Meniu

Gastroenterologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cate dintre persoanele pe care le cunosti se confrunta cu probleme digestive si au neaparata nevoie de ajutorul unui medic specializat in gastroenterologie in Zalau pentru a fi tratati corespunzator? Cel mai probabil, mai mult de majoritate. Adevarul este ca, in prezent, cancerul gastric si afectiunile digestive incep sa fie din ce in ce mai raspandite, ajungand din urma bolile de inima, care reprezinta principala cauza de morbiditate in Romania; afectiunile gastrointestinale se afla pe locul al doilea. Nu amana nicio vizita la cabinetul medical, mai ales daca te confrunti cu anumite probleme digestive cronice si vorbeste deschis despre nelamuririle tale cu medicul gastroenterolog.

Daca nu stii care institutie medicala din Zalau este potrivita si caror medici sa te adresezi pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare, nu-ti face griji si citeste mai departe. In continuare vei gasi o lista cu cinci clinici pe care le poti lua in considerare si in care poti avea incredere.

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Zalau?

Inainte de a te prezenta la programare, vrei sa stii care sunt preturile aplicate, de regula, pentru o consultatie de gastroenterologie in Zalau? Daca da, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos pe care ti l-am pregatit cu scopul de a te informa corespunzator in legatura cu tarifele actuale ale institutiilor medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Rating ridicat
 • Medici bine pregatiti
 • Dotari de ultima generatie
 • Investigatii precise si proceduri ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Centrul Memfis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici implicati, profesionisti si calificati
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
Clinica Mediserv
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Proceduri personalizate
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi performante si moderne
 • Medici experimentati si profesionisti
Centrul Loyal
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pricepere
 • Investigatii eficiente si rapide
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici empatici
 • Comunicarea telefonica deficitara intre pacient si personalul de la recepti
Policlinica Salvosan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii si consultatii de specialitate
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Medici bine pregatiti
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in gastroenterologie in Zalau

Indiferent cat de severa sau de usoara este problema digestiva cu care te confrunti, iti recomandam sa nu amani vizita la medicul specializat in gastroenterologie in Zalau, pentru ca o afectiune nemonitorizata poate oricand sa degenereze si sa cauzeze efecte negative severe pentru sanatate. Clinicile pe care ti le prezentam mai jos sunt corect echipate cu aparaturile necesare pentru ca investigatiile si procedurile efectuate sa fie precise. Iata ce au de oferit:

1. Centrul Anastasios

Centrul Anastasios din Zalau este multidisciplinar, fiind o solutie potrivita pentru toti locuitorii din oras care au nevoie de o consultatie de gastroenterologie la standarde superioare. Colectivul medical depaseste 50 de medici primari si specialisti, asistente si secretare medicale, care ofera pacientilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a se vindeca. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea dr. Tudor Mocan, medic specialist, competent in ecografie interventionala si endoscopie digestiva. Acesta are peste 20 de lucrari ISI publicate si este lector invitat la numeroase congrese nationale de specialitate (de exemplu, Congresul National de Gastroenterologie, Congresul National de Ecografie). Printre serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt amintite si: prelevarea de biopsii endoscopice, extractia corpilor straini din tubul digestiv, test rapid Helicobacter Pylori, polipectomie, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie flexibila. Toate acestea sunt efectuate prin intermediul unor aparaturi moderne si performante, capabile sa obtina rezultate precise.

Consultatia de gastroenterologie este de 220 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, centrul medical bucurandu-se de un rating ridicat. Pe langa faptul ca echipa de medici are o buna pregatire in domeniu si acorda atentie tuturor pacientilor, acestia au la dispozitie si dotari de ultima generatie, pe care le folosesc pentru realizarea unor investigatii precise si proceduri ireprosabile. Atmosfera este primitoare, mediul primitor si confortabil, iar clinica are un aspect impecabil.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Centrul Memfis

Centrul Memfis din Zalau are o activitate multidisciplinara, fiind gazduiti si pacientii care se confrunta cu probleme digestive in departamentul de gastroenterologie. Acesta este reprezentat de dr. Carmen Bontea, cu o experienta vasta in gastroenterologie si in medicina de familie. Pe langa diagnosticul precis, medicul are competenta si de a elabora un plan eficient de tratament in functie de patologiile de care pacientul sufera. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, asigurand un act medical ireposabil.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile centrului Memfis se declara multumiti. Cadrele medicale sunt implicate, muncitoare, profesioniste si calificate, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a elabora un tratament eficient. Departamentul de gastroenterologie este pregatit cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, pentru realizarea tuturor investigatiilor cu succes. 

3. Clinica Mediserv

Clinica Mediserv din Zalau a fost infiintata in anul 2000 initial ca laborator clinic si microbiologic, urmand ca, ulterior, sa se extinda si sa ofere tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii si investigatii gastroenterologice eficiente. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este formata din medici cu experienta si asistente cu o buna pregatire in domeniu. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia lor sunt performante si moderne, generand astfel investigatii si proceduri medicale reusite. Spre bucuria pacientilor, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca unele dintre serviciile medicale vor fi decontate pentru pacientii asigurati.

Pretul pentru o consultatie gastroenterologice este de 150 lei. 

Recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor si procedurilor personalizate pentru fiecare pacient in parte. Investigatiile sunt ireprosabile, multumita aparaturilor performante si moderne, iar cadrele medicale sunt experimentate si profesioniste.

4. Centrul Loyal

Centrul multidisciplinar din Zalau la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de o consultatie de gastroenterologie eficienta este Loyal. Medicul care se afla in acest departament si caruia ii poti solicita ajutorul pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor necesare este chiar dr. Andrei Groza. Acesta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si si-a inceput cariera in domeniu in anul 2016, fiind specializat in ecografie generala si endoscopie interventionala. Astfel, serviciile pentru care poti opta la centrul Loyal sunt: consultatiile de specialitate, tratamente, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara si inferioara. Centrul medical este dotat cu aparaturi de ultima ora, astfel incat investigatiile realizate sa fie precise, corecte si rapide.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie in centrul Loyal este de 140 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pricepere a medicilor sunt principalele aspecte pentru care centrul medical este apreciat de pacienti. Investigatiile efectuate sunt eficiente si rapide, aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, cadrele medicale sunt empatice, iar actul medical este unul ireprosabil. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la comunicarea telefonica dintre pacienti si personalul de la receptie.

5. Policlinica Salvosan

Policlinica Salvosan este recunoscuta in Zalau pentru activitatea multidisciplinara, dar si pentru calitatea serviciilor de gastroenterologie de care pacientii pot beneficia. Echipa medicala este formata din dr. Bogdan George Vasile Chise, medic specialist in medicina interna, competent in ecografie generala, endoscopie digestiva si dr. Romeo Ioan Chira, medic specialist in gastroenterologie.  Printre serviciile de care pacientii pot beneficia se numara si: consultatiile de specialitate, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie. Din fericire, policlinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, pacientii beneficiind si de anumite servicii decontate de stat.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei.

Multi pacienti si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicale de care au beneficiat la renumita policlinica Salvosan din oras. Atat investigatiile, cat si consultatiile sunt de specialitate, pacientul avand ocazia de a obtine un diagnostic precis, dar si un tratament eficient. Din pacate, preturile sunt ridicate, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de gastroenterologie in Zalau pentru efectuarea unor investigatii, atunci iti recomandam sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale pe care ti le-am prezentat anterior, pentru a beneficia de un act medical de calitate.