Meniu

Gastroenterologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care se afla in cautarea unei clinici care ofera, printre altele si servicii de gastroenterologie in Tulcea au mai multe optiuni din care sa aleaga. Mai intai de toate, persoanele respective trebuie sa treaca printr-o consultatie de specialitate, care le permite medicilor sa se familiarizeze cu situatia lor, astfel incat recomandarile pe care le fac sa fie cele mai potrivite. 

Scopul gastroenterologiei nu este doar de a trata problemele de sanatate, ci si de a le preveni, iar in cadrul clinicilor din Tulcea isi practica meseria medici specialisti, cu o ampla experienta in domeniu. Exista multe afectiuni ale caror simptome pot fi gestionate cu succes, daca sunt detectate si tratate la momentul potrivit. 

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Tulcea? 

Cu privire la preturile practicate in domeniul gastroenterologiei in Tulcea, exista posibilitatea ca acestea sa difere de la o clinica la alta. In unele cazuri, serviciile pot fi decontate prin intermediul unui bilet de trimitere. Ideal este sa te interesezi de aceste aspecte inainte de a te programa pentru o consultatie de specialitate. Afla mai multe detalii despre preturi din tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Pronto Diagnostic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Locatie ultracentrala
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Aglomeratie
Routine Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente medicale moderne
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Medical Delta
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipament medical de top
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza servicii de gastroenterologie in Tulcea 

Cele trei clinici din topul mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru cei ce se afla in cautarea unui medic gastroenterolog in Tulcea, care sa ofere servicii de calitate. Fiecare prezentare este insotita de o scurta descriere a activitatii clinicii, pentru a-ti putea face o idee despre echipa din cadrul ei si serviciile prestate. Pe urma, sunt mentionate tarifele si experientele prin care au trecut pacientii care au beneficiat deja de o consultatie la clinicile respective: 

1. Pronto Diagnostic  

Prima optiune de pe lista la care pot apela oamenii in vederea obtinerii serviciilor de gastroenterologie in Tulcea este Centrul Pronto Diagnostic. Dorinta de a oferi diversitate si calitate superioara serviciilor medicale reprezinta motivatia care a dus la infiintarea acestui centru. Solutiile de aici sunt adresate atat persoanelor care au nevoie de un simplu control de rutina, cat si celor care se confrunta cu o afectiune complexa. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Kamen Ivanov, medic specialist gastroenterolog, care datorita pregatirii si experientei acumulate in domeniu, poate oferi o evaluare corecta a situatiei in care se afla pacientul sau. In afara de consultatia propriu-zisa, oamenii mai pot opta si pentru o ecografie sau o reevaluare. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon sau printr-un mail. 

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 100 de lei. 

Aspectul apreciat in mod deosebit la activitatea Centrului Prono Diagnostic este amabilitatea personalului medical. La aceasta se mai adauga si calitatea serviciilor, alaturi de preturile accesibile. Timpul de asteptare este unul redus. Singurul aspect mai putin placut pe care l-au sesizat pacientii clinicii a fost aglomeratia. 

Vezi parerile pacientilor despre Pronto Diagnostic
Vezi Pareri

2. Routine Med  

Infiintat inca din anul 2010, Medical Routine Med a avut de la bun inceput misiunea de a asigura servicii de inalta calitate tuturor categoriilor de oameni, de la acupunctura, la servicii de gastroenterologie si nu numai in Tulcea. Efectuarea portofoliului variat de specialitati este posibila datorita, pe de-o parte, echipamentelor medicale moderne din dotarea clinicii si pe de alta parte, echipei formate din medici de exceptie. De departamentul de gastroenterologie se ocupa medicul specialist Dr. Kamen Ivanov. Printre serviciile din aceasta categoria se mai numara si ecografia abdominala, alaturi de interpretarea analizelor de gastroenterologie. In plus, persoanele care dispun de un bilet de trimitere pot beneficia de consultatie in mod gratuit, datorita contractului CAS pe care il are centrul. 

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 150 de lei. 

Mai multe persoane au reusit sa-si rezolve problemele de sanatate printr-o vizita la Routine Med, unde au fost intampinati de asistente amabile si medici cu experienta. In acelasi timp, perioada de asteptare este mare, chiar si pentru persoanele care si-au facut din timp programare. Au existat si situatii in care oamenii n-au reusit sa se programeze, pentru ca nimeni nu raspundea la telefon. 

3. Medical Delta  

O ultima optiune a oamenilor ce se afla in cautarea unui gastroenterolog in Tulcea este Medical Delta Premium Clinic. In cadrul acesteia isi desfasoara activitatea medici specialisti ca Dr. Carmen Ratiu si Dr. Horia Alexandru Zacheu, alaturi de numerosi asitenti medicali. Povestea clinicii a inceput in anul 1999, in domeniul asistentei medicale de specialitate in ambulator, iar odata cu trecerea timpului, gama de servicii s-a extins, astfel incat sa cuprinda cat mai multe servicii de care ar putea avea nevoie o persoana. Cei 20 de ani de activitate isi spun cuvantul, atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor prestate. Clinica este dotata cu echipamente de top, tocmai pentru a sprijini efortul echipei medicale. 

Consultatia de gastroenterologie costa 150 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul clinicii Medical Delta au adus cuvinte de lauda la adresa comportamentului personalului medical. Totodata, o problema des intalnita este cea a programarilor care nu sunt respectate, iar personalul de la receptie este insuficient, asa ca multor oameni le este dificil sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii. 

Concluzii

In cele din urma, cele trei clinici prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitii cu servicii de gastroenterologie de calitate in Tulcea. De cazul tau se vor ocupa medici specialisti, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi informatii si tratamente utile!