza investigatii de mare acuratete. Printre medicii specializati in gastroenterologie ce activeaza in acest spital se afla dr. Silva Cesar Pedrazas, medic primar, si dr. Iustin Moroi, medic specialist. De asemenea, dr. Gratiela Grosu este chirurg generalist, cu competenta in endoscopie diagnostica si endoscopie terapeutica.

Pretul consultatiei la medicul gastroenterolog este de 200 de lei.

Pacientii tratati in Spitalul Laurus Medical Ploiesti au, in majoritate, numai cuvinte de lauda pentru medicii de aici si pentru intreg personalul. Oamenii sustin ca serviciile de care au beneficiat au fost prompte si profesioniste, apreciind totodata si ca au fost gratuite, pe baza biletului de trimitere. Curatenia, diversitatea serviciilor medicale si ambianta placuta sunt alte avantaje mentionate de prahoveni.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Roua

Clinica Roua este situata la doar 5 minute de Ploiesti si este o clinica moderna, in care sunt puse la dispozitie servicii de: gastroenterologie, chirurgie oncologica a sanului, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, flebologie si proctologie. Acest centru este recunoscut ca fiind singurul din judet ce abordeaza integrat obezitatea – medical, bariatric si reconstructiv, precum si singurul centru privat din Prahova care ofera tratament complex pentru cancerul de san. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea dr. Iulia Simionov, medic primar gastroenterologie, doctor in medicina, cu competenta in: endoscopie digestiva, ultrasonografie diagnostica si interventionala, alaturi de numerosi chirurgi generalisti, cum este si dr. Carmen Ionica, medic primar chirurgie generala, care are competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica si in chirurgie laparoscopica.

Consultatia de gastroenterologie are un pret de 250 de lei la Clinica Roua.

Medicii cu o pregatire solida in domeniu, diversitatea specialitatilor medicale, dotarile moderne, curatenia  – acestea sunt doar cateva dintre aspectele pozitive pe care prahovenii le-au remarcat la Centrul Medical Roua. Toate acestea sunt completate de amabilitatea personalului de la receptie si de buna comunicare intre specialisti si pacienti.  

3. Centrul Valahia

Si Centrul Medical Valahia poate fi o buna optiune in Ploiesti pentru problemele ce tin de gastroenterologie. Acest centru este, de fapt, unul de excelenta in aceasta specialitate medicala, punand la dispozitie numeroase servicii: consultatii, second-opinion, analize genetice, analize de laborator, ecografii abdominale, punctii ecodirijate, elastografie hepatica FibroScan, endoscopii digestive exploratorii si terapeutice, biopsii endoscopice, teste rapide Helicobacter pylori, biopsie hepatica. Din echipa de specialisti a Centrului Valahia fac parte dr. George Stancu, medic primar medicina interna si medic specialist gastroenterologie, si dr.  Aurel Tonea, medic primar chirurgie generala si doctor in medicina, ambii profesand si la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti – dr. Tonea la Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic, iar dr. Stancu la Sectia de Medicina Interna.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 450 de lei la Centrul Valahia.

Profesionalismul, implicarea si disponibilitatea de a oferi informatii si explicatii pe intelesul pacientilor sunt lucruri pe care ploiestenii le apreciaza cel mai mult la medicii de la Centrul Medical Valahia. Pe langa numeroasele aspecte pozitive punctate de prahoveni, se afla insa si o nemultumire, si anume aceea ca preturile sunt mai mari pentru consultatiile de gastreoenterologie fata de alte clinici din oras.

4. Clinica Novus Medical

Novus Medical din Ploiesti dispune de asemenea de un cabinet de gastroenterologie, in care sunt prevenite, depistate, diagnosticate si tratate afectiunile gastrointestinale, hepatice si pancreatice. Aceste servicii sunt asigurate de dr. Dan Adrian Bobeica, medic specialist gastroenterologie, care a activat si la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti si care participa la workshop-uri si congrese de gastroenterologie in tara si in strainatate. Medicul are competenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in anul 2014.

Consultatia de gastroenterologie costa 220 de lei.

Locatia moderna, personalul atent si profesionist, curatenia si oferta variata de servicii medicale pentru toate varstele sunt motive pentru care prahovenii apreciaza Clinica Novus Medical si pentru care o recomanda. Multi spun chiar ca experienta lor a fost peste asteptari, avand in vedere buna organizare a activitatii de la receptie si interactiunea cu medicii. Sunt insa si persoane care spun ca ar mai fi cateva lucruri de imbunatatit, pentru ca nu se respecta programarile si ca unele preturi comunicate inainte de consultatii nu se potrivesc cu cele ulterioare.

5. Clinica Panaceea

In Centrul Medical Panaceea din Ploiesti functioneaza mai multe cabinete medicale, printre care si unul de gastroenterologie. In cadrul acestuia, se afla dr. Denisa Clinceanu, medic primar gastroenterolog. Investigatiile ce se efectueaza la Panaceea includ si ecografiile abdominale, dar si tomografiile pentru depistarea formelor canceroase la organele interne. Sunt peste 25 de cadre medicale in acest centru, acoperind numeroase specialitati, pe langa gastroenterologie: cardiologie, dermatologie, endocrinologie, medicina interna, oftalmologie, oncologie, reumatologie, neurologie si multe altele.  

Tariful consultatiei de gastroenterologie este de 180 de lei la Clinica Panaceea.

Sunt ploiesteni care spun ca au ramas placut impresionati in aceasta clinica de medici si de personalul auxiliar. Nevoile pacientilor sunt puse aici pe primul loc, iar curatenia si atmosfera placuta vin sa completeze aceasta lista a beneficiilor. In plus, oamenii mai spun si ca serviciile au un raport calitate-pret foarte bun.

Concluziile noastre

Dintre toate aceste clinici si cabinete de gastroenterologie din Ploiesti poti alege una care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor tale. In fiecare dintre ele sunt medici cu experienta si cu o pregatire indelungata, care pot efectua numeroase investigatii pentru a depista, diagnostica si trata afectiunile digestive.