Meniu

Gastroenterologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile digestive pot aparea de la varste foarte mici si trebuie tratate intr-un cabinet de gastroenterologie, in Valcea existand trei unitati medicale ce pun la dispozitie astfel de servicii. 

Refluxul gastroesofagian, ulcerul gastric si duodenal, boala celiaca, sindromul de colon iritabil, boala inflamatorie intestinala, afectiunile ficatului, polipi si cancer colorectal – acestea sunt doar cateva dintre problemele medicale ce pot fi depistate la un gastroenterolog din Valcea. Pentru a te ajuta sa ajungi intr-un cabinet bine pus la punct si in fata unui medic bun, iti prezentam, in acest articol, un clasament al clinicilor care au servicii de gastroenterologie. 

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Valcea

Costul consultatiei de gastroenterologie de care vei beneficia in Valcea variaza de la o clinica la alta, dupa cum se poate observa si din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
BalneoMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de gastroenterologie
 • Centru de imagistica de inalta performanta
 • Dotari ultramoderne
 • Spital spatios
 • In contract cu CAS pentru consultatii de gastroenterologie
 • Nu se respecta programarile
DoinaMed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Echipamente medicale moderne
 • Cabinet de gastroenterologie
 • Numeroase investigatii si interventii gastroenterologice
 • Nu se respecta programarile
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medic primar gastroenterologie
 • Ecografii abdominale
 • Dotari tehnice de ultima generatie
 • Servicii medicale pentru copii si adulti
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de gastroenterologie in Valcea

Sunt trei clinici private care sunt prevazute cu cabinet de gastroenterologie in Valcea. Iata care sunt aceste unitati medicale si ce cred valcenii despre serviciile puse la dispozitie.

1. BalneoMedCenter

Spitalul BalneoMedCenter se afla in contract cu CAS Valcea si pune la dispozitie o oferta variata de specialitati medicale, printre care si gastroenterologie. In cadrul acestui cabinet activeaza dr. Omar Haji, medic specialist gastroenterolog cu competente in ecografia generala si in endoscopie digestiva de diagnostic. Serviciile oferite de specialist sunt: consultatii si controale de specialitate, endoscopie superioara, colonoscopie, biopsie, ecografie abdominala cu ecograf 3D sau 4D. Pot fi decontate in acest cabinet prin CAS doar consultatiile de specialitate, restul serviciilor fiind cu plata. Dr. Haji are experienta nationala si internationala in gastroenterologie, de peste 30 de ani. Medicul a activat si la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti si la Institutul Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie „Prof. Octavian Fodor” din Cluj.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 200 de lei.

Sunt cateva aspecte cu care majoritatea pacientilor s-au pus de acord in ceea ce priveste BalneoMedCenter Valcea: personalul este amabil si profesionist, echipamentele spitalului sunt moderne, conditiile de cazare sunt deosebite, iar multi dintre medici se afla in contract cu CJAS Valcea. In schimb, sunt enumerate si cateva neplaceri pe care le-au intalnit valcenii in aceasta unitate medicala: nerespectarea programarilor, aglomeratie, iar timpul de asteptare a fost, in unele cazuri, si de 3 ore.

Vezi parerile pacientilor despre BalneoMedCenter
Vezi Pareri

2. DoinaMed

Clinica DoinaMed Valcea dispune de medici cu experienta si de aparatura moderna inclusiv la gastroenterologie. Serviciile din aceasta specialitate ce sunt puse la dispozitie sunt urmatoarele: consultatii, endoscopie digestiva superioara, diagnostica si terapeutica, colonoscopie totala diagnostica si terapeutica, biopsii in cazul tumorilor colonice, excizie de polipi colonici. Toate aceste investigatii si interventii sunt realizate de catre dr. Bogdan Ghinea. Serviciile de gastroenterologie sunt oferite in cadrul Clinicii DoinaMed Nord.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 180 de lei. 

Parerile sunt diverse in legatura cu DoinaMed. Unii valceni spun ca au avut parte de servicii pro-client, de preturi decente si de amabilitate din partea personalului. Altii sustin ca nu se respecta programarile si ca sunt intarzieri mari si aglomeratie, din acest motiv. Totodata, sunt persoane care spun ca personalul de la receptie este slab pregatit pe partea de interactiune cu clientii. 

3. MedLife

Si in Centrul Medical MedLife Ramnicu Valcea poti beneficia de servicii de gastroenterologie. Acestea sunt oferite de catre dr. Nadia Ignat, medic primar gastroenterologie si medicina interna, ce are competenta si in efectuarea de ecografii generale. Hyperclinica MedLife Ramnicu Valcea  a fost data in folosinta in anul 2016 si are o echipa de medici bine pregatiti, cu experienta si dotari tehnice de ultima generatie. Pe langa gastroenterologie, numeroase alte specialitati medicale mai functioneaza aici, destinate persoanelor de toate varstele.

Pretul consultatiei de gastroenterologie, in cadrul Hyperclinicii MedlLife Ramnicu Valcea, este de 200 de lei.

Opiniile sunt impartite in privinta serviciilor oferite de aceasta unitate medicala privata. Sunt valceni care spun ca au fost incantati de interactiunea cu personalul medical si cu cel de la receptie si ca au remarcat profesionalismul si dotarile moderne. Dar sunt, de asemenea, si persoane care spun ca nu se respecta programarile sau ca pretul comunicat anterior consultatiei este mai mic decat cel de la final. Se mai precizeaza in recenzii si ca personalul nu raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Serviciile private de gastroenterologie din Valcea sunt puse la dispozitie in clinici de renume, care au facut investitii in dotari de ultima generatie si in care profeseaza medici cu experienta vasta in domeniu.

Poti opta pentru serviciile unui gastroenterolog in acest judet in special in municipiul Ramnicu Valcea, indiferent ca ai nevoie de un control de rutina sau ca prezinti simptome ale unor afectiuni digestive. In urma consultatiei si a investigatiilor specifice, vei primi tratamentul si indicatiile necesare pentru a te simti din nou bine.