Meniu

Gastroenterologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu o toxiinfectie alimentara si te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui cabinet de gastroenterologie din Targu Mures pentru a cere sfatul medicului specialist? Atunci cele cinci centre medicale pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza iti vor fi de un real ajutor pentru a intra in legatura cu un medic de specialitate si pentru a te vindeca in mod corespunzator. Printre cele mai comune simptome pe care le poti experimenta in cazul unei toxiinfectii alimentare sunt febra, starea acuta de oboseala, durerile abdominale, diareea, senzatia de voma sau chiar voma. 

Tratamentul pentru o toxiinfectie alimentara trebuie sa fie pus in aplicare la recomandarea medicului gastroenterolog. Din fericire, in Targu Mures ai ocazia de a gasi o multime de institutii medicale profesionale, dotate cu aparaturi de ultima generatie si in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici de elita, cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta, care au competenta de a indica tratamentul corect in functie de simptomele pe care le manifesti.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Targu Mures?

De cele mai multe ori, consultatiile gastroenterologice in Targu Mures au costuri variate, in functie de calitatea si performanta aparaturilor utilizate, dar si in functie de competenta medicilor. Noi iti recomandam sa iei in considerare institutii medicale recunoscute, cu recenzii pozitive, unde se desfasoara investigatii complexe. Iata care sunt preturile aplicate pentru consultatii, dar si care sunt acestea, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lotus Life
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate, seriozitate si implicare
 • Medici primari si specialisti in gastroenterologie
 • Dispozitive si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratament eficient si personalizat
Gastroenterologie
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa profesionista de medici primari
 • Investigatii complexe
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
Centrul Nova Vita
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Echipamente corespunzatoare
 • Investigatii complexe
 • Proceduri medicale ireprosabile
 • Medici cu experienta vasta
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Centrul Galenus
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Comunicare ireprosabila dintre medic si pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Cadre medicale competente si calificate
 • Investigatii ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Investigatii precise si rapide
 • Echipe medicale competente si calificate
 • Departament corect echipat
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in gastroenterologie in Targu Mures

Nu amana vizita la medicul specialist, mai ales daca simptomele pe care le ai tind sa se acutizeze si fa-ti o programare la o clinica de gastroenterologie din Targu Mures care te poate ajuta sa afli concret care este afectiunea de care suferi, dar si cum te poti vindeca:

1. Lotus Life

Lotus Life este un centru medical din Targu Mures, care cuprinde in paleta sa de discipline si gastroenterologia, pentru tratarea pacientilor cu diverse afectiuni si boli intestinale. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este formata din: dr. Carmen Nicolau, medic primar, dr. Gabriella Gabos, dr. Madalina Petrut, dr. Ioana Bernatchi, dr. Ancuta Man, medici specialisti. Printre serviciile medicale de care pacientii pot beneficia se numara si: balon gastric, capsula endoscopica, polipectomie simpla si complexa, ecoendoscopie cu punctie fina aspirativa, ecoendoscopie diagnostica, ecografie abdominala, endocopie diagnostica superioara si inferioara, ligaturi esofagiene. Toate acestea sunt efectuate prin intermediul unor aparaturi de ultima generatie, care ajuta la efectuarea unor investigatii precise si rapide.

O consultatie de gastroenterologie costa 250 lei.

Amabilitatea, seriozitatea si implicarea cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare clinica Lotus Life atunci cand vor sa se trateze de o problema de sanatate. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de medici primari si specialisti, cu o buna pregatire in domeniu si cu o competenta ridicata in tratarea afectiunilor intestinale. Dispozitivele si aparaturile pe care le au la dispozitie sunt de ultima generatie, generand investigatii ireprosabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Life
Vezi Pareri

2. Centrul de Gastroenterologie

Centrul Medical de Gastroenterologie din Targu Mures are o experienta de peste 25 de ani in domeniu, oferind servicii medicale private de gastroenterologie si hepatologie. In cadrul sau este prezenta o echipa de medici cu un grad inalt de profesionalism (medici primari gastroenterologi, medici primari anestezisti, asistente specializate in endoscopie) condusa de Prof. Dr. Daniela Dobru, medic primar gastroenterolog. Din aceasta merita amintiti si: dr. Ofelia Pascarenco, dr. Danusia Onisor, conf. dr. Alina Boeriu, dr. Olga Brusnic, toti avand titlul de medici primari. Acestia sunt capabili sa puna in aplicare urmatoarele servicii: diagnosticul si tratamentul modern al afectiunilor digestive, hepatice, evaluarea atenta a pacientilor, depistarea precoce a cancerului prin endoscopie High Definition, cromoendoscopie, screening periodic pentru pacientii aflati la risc, terapie endoscopica, polipectomie, diagnostic ultrasonografic, consiliere alimentara. Clinica este dotata, de asemenea, cu aparaturile necesare, de o performanta inalta, capabile sa genereze investigatii ireprosabile cu rezultate prompte.

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 220 lei.

Centrul medical este puternic apreciat de pacienti, multumita faptului ca beneficiaza de un act medical ireprosabil. Pe langa dotarile superioare si de ultima generatie, institutia medicala dispune si de o echipa profesionista de medici primari, care au competenta de a efectua investigatii complexe, pentru identificarea corecta a diagnosticului, pe baza caruia elaboreaza si planul de tratament.

3. Centrul Nova Vita

Daca si tu esti in cautarea unei institutii medicale in cadrul careia sa beneficiezi de o consultatie de gastroenterologie in Targu Mures, Nova Vita este un centru medical care iti poate raspunde prompt si eficient necesitatii tale. A fost infiintat in anul 2008, avand la inceput doar o sectie de ingrijiri palative si terapii complementare, urmand ca ulterior sa se dezvoltate intr-un centru multidisciplinar, care ofera tuturor pacientilor de a primi ingrijirile medicale necesare in functie de patologiile pe care le experimenteaza. In departamentul de gastroenterologie se desfasoara urmatoarele investigatii, pentru depistarea corecta a diagnosticului: ecografie abdominala, gastroscopie (endoscopie digestiva superioara), colonoscopie (endoscopie digestiva inferioara), colonoscopie si gastroscopie cu anestezie, rectosigmoidoscopie si rectoscopie. Dr. Cristian Coroban este un medic specialist in gastroenterologie si este cel caruia pacientii i se pot adresa pentru efectuarea investigatiilor necesare.

Consultatia de specialitate costa 190 lei.

Centrul Nova Vita a capatat notorietate in randul pacientulor, datorita specialitatilor multiple, dar si datorita actului medical de calitate. Departamentul de gastroenterologie este echipat in mod corespunzator, pentru efectuarea unor investigatii complexe, dar si pentru realizarea procedurilor medicale necesare pacientului. Medicul specialist are o experienta vasta in domeniu, avand competenta de a oferi indicatiile necesare pacientului in functie de patologiile intestinale cu care se confrunta. Din pacate, exista anumite probleme cu privire la respectarea programarilor.

4. Centrul Medical Galenus

Centrul Medical Galenus din Targu Mures ofera o abordare moderna tuturor pacientilor, punandu-le la dispozitie o multime de specialitati, printre care se numara si gastroenterologia. Echipa de medici este bine pregatita si competenta in efectuarea investigatiilor, procedurilor si in recomandarea tratamentelor necesare, astfel incat pacientul sa se vindece cat mai rapid si eficient. Aceasta este formata din: dr. Alina Boeriu, dr. Marius Ciorba, dr. Razvan Opaschi, dr. Cristina Pantea, dr. Eva Szekely, medici cu un parcurs profesional de exceptie. Fiecare dintre cei mentionati anterior are acces la echipamente si aparaturi de o performanta inalta, generand investigatii precise, rapide si clare.

Costul aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 180 lei.

Comunicarea dintre medic si pacient este una ireprosabila, acest lucru fiind vizibil si in cadrul recenziilor pozitive postate in mediul online. Pe langa competenta cadrelor medicale de a stabli un diagnostic corect si de a efectua investigatii ireprosabile, clinica mai dispune si de aparaturi de ultima generatie. Cu toate acestea, este important sa se mentioneze ca programarile nu sunt respectate de fiecare data, situatie ce a cauzat neplaceri pacientilor.

5. Campus Medical Regina Maria

Campus Medical este un centru multidisciplinar localizat in Targu Mures si care se afla in reteaua de sanatate Regina Maria, unde pacientii pot opta si pentru consultatii de gastroenterologie. Medicul care se afla in acest departament si care se ocupa de efectuarea investigatiilor este chiar dr. Camelia Vig, medic specialist in gastroenterologie, competente in ecografie. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, contribuind la efectuarea unor investigatii ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 255 lei. 

Centrul medical este apreciat pentru serviciile ireprosabile oferite tuturor pacientilor. Dotarile sunt performante si moderne, pentru efectuarea unor investigatii precise si rapide, iar echipele medicale sunt competente si calificate. Departamentul de gastroenterologie este corect echipat, iar atmosfera este primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate, iar preturile sunt destul de ridicate pentru serviciile oferite. 

Concluzii

Durerile abdominale si disconfortul intestinal pot proveni din cauza unor afectiuni periculoase, pentru care este necesar un tratament atent elaborat de medicul specializat in gastroenterologie. In Targu Mures exista o multime de clinici si cabinete medicale care cuprind aceasta specialitate si care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se trata in mod adecvat de problemele gastrointestinale. Nu iti neglija sanatatea si nu amana vizita la medic, mai ales daca te confrunti cu simptome specifice afectiunilor intestinale mai mult de doua saptamani.