Meniu

Gastroenterologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procesul de digestie si buna functionare a aparatului digestiv sunt factori importanti ai sanatatii generale a organismului, ai sistemului imunitar si al starii de bine pe care o resimti, de aceea este esential sa previi si sa tratezi din timp afectiunile din sfera specializarii gastroenterologie, in Targoviste serviciile de acest tip fiind disponibile in cadrul unor clinici de top din oras. Daca nu stii incotro ar trebui sa mergi pentru o consultatie, acest articol iti poate fi de ajutor ca ghid de orientare pe piata serviciilor private din municipiul resedinta a judetului Dambovita.

Citeste cu atentie textul si vei afla unde gasesti un medic gastroenterolog in Targoviste si care ar fi cea mai buna optiune in ceea ce priveste cabinetul caruia sa te adresezi pentru un diagnostic al simptomelor digestive pe care le acuzi.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Targoviste?

Desigur ca pretul nu este cea mai importanta variabila in ceea ce priveste o consultatie de gastroenterologie in Targoviste, insa ai vrea sa cunosti tarifele pentru a-ti pregati bugetul alocat sanatatii si vizitei la medic. In tabelul de mai jos sunt incluse numele clinicilor la care ar trebui sa suni pentru o programare si pretul aferent consultatiei la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Roxana Chivu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medic profesionist
 • Doctor implicat in fiecare etapa de tratament
 • Incurajarea pacientilor in procesul de vindecare
 • Ecograf performant
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Promed System
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Parcare privata
 • Timp de asteptare foarte mare
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
MedLife Polimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Angajatii de la receptie au un comportament neprofesional
Centrul Valleriana
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Experiente bune
 • Pacientii sunt tratati cu respect
 • O gama larga de servicii pentru afectiuni gastrointestinale
 • Consultatii superficiale
Hymarco Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amplasarea clinicii in centrul orasului
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de gastroenterologie din Targoviste

Cand vine vorba despre sanatatea ta, vrei sa detii controlul total asupra propriilor decizii si sa te hotarasti in cunostinta de cauza asupra locului in care vei merge pentru rezolvarea unei probleme, ceea ce este perfect adevarat si in cazul serviciilor de gastroenterologie din Targoviste. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care te vor ajuta sa poti face o optiune pe care sa nu o regreti mai tarziu. Vei afla care sunt standardele la care functioneaza fiecare dintre centrele medicale din top, dotarile de care dispun, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Roxana Chivu

Cabinetul individual privat Dr. Roxana Chivu este specializat in medicina interna si gastroenterologie si se adreseaza pacientilor din Targoviste cu servicii diverse si complexe: consultatii de medicina interna, consultatii de gastroenterologie, ecografie generala, ecografie abdominala, EKG, diagnostic si tratament pentru afectiuni ale organelor interne si ale tractului digestiv. Cu o experienta de peste 20 de ani in lucrul cu pacientul, dr. Roxana Chivu este medic primar medicina interna, medic primar gastroenterolog, avand competente in ultrasonografie generala si numeroase participari la conferinte medicale si congrese ale medicilor din domeniu.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile exceptionale ale cabinetului, profesionalismul medicului, implicarea in fiecare etapa de tratament si incurajarea efortului de vindecare, precum si dotarile cu aparatura moderna si ecograful performant. Sunt si persoane care sustin ca exista o lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Chivu
Vezi Pareri

2. Promed System

Clinica Promed System din Targoviste face parte din Reteaua Medicala Wellborn, formata din spitale, clinici si centre de excelenta, brand romanesc cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de sanatate privata din tara noastra, si ofera pacientilor din judetul Dambovita servicii de alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, endocrinologie, medicina interna, neuropsihologie infantila, obstretica-ginecologie, urologie, neurochirurgie, pediatrie, reumatologie, imagistica medicala si laborator de analize. La cabinetul de gastroenterologie poti conta pe consultatii, investigatii ecografice, diagnostic si tratament la dr. Roxana Chivu, medic primar medicina interna, medic primar gastroenterolog. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la gastroenterologie vei plati aici suma de 160 de lei, iar pachetul consultatie plus ecografie te va costa 260 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile Promed System. Pe de o parte, sunt apreciate consultatiile si investigatiile de calitate, profesionalismul medicilor si parcarea privata a clinicii, pe de alta parte sunt reclamate aspecte precum slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp de asteptare foarte mare si faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

3. MedLife Polimed

Clinica MedLife Polimed din Targoviste reuneste o serie de cabinete pe diverse specialitati – medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, boli infectioase, dermatologie, oftalmologie si ecografie. La cabinetul de gastroenterologie se efectueaza consultatii, ecografie, endoscopie digestiva superioara si colonoscopie. Aici activeaza patru medici: dr. Nicolae Mindrila, medic primar gastroenterologie, dr. Catalin Ionut Marica, dr. Adrian Mucileanu si dr. Teodora Georgescu, medici specialisti. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Tarifele serviciilor clinicii se regasesc pe site-ul web. O consultatie la gastroenterologie te va costa 200 de lei.

In ceea ce priveste prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat clinicii. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptiei si organizarea programarilor. Multi sustin si ca preturile practicate aici sunt ridicate.

4. Centrul Valleriana

In cadrul Centrului Medical pentru Sanatate Valleriana, pacientii din Targoviste au acces la consultatii in diverse ramuri medicale – cardiologie, gastroenterologie, medicina interna, urologie, obstretica-ginecologie si altele, precum si la o gama larga de investigatii. In cadrul cabinetului de gastroenterologie il vei gasi pe dr. Catalin Marica, medic specialist gastroenterolog, care realizeaza consultatii, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, referat medical si interpretare analize.

Tariful pentru o consultatie la gastroenterologie este de 160 de lei.

Centrul medical Valleriana nu inregistreaza multe opinii favorabile din partea pacientilor care au dorit sa isi impartaseasca experienta prin intermediul recenziilor de pe Google. Unii consemneaza totusi ca au avut parte de un tratament bun si de servicii de calitate. Multi spun insa ca respectul fata de pacienti, atat din partea personalului medical, cat si din partea receptiei este deficitar la aceasta clinica si ca si-ar fi dorit ca o consultatie sa dureze mai mult, iar medicul sa explice diagnosticul si tratamentul recomandat.

5. Hymarco Clinique

Clinica Hymarco ofera servicii de diagnostic si tratament in medicina interna, obstretica-ginecologie, urologie, chirurgie vasculara, gastroenterologie, neurologie, ORL, ortopedie, ortopedie pediatrica, dermatologie, psihiatrie, reumatologie, ecografie si pediatrie. Preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului digestiv – boli gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice, sunt atributiile cabinetului de gastroenterologie, in care activeaza dr. Mihail Abramescu, medic primar gastroenterolog, cu experienta de peste 30 de ani in lucrul cu pacientii si competente in ecografie si endoscopie digestiva. Medicul este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Dambovita, deci vei putea accesa aici consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 150 de lei.

Experientele relatate de pacienti la clinica Hymarco sunt diferite. Majoritatea apreciaza ca centrul medical este situat in centrul municipiului Targoviste. Din recenzii reiese ca aici pacientii au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca s-au simtit ca intr-o clinica de la stat, in care medicii sunt grabiti si nu acorda suficienta empatie persoanelor suferinde.

Concluzii

Problemele de sanatate digestiva pot fi diagnosticate si tratate cu succes in cadrul unor cabinetele de gastroenterologie din Targoviste, care functioneaza in structura unor clinici cunoscute din orasul resedinta a judetului Dambovita. Experienta si profesionalismul medicilor gastroenterologi de aici, precum si aparatura performanta de care dispun cabinetele asigura conditii optime pentru depistarea cauzelor simptomelor neplacute de tract intestinal si pentru identificarea celor mai bune solutii medicale pentru rezolvarea lor. 

In functie de afectiunea de care suferi, de investigatiile pe care le poti accesa la fiecare dintre clinicile din Targoviste prezentate in acest articol, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta in privinta alegerii cabinetului de gastroenterologie la care vei merge pentru consultatii si investigatii.