Meniu

Gastroenterologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a ajunge intr-un cabinet de gastroenterologie din Timisoara trebuie sa te asiguri ca ai ajuns chiar la cel mai bun, mai ales daca problema de sanatate este una complexa si necesita numeroase investigatii. In acest articol te ajutam sa descoperi o astfel de clinica in municipiu, unde medicii sunt foarte bine pregatiti, au o experienta bogata si dispun de tehnici si tehnologii moderne de depistare, diagnosticare si monitorizare a bolilor digestive.

Asadar, pregateste-te sa citesti pana la final acest articol, pentru a avea un tablou complet al serviciilor de gastroenterologie din municipiul Timisoara: cine sunt medicii care activeaza in acest sector, cat costa consultatiile, ce spun pacientii despre calitatea acestor servicii medicale.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Timisoara

In functie de medic si de clinica, costul serviciilor de gastroenterologie din Timisoara poate varia. Pentru a afla de cati bani ai nevoie pentru a beneficia de un consult la un gastroenterolog bun din acest oras, urmareste tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Aljobory Center
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul medical
 • Aparaturi performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic corect
 • Buna pregatire si implicare
 • Profesionalism
 • Tratament personalizat
MedLife Medici's
2
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • 35 de specialitati medicale
 • 5 medici gastroenterologi cu experienta
 • Servicii de gastroenterologie contra cost sau in regim decontat
 • Numeroase investigatii gastroenterologice
 • Extrageri de polipi si biopsii
 • Clinica moderna cu un design deosebit
 • Nu se respecta programarile
Clinica Jose Silva
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Doctori de exceptie
 • Specialitati medicale diverse
 • Tehnici si tehnologii medicale de top
 • Cabinet de gastroenterologie cu doi medici
 • Numeroase investigatii gastroenterologice
 • Bun raport calitate-pret
 • Conditii excelente
 • Nu se respecta programarile
Clinica Dr. Olaru
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura si tehnologii de ultima generatie
 • Numeroase investigatii gastroenterologice
 • Cabinet modern de gastroenterologie
 • Personal amabil si implicat
Policlinica Praxis
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu pregatire de excelenta in gastroenterologie
 • Endoscopii digestive
 • Examinari proctologice
 • Ecografii abdominale
 • Comunicarea cu pacientii ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de gastroenterologie din Timisoara sunt cele mai bune?

Cabinetele de gastroenterologie ce functioneaza in Timisoara sunt localizate in clinici de renume, care mai ofera, de regula, si alte servicii medicale, pentru toate varstele. In continuare, poti descoperi care sunt cele mai apreciate clinici din oras cu cabinete de gastroenterologie!

1. Dr. Aljobory Medical Center

Vrei sa iti faci programare la o clinica din Timisoara unde sa fii investigat cu atentie de un medic gastroenterolog si sa fii atent indrumat in functie de problemele de sanatate de care suferi? Atunci te incurajam sa iei in considerare Dr. Aljobory Medical Center, o unitate medicala multidisciplinara la care poti apela cu incredere atunci cand vrei sa soliciti parerea unui expert, dar si cand vrei sa fii corect tratat de un medic bun. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea dr. Prateek Vora, dr. Abdel Damra, dr. Nicoleta Baltes si dr. Andra Barbulescu, medici specialisti cu o buna pregatire in domeniu. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele investigatii: endoscopie, gastroscopie, colonoscopie, ecografie abdominala, ecografie cu substanta de contrast. Cu ajutorul lor, reusesc sa diagnosticheze si trateze in mod corect afectiuni precum: boala celiaca, boala Crohn, reflux gastroesofagian, cancer hepatic, colorectal, ciroza hepatica, gastrita, ficat gras, gastroenterita, hepatita alcoolica, pancreatita acuta, peritonita acuta, polipi colonici. De mentionat ca acest departament se afla in colaborare cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati au sansa de a opta pentru consultatii decontate. 

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 200 lei, consultatia de control este de 180 lei, iar tariful aplicat pentru o ecografie abdominala este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. Avand in vedere ca departamentul de gastroenterologie este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile sunt de fiecare data ireprosabile, asigurand stabilirea unui diagnostic corect de fiecare data. Pentru ca echipa medicala da dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism, planul de tratament elaborat este adaptat in functie de necesitatile medicale ale pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

2. MedLife Medici’s

Sunt mai multe clinici Medici’s in Timisoara, in care functioneaza 35 de specialitati medicale, iar in doua dintre locatii sunt puse la dispozitie si servicii de gastroenterologie, respectiv in  Medici’s Academica si in Medici’s Dumbravita. Reteaua, care este cel mai mare operator medical din Timisoara,  a fost preluata de grupul MedLife in 2022.  Cinci medici de referinta activeaza la departamentul de gastroenterologie al Medici’s: conf. univ. dr. Mirela Danila – doctor in medicina, SL univ. dr. Cristian Banciu – doctor in medicina, dr. Camelia Foncea – medic specialist in contract cu CNAS, dr. GuNa Jeet Gohain – medic specialist in contract cu CNAS, si dr. Singh Ravindra, medic primar. Pe langa consultatii, in cabinetul de gastroenterologie se mai efectueaza si: ecografii, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, gastroscopie, biopsie, examen proctologic, extragere de polipi, elastografie hepatica. 

Tariful consultatiei de gastroenterologie difera in functie de medic, fiind cuprins intre 200-300 de lei. 

Despre Medici’s Academica, unii timisoreni spun ca este o clinica extraordinara cu servicii la superlativ. In aceasta locatie, oamenii se simt diferit fata de o clinica normala, bucurandu-se de relationarea cu medici de exceptie si de aspectul clinicii care are un design interior special, ce nu s-a mai vazut in Timisoara si care ofera un ambient placut. Sunt insa si persoane care spun ca serviciile sunt exagerat de scumpe si ca au asteptat mai bine de o ora peste programare.

3. Clinica Jose Silva

Poti gasi un medic gastroenterolog in Timisoara si la Clinica Jose Silva, un centru care reuneste specialisti exceptionali si ultimele tehnici si tehnologii medicale. Doi medici gastroenterologi activeaza in aceasta locatie, si anume: dr. Vora Prateek, medic specialist, si dr. Corina Manciu, medic primar. Pe langa consultatii si controale, cei doi profesionisti mai efectueaza si alte investigatii si proceduri, precum: ecografii abdominale, examene proctologice, gastroscopie, rectoscopie sau rectosigmoidoscopie. In aceeasi locatie mai functioneaza si cabinete de: dermatologie, alergologie, chirurgie si chirurgie vasculara, medicina interna, nefrologie, neurologie etc.

Consultatia de specialitate la gastroenterolog costa 200 de lei, in cadrul Clinicii Jose Silva din Timisoara.

Doctorii de exceptie, diversitatea serviciilor medicale, dotarile de ultima generatie si conditiile excelente sunt enumerate de timisoreni ca fiind lucrurile care le-au placut cel mai mult in aceasta locatie. Din acest motiv, oamenii spun ca raportul calitate-pret este corect si ca vor reveni in clinica la nevoie, pentru ca stiu ca vor fi tratati in cele mai bune conditii. Sunt insa si persoane nemultumite de experienta de aici, motivand ca in cazul lor tratamentele nu au fost cele mai bune si ca nu se respecta programarile.

4. Clinica Dr. Olaru

Un bun gastroenterolog in Timisoara poti gasi si la Clinica Dr. Olaru, in persoana dr. Luciana Olaru, medic primar cu specializare in ecografie abdominala, in tehnici de endoscopie digestiva si cu interes in hepatologie, coloproctologie si in tulburarile functionale si organice de tract intestinal. De asemenea, dr. Olaru este si membra a Societatii Romane de Gastroenterologie si a altor foruri de specialitate. In acest cabinet, serviciile vizeaza depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv si ale esofagului, stomacului, duodenului, ficatului, intestinului subtire, intestinului gros, vezicii biliare si pancreasului. Astfel, pe langa consultatii, mai sunt efectuate aici: examene proctologice, gastroscopii, colonoscopii, examene histopatologice. Intreaga echipa a acestei clinici este alcatuita din medici cu experienta, care se pun la curent cu cele mai moderne proceduri de investigatie si tratamente. Pe langa gastroenterologie, in Clinica Dr. Olaru din Timisoara mai sunt si cabinete de ginecologie, chirurgie plastica si chirurgie estetica.

Pretul consultatiei gastroenterologice este de 250 de lei.

Din punct de vedere profesional, timisorenii au fost foarte multumiti de activitatea medicala de la aceasta clinica. Aspectele cele mai apreciate au fost: amabilitatea intregului personal, profesionalismul si atentia acordata fiecarui pacient, indiferent ca au pasit in cabinetul de gastroenterologie, in cel de ginecologie sau in cel de chirurgie plastica si estetica.

5. Policlinica Praxis

Policlinica Praxis a fost infiintata in anul 1990 si acopera numeroase specialitati: gastroenterologie, medicina interna, dermatologie, ortopedie, cardiologie, reumatologie, endocrinologie, ginecologie, oftalmologie, psihiatrie, ORL si nefrologie. In cadrul departamentului de gastroenterologie si hepatologie activeaza medici cu experienta vasta, in frunte cu prof. univ. dr. Ioan Sporea, medic primar gastroenterologie si medic primar medicina interna, doctor in medicina. Dr. Sporea este seful Clinicii de Gastroenterologie si Hepatologie a Spitalului Clinic de Urgenta Timisoara si seful acestei discipline de la  Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. Specialistul a beneficiat de numeroase burse in strainatate, la: Strasbourg, Munchen, Paris, Amsterdam, Amheim, Rotterdam si Texas.

Pretul unei consultatii la un medic gastroenterolog de la Praxis variaza intre 200 si 300 de lei.

Medicii sunt exceptionali in aceasta clinica, pe partea de gastroenterologie – aceasta este opinia timisorenilor care au beneficiat de serviciile policlinicii Praxis. Tratamentele, recomandarile si explicatiile primite de pacienti in acest cabinet au fost pe placul lor si de mare ajutor. Despre medicii de la alte specialitati oameni spun insa ca nu comunica si ca nu au rabdare sa asculte pacientii.

Concluziile noastre

Serviciile de gastroenterologie din Timisoara sunt variate si de calitate superioara. Medici cu o pregatire de exceptie, ce au beneficiat de stagii in strainatate sau in tara isi desfasoara activitatea in clinicile din municipiu, oferindu-le timisorenilor acces la investigatii si tratamente de ultima generatie in cazul afectiunilor digestive.

Daca ai primit recomandarea de a merge la un gastroenterolog, alege unul dintre specialistii de la clinicile prezentate in articol si vei avea siguranta unor consultatii, investigatii si proceduri la standarde inalte de calitate si siguranta.