Meniu

Gastroenterologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile abdominale severe, pierderea in greutate fara nicio explicatie sangerarea rectala, durerile articulare si balonarea constanta sunt primele simptome care ar trebui sa te trimita la un cabinet de gastroenterologie in Bucuresti, pentru a afla concret care este afectiunea de care suferi. Prin intermediul unei consultatii de specialitate, ai sansa de a afla atat un diagnostic corect, cat si care sunt solutiile pe care le poti pune in aplicare pentru a te vindeca. Tulburarile gastrointestinale sunt periculoase si pot semnala prezenta unor afectiuni sau chiar boli severe, care iti pot pune sanatatea in pericol.  

Daca esti in cautarea unui medic gastroenterolog din Bucuresti care sa aiba o experienta vasta in domeniu si care sa te consulte cat mai minutios, te incurajam sa ramai in continuare la acest articol si sa descoperi care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam. Fiecare optiune a fost selectata cu atentie, astfel incat sa ne asiguram ca vei fi pe maini bune.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Bucuresti?

Preturile pentru o consultatie la un gastroenterolog din Bucuresti poate varia de la o clinica la alta, in principiu, in functie de calitatea si performanta aparaturilor care se afla in dotari. Din fericire, poti beneficia si de consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere, in cazul in care clinica respectiva se afla in relatii contractuale cu CAS. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele aplicate pentru un astfel de serviciu medical, astfel incat sa stii ce buget trebuie sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DigestMed
Clinica-Verificata
270 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 270 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medici specialisti si primari in gastroenterologie
 • Mediu confortabil si sigur
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate precise si investigatii ireprosabile
Laurus Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipa medicala cu o buna pregatire
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Personal amabil
 • Investigatii si proceduri precise
Top-Derm Clinics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Act medical ireprosabil
 • Personal prietenos si amabil
 • Atmosfera placuta
Dr. Ditoiu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specializat in gastroenterologie
 • Diagnostic precis si tratament adaptat
 • Rabdare, calmitate si profesionalism
 • Experienta vasta in domeniu
Clinica Medicum
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Implicare, profesionalism si buna pregatire
 • Investigatii endoscopice precise
 • Proceduri ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in gastroenterologie in Bucuresti

Vrei sa-ti iei inima in dinti si sa mergi la un medic gastroenterolog in Bucuresti, pentru a primi tratamentele necesare si pentru a efectua investigatii de specialitate? Atunci iti recomandam sa iti indrepti atentia catre cele cinci institutii medicale pe care ti le prezentam ulterior, pentru a beneficia de servicii de calitate. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. DigestMed

DigestMed este un centru de gastroenterologie din Bucuresti, care prioritizeaza identificarea corecta a diagnosticelor, dar si a tratamentelor adecvate, pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Echipa medicala este formata dintr-un personal de incredere si bine pregatit in domeniu. In cadrul sau isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Elena Ciuperca, dr. Tudor Arbanas, dr. Adelina Popescu, dr. Mihai Andrei, dr. Carmen Posoiu, medici primari gastroenterologi, dr. Catalin Piriianu, dr. Florica Naftanaila Mali, dr. Elena Bianca Istratie, dr. Monica Adriana Stana, dr. Daniela Alecu, dr. Oana Plotogea, dr. Siyana Viziru, medici specialisti gastroenterologi. Aparaturile de o performanta inalta contribuie semnificativ la desfasurarea urmatoarelor investigatii: ecografie abdominala, ecografie cu substanta de contrast, elastografie SWE, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, test hemoragii oculte, polipectomie.

O consultatie de gastroenterologie este de 270-330 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, pacientii beneficiaza de un act medical ireprosabil. Echipa constituita din medici primari si specialisti da dovada de o buna pregatire in domeniu, dar si de implicare, asigurandu-i pacientului un mediu confortabil si un spatiu sigur in care sa fie consultat si tratat. Echipamentele si aparaturile puse la dispozitie sunt de o performanta inalta, generand obtinerea unor rezultate precise si investigatii ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre DigestMed
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Laurus Medical este un centru medical din Bucuresti care are sedii deschise si in alte orase din tara si in cadrul caruia se desfasoara si servicii de gastroenterologie. Lantul de clinici medicale detine pana in prezent 10 filiale la nivel national. Echipa de medici spre care iti poti indrepta atentia din departamentul de gastroenterologie din Bucuresti este formata din: dr. Elena Capcelea, dr. Adrian Cosmin Schipor, dr. Raluca Oprea, Dr. Estera Jeledintan, medici specialisti in gastroenterologie. Aparaturile si echipamentele pe care medicii le au la dispozitie pentru efectuarea unui act medical ireprosabil sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unor investigatii precise. Competenta si buna pregatire a acestora sunt calitati definitorii in stabilirea diagnosticului corect, dar si a tratamentului corespunzator, in functie de patologiile de care pacientul sufera. Clinica are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientul are ocazia de a beneficia de o colonoscopie si endoscopie digestiva superioara in mod gratuit.

Pretul aplicat pentru o consultatie la medicul gastroenterolog este de 250 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii, pacientii si-au relatat experientele pozitive si placute pe care le-au avut in cadrul acestei clinici de renume. Echipele medicale sunt de o buna pregatire, avand competenta de a oferi un diagnostic corect, dar si de a stabili un tratament in functie de problemele de sanatate ale pacientului. Atmosfera este primitoare, personalul amabil, iar investigatiile si procedurile medicale puse in aplicare sunt precise.

3. Top-Derm Clinics

Top-Derm Clinics este un centru medical din Bucuresti cu o activitate multidisciplinara, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru consultatii si investigatii gastroenterologice. Dotarile acestui departament sunt superioare, astfel incat pacientii sa poata beneficia de investigatii precise cu rezultate concrete. In cadrul sau isi desfasoara activitatea un medic primar in gastroenterologie, prof. univ. dr. Lucian Negreanu, care si-a urmat studiile doctorale intre anii 2001-2005 la Universitatile Carol Davila Bucuresti si Francois Rabelais Tours. Acesta a finalizat peste 50 cursuri de specializare organizate de AGA, ASGE, AASLD, ECCO, UEGF, ESGE, EASL, NIBRT intre anii 2010-2020, aflandu-se intr-o formare continua. Clinica a fost infiintata in anul 2003 si are peste 20 de specialitati medicale catre care iti poti indrepta atentia.

Pretul pentru o consultatie gastroenterologica este de 200 lei.

Centrul medical Top-Derm Clinics este puternic apreciat pentru serviciile pe care le ofera pacientilor, acestea fiind de o calitate superioara. Departamentul de gastroenterologie este coordonat de un medic primar, prof. univ. dr. Lucian Negreanu. De la diagnosticul corect, pana la tratamentul personalizat, pacientul are sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil. Personalul este prietenos si amabil, atmosfera placuta, iar programarile sunt respectate.

4. Dr. Ditoiu

Dr. Ditoiu este un medic gastroenterolog din Bucuresti, catre care toti pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere, pentru obtinerea unui consult de specialitate prin care li se identifica problemele de care sufera. Medicul are o buna pregatire in domeniu, de peste 20 de ani este Secretar General al Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului, are peste 29 de ani de activitate didactica la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si peste 37 de ani de practica medicala. Cu o experienta de peste 29 de ani la Institutul Clinic Fundeni, a tratat de-a lungul timpului pacienti cu probleme severe de sanatate. Medicul este specializat si in hepatologie, boli interne, endoscopie digestiva – colonoscopie in Romania, Olanda, Franta si Canada. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, multumita bunei pregatiri a medicului specializat in gastroenterologie, dr. Ditoiu. Experienta vasta in domeniu dobandita in anii de studii si in anii de practica il ajuta pe medic sa ofere un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat pentru patologiile pacientului. Examineaza cu rabdare, calmitate si profesionalism.

5. Clinica Medicum

Clinica Medicum este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca iti doresti sa beneficiezi de servicii de gastroenterologie in Bucuresti la standarde superioare. Centrul medical foloseste tehnologii, aparaturi si echipamente moderne, pentru desfasurarea unor investigatii precise, corecte si rapide. In ceea ce priveste departamentul de gastroenterologie, echipa medicala este formata din: dr. Cosmin Ciora, dr. Andreea Bengus, dr. Andrei Mihai Voiosu, dr. Bogdan Busuioc, dr. Theodor Alexandru Voiosu. Medicii sunt bine formati si au o experienta vasta capatata in anii universitari si de practica. Pentru investigatiile endoscopice se utilizeaza softul CAD EYE, avand la baza inteligenta artificiala de ultima generatie. Printre serviciile care pot fi efectuate in departamentul de gastroenterologie sunt amintite si: endoscopia digestiva superioara & inferioara (colonoscopie), cu posibilitatea prelevarii de biopsii sau rezectiei de polipi, ligatura de hemoroizi, bandarea varicelor esofagiene.

O consultatie de gastroenterologie este de 300 lei.

Activitatea personalului medical din cadrul clinicii Medicum este apreciata, datorita faptului ca acesta sa dovada de implicare, profesionalism si o buna pregatire in domeniu. Investigatiile endoscopice efectuate sunt precise, procedurile sunt ireprosabile, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera prietenoasa. Din pacate, au fost intampinate dificultati in respectarea programarilor pacientilor. 

Concluzii

Te confrunti cu un anumit disconfort intestinal, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un specialist in gastroenterologie in Bucuresti pentru a afla exact care este problema de care suferi? Atunci iti recomandam sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior in articol, unde vei primi tratamentul necesar, in urma stabilirii corecte a diagnosticului.