Gastroenterologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a efectua o consultatie sau o investigatie de gastroenterologie in Resita, acest articol iti va fi de mare ajutor. In el vei gasi cateva cabinete de gastroenterologie in care sunt oferite servicii de diagnostic si tratament de specialitate, de catre medici cu experienta.

La un gastroenterolog din Resita primesti ajutor pentru numeroase probleme de sanatate, de la depistarea si tratarea refluxului gastroesofagian, gastritei si ulcerului, la gestionarea sindromului colonului iritabil, screeningul cancerului gastrointestinal, la abordarea medicamentoasa a afectiunilor pancreasului si ficatului. Citeste, asadar, pana la final, pentru a descoperi unde poti beneficia de servicii de calitate in Resita in materie de gastroenterologie.

Cat costa consultatia de gastroenterologie in Resita?

O consultatie de gastroenterologie, in municipiul Resita, poate avea un pret diferit, de la o clinica la alta, dupa cum este consemnat si in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Trei medici gastroenterologi
 • Program de lucru inclusiv si sambata
 • Dotari moderne
 • Aparatura performanta
 • Diverse investigatii gastroenterologice
 • Curatenie si atmosfera relaxata
Clinica Dr. Olaru
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Ecografii abdominale
 • Ecografii abdominale
 • Raport avantajos calitate-pret
 • Gastroscopii si colonoscopii cu anestezie locala sau generala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de gastroenterologie in Resita

Sunt doua clinici private cu servicii de gastroenterologie in Resita. Iata cateva informatii utile despre ele si despre serviciile pe care le pun la dispozitie.

1. Vestmed

O prima optiune pentru servicii de gastroenterologie in Resita este clinica Vestmed, un nume de referinta pe piata serviciilor medicale din acest oras. Aceasta este prima clinica privata din municipiu, iar la momentul actual ofera servicii complete: gastroenterologie, cardiologie, endocrinologie, pneumologie, dermatovenerologie, chirurgie generala, urologie etc. In cadrul clinicii, sunt puse la dispozitie mai multe servicii de gastroenterologie, printre care: markeri tumorali, diagnosticul si tratamentul hepatitei virale cronice, al sindroamelor digestive, detectarea insuficientei pancreatice etc. Sunt trei medici gastroenterologi in aceasta clinica: dr. Andreea Barbulescu, dr. Cristina Muntean si dr. Razvan Diaconescu.

Pretul unei consultatii este de 150 de lei, iar o ecografie abdominala costa tot 150 de lei. Pretul unei gastroscopii este de 300 de lei la Vestmed. 

Aceasta clinica medicala este foarte apreciata in mediul online. Pacientii spun despre ea ca are dotari ca in Occident si ca medicii sunt foarte amabili si bine pregatiti. Alte lucruri pe care oamenii le apreciaza aici sunt: curatenia, buna comunicare dintre medici si pacienti, tarifele rezonabile si atmosfera relaxata.

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Olaru

Si in Clinica Dr. Olaru poti beneficia de serviciile unui medic gastroenterolog din Resita. Aceasta clinica mai  dispune si de alte specialitati medicale, pe langa gastroenterologie: obstetrica-ginecologie, ortopedie pediatrica, endocrinologie, chirurgie plastica si estetica. Serviciile de gastroenterologie sunt oferite de dr. Calin Burciu, medic specialist si includ: consultatii, ecografii abdominale, examen proctologic, gastroscopie cu anestezie locala sau generala, colonoscopie, examen histopatologic. 

Pretul unei consultatii gastroenterologice este de 150 de lei, ecografia abdominala costa 180 de lei, iar gastroscopia costa 300 de lei.

Clinica Dr. Olaru este apreciata pentru medicii sai bine pregatiti si cu experienta, in frunte cu dr. Flavius Olaru, medic primar obstetrica-ginecologie. Aparatura moderna, buna organizare si un raport avantajos intre calitate si pret sunt lucrurile de care resitenii sunt cel mai incantati. 

Concluziile noastre

Chiar daca nu sunt multe cabinete private de gastroenterologie la Resita, cele doua pe care ti le-am prezentat sunt la inaltime. In cadrul acestora, activeaza medici cu experienta, care efectueaza numeroase investigatii si care vin in ajutorul pacientilor din municipiu cu consultatii si tratamente moderne.