Meniu

Gastroenterologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te bucuri de o buna sanatate digestiva, sa poti degusta si consuma cu pofta preparatele savuroase din bucataria romaneasca, sa previi si sa tratezi eficient afectiunile de domeniul specializarii gastroenterologie in Satu Mare. Pentru a indeplini acest deziderat, ai nevoie de un cabinet cu servicii de calitate din orasul tau.

Intrucat ca este dificil sa cercetezi pe cont propriu piata privata de sanatate din municipiul resedinta a judetului in care locuiesti, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate despre centrele medicale in care poti gasi un bun gastroenterolog in Satu Mare. 

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Satu Mare?

Pretul unei consultatii de gastroenterologie in Satu Mare depinde de mai multi factori, cum ar fi competentele si experienta medicului, aparatura de care dispune cabinetul, clinica in cadrul careia se desfasoara si investigatiile incluse. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale cu servicii specializate si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Check Med
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Medic competent si experimentat la gastroenterologie
 • Implicare in toate fazele tratamentului bolilor digestive
Centrul Ham Janos
150 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 150 Ron
 • Centru medical cu standare inalte
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Cladire proaspat renovata
 • Dotari moderne
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de gastroenterologie din Satu Mare

Existenta unui clasament al clinicilor si cabinetelor cu servicii de gastroenterologie din Satu Mare nu face decat sa te bucure, insa ai nevoie de mai multe informatii pentru a te decide catre care dintre acestea sa mergi. Vei afla din sectiunea urmatoare a articolului, detalii relevante depre calitatea serviciilor, competentele medicilor, aparatura de care dispun cabinetele, investigatiile care se pot efectua la fiecare dintre ele si opiniile pacientilor care au beneficiat aici de consultatii, diagnostic si tratament.

1. Check Med

Clinica Check Med se recomanda pacientilor din Satu Mare drept centru de excelenta in diagnosticul si tratamentul afectiunilor din domeniile gastroenterologie, nefrologie, pediatrie, pneumologie, medicina interna, oncologie si cardiologie. La cabinetul de gastroenterologie se pot accesa consultatii, ecografie abdominala si pelvina, test HP cu biopsie inclusa, endoscopie digestiva superioare, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, examen histopatologic, anestezie general, ligatura hemoroidala cu benzi elastice, terapia cu plasma argon, transplant flora microbiana, montare balon gastric pentru obezitate, dilatare endoscopica, protejare esofagiana, injectare toxina botulinica, videocapsula si tratament polipi. Dr. Cristian Costea este medic specialist gastroenterolog, avand competente in ecografie generala si in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica.

Pretul unei consultatii la acest medic gastroenterolog din Satu Mare este de 150 de lei. Pachetul consultatie plus ecografie abdominala are un tarif de 280 de lei.

Pacientii recomanda Check Med pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicilor, atentia acordata fiecarei persoane care se prezinta la consultatii si pentru dotarile moderne ale clinicii. Despre dr. Cristian Costea se spune ca este medic competent si experimentat si un om deosebit, care este alaturi de pacient in fiecare faza a tratamentului si il incurajeaza in procesul de vindecare.

Vezi parerile pacientilor despre Check Med
Vezi Pareri

2. Centrul Ham Janos

Gastroenterologia este una dintre cele 17 specializari ale Centrului Medical Ham Janos, un nume de referinta, cu traditie in judetul Satu Mare. Clinica in sine este un proiect concretizat recent, in anul 2021, dupa o initiativa din 2015 a episcopului Diecezei Romano-Catolice Satu Mare, Schonberger Jeno, care a dorit sa valorifice in scopuri umanitare si medicale cladirea Zarda, construita de episcopul  Ham Janos la 1826, reintrata in posesia Bisericii dupa ce a fost supusa nationalizarii in perioada comunista. La gastroenterologie vei beneficia de consult clinic, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara diagnostica si colonoscopie diagnostica, efectuate cu aparatura de ultima generatie. Clinica dispune de ecograf cu elastografie Samsung, unitate de videoendoscopie Olympus Exera III si aparat de sterilizare endoscop Olympus EDTA4, echipamente cu performante imbunatatite, pentru investigatii de mare acuratete si un confort sporit pentru pacienti. Te vei adresa aici unuia dintre cei patru medici bine pregatiti: dr. Codruta Mihaela Ursu si dr. Mihai Markovitz, medici primari gastroenterologi, dr. Anita Mezei si dr. Gabriella Cernea-Erdei, medici specialisti in gastroenterologie.

Pretul unei consultatii la gastroenterologie este de 150 de lei la medic specialist si 180 de lei la medic primar. 

Pacientii considera ca centrul medical isi desfasoara activitatea la standarde inalte, ca investigatiile si consultatiile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este amabil. Totodata sunt apreciate cladirea proaspat renovata si dotarile moderne. Unii pacienti spun ca au fost deranjati de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

Concluzii

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor digestive poate fi incredintat pe maini bune, ale unor medici bine pregatiti, cu experienta si competente multiple, care activeaza in cadrul unui cabinete de gastroenterologie din Satu Mare, din componenta unor clinici medicale de top din oras. Vei avea acces aici la aparatura de ultima generatie si toata gama de investigatii necesare depistarii si elucidarii cauzelor unor boli ale aparatului digestiv. Examinarile includ ecografie, ecografie cu elastografie, endoscopie digestiva superioara diagnostica si terapeutica, colonoscopie diagnostica si terapeutica, biospii si tomografie. Tratamentele sunt personalizate si se adreseaza unei palete largi de afectiuni gastroenterologice, de la reflux gastroesofagian, boli ale ficatului si colecistului pana la hemoroizi, de la tulburari temporare pana la probleme cronice si cancere de colon si ciroze.

Cu ajutorul informatiilor de prezentare din acest articol dedicat serviciilor de gastroenterologie din Satu Mare si in functie de propriile nevoi si exigente, vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea clinicii in care vei merge pentru problema ta de sanatate.