Meniu

Gastroenterologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci un consult de gastroenterologie in Slatina? Oricine are din cand in cand arsuri la stomac, dureri abdominale, diaree si senzatie de balonare, dar atunci cand simptomele persista si sunt severe, este posibil sa fie vorba despre o afectiune a sistemului digestiv. Boala celiaca, boala de reflux gastroesofagian, ciroza hepatica si pancreatita acuta sunt cateva dintre afectiunile pentru diagnosticul, tratamentul si gestionarea carora trebuie sa te adresezi unui medic gastroenterolog. 

Daca ai simptome care indica prezenta unei probleme la sistemul digestiv, nu amana momentul vizitei la doctor. In mod contrar, simptomele se pot agrava si posibila afectiune de care suferi se va complica. Persoanele care locuiesc in Slatina au optiunea de a se programa in cadrul unor centre medicale unde se ofera servicii din aceasta specialitate, despre care vom vorbi mai multe in continuare.

Care e pretul unei consultatii de gastroenterologie in Slatina?

Inainte de a se programa la gastroenterogie in cadrul unei clinici din Slatina, majoritatea pacientilor vor sa afle care sunt preturile unei consultatii. Tabelul de mai jos cuprinde numele centrelor medicale din acest oras, precum si tariful aferent unui consult la medicul gastroenterolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Promed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, respect si amabilitate
 • Policlinica moderna
 • Dotari corespunzatoare
 • Preturi rezonabile
 • Contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
Lisimed
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate
 • Centru medical modern si bine dotat
 • Programarile nu sunt respectate
Centrul Phoenix
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesonisti, dedicati meseriei
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Sprijin pentru pacient
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi medici specialisti in gastroenterologie in Slatina

Pentru consultatii si tratamente din sfera gastroenterologiei, persoanele din Slatina au la dispozitie serviciile unor centre medicale deja cunoscute si apreciate de cei care locuiesc in aceasta zona. Daca ai fost diagnosticat cu o afectiune digestiva in trecut sau daca prezinti simptomele unei astfel de boli, este important sa te adresezi unui medic cu experienta pentru a afla care sunt optiunile de tratament.

Pe fondul experientei vaste a personalului, a dotarilor disponibile si a feedback-ului pozitiv primit de la numerosi pacienti, urmatoarele centre medicale din Slatina sunt cele mai bune optiuni daca vrei sa te programezi la gastroenterolog:

1. Policlinica Promed

Cu o echipa numeroasa de medici, Policlinica Promed din Slatina este prima optiune pe care sa o iei in calcul daca trebuie sa te programezi la gastroenterologie. Aceasta a fost deschisa in anul 2001 si s-a dezvoltat in fiecare an prin extinderea gamei de servicii oferite. La momentul de fata, pacientii care aleg aceasta policlinica au la dispozitie peste 20 de tipuri de consultatii, in cadrul cabinetelor specializate (gastroenterologie, neurologie, medicina generala, ORL, ortopedie etc.) Obiectivul Policlinicii Promed este de a oferi solutii medicale complete, iar misiunea este indeplinita prin oferta adaptata la nevoile pacientilor, prin folosirea aparaturii de ultima generatie si prin colaborarea cu clinici medicale universitare. 

O consultatie la gastroenterologie costa 150 lei. 

Locuitorii din Slatina apreciaza aceasta policlinica, lucru pe care il poti vedea in numeroasele recenzii din mediul online. Medicii dau dovada de profesionalism, iar pacientii sunt tratati cu respect si amabilitate. Policlinica este foarte bine dotata, moderna si curata. Serviciile sunt de calitate si un alt aspect pozitiv il reprezinta posibilitatea de a efectua investigatii decontate, datorita contractului cu CAS. De asemenea, preturile sunt descrise ca fiind rezonabile. Cativa pacienti spun ca policlinica este destul de aglomerata, dar ca asteptarea merita. Parerile sunt in mare parte pozitive, dar exista si oameni care spun ca au intalnit personal cu o atitudine nu tocmai profesionista la receptie si in randul asistentelor.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Promed
Vezi Pareri

2. Lisimed

Pentru servicii medicale de top in Slatina, inclusiv din sfera gastroenterologiei, poti sa iti faci programare la policlinica Lisimed. Din colectiv fac parte medici specializati in diferite domenii, cum ar fi gastroenterologia, neurologia, reumatologia si urologia. Avand experienta vasta in sferele lor de activitate, medicii care profeseaza la policlinica Lisimed reusesc sa ofere servicii la standarde europene. Pentru a reusi sa se alinieze la exigentele si cererile pacientilor, medicii folosesc echipamente de ultima ora, care au o contributie decisiva in diagnosticul si tratarea unui spectru larg de afectiuni. 

La Lisimed, consultatia la gastroenterologie costa 130 lei. 

Persoanele care au ales Lisimed se declara foarte multumite de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Profesionalismul medicilor, rabdarea fata de pacient si dedicarea pentru meserie sunt cateva dintre aspectele apreciate de oamenii care au trecut pragul acestei policlinici. Centrul medical este modern si dotat corespunzator, iar personalul este bine informat si pregatit in multiple specializari. Ca dezavantaj, cativa pacienti sustin ca ordinea programarilor nu se respecta. 

3. Centrul Phoenix

Centrul Phoenix din Slatina ofera servicii de gastroenterologie si completeaza clasamentul celor mai bune optiuni la capitolul clinici. Acesta a fost deschis in anul 2014 face parte dintr-o retea extinsa de centre medicale, prezente in mai multe localitati din tara. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti si medici primari, care ofera servicii din mai multe arii terapeutice: gastroenterologie, endocrinologie, cardiologie, dermatologie etc. In 2018, odata cu preluarea Centrului Pheonix de catre Medicover, s-au implementat noi strategii de crestere a calitatii serviciilor medicale si s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie. 

Pentru o consultatie la gastoenterologie, pacientul va achita suma de 200 lei. 

Cat despre feedback-ul pacientilor, acesta e in mare masura pozitiv. Din echipa fac parte medici profesionisti, care interactioneaza eficient cu pacientul, care sunt dedicati meseriei si care au o atitudine calma. Pe langa seriozitatea si profesionalismul echipei medicale, sunt apreciate sprijinul fata de persoanele aflate in suferinta si dorinta de a ajuta. Curatenia este un alt punct forte. La polul opus, exista pacienti care spun ca nu se respecta ordinea programarilor si ca timpul de asteptare este uneori destul de mare.

Concluzii

In prezenta unor simptome persistente si ca urmare a recomandarii doctorului de familie, poti sa te programezi la unul dintre medicii din Slatina care ofera servicii din domeniul gastroenterologiei. Consultatia este primul pas in aflarea diagnosticului si ulterior, in identificarea tratamentului potrivit.