Meniu

Gastroscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala utilizata pentru a diagnostica sau evalua problemele digestive, cum ar fi ulcerul gastric, refluxul gastroesofagian, sangerarile gastrointestinale superioare, inflamatia esofagului (esofagita), tumori sau polipi, o gastroscopie in Cluj se poate efectua in clinici de top din oras, dotate cu aparatura performanta si cabinete de gastroenterologie. In cadrul acestora activeaza medici bine pregatiti si competenti in endoscopia digestiva superioara diagnostica sau terapeutica.

Daca nu stii unde sa mergi in Cluj pentru efectuarea unei gastroscopii, acest articol te va ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa alegi un centru medical in care sa beneficiezi de o investigatie de acuratete.

Cat costa o gastroscopie in Cluj

Pretul pentru o gastroescopie in Cluj poate sa varieze in functie de mai multi factori, cum ar fi politica de tarife a clinicii, medicul care o efectueaza, performantele aparaturii, si alte servicii complementare ei, cum ar fi o anestezie sau o biopsie. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te adresezi pentru examinarea endoscopica a tractului digestiv superior si preturile practicate de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
GastroMed
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 500 Ron
 • Personal medical cu pregatire de exceptie
 • Experienta solida in lucrul cu pacientii
 • Numeroase investigatii gastroenterologice
 • Echipamente medicale performante
 • Personal amabil si implicat
Laurus Medical
550 Ron
 • Pret Gastroscopie 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Interior curat si placut amenajat
 • Investigatii de acuratate
 • Solutii medicale eficiente
Anastasios
700 Ron
 • Pret Gastroscopie 700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Personal amabil la receptie
 • Dotari moderne
 • Rezolvarea eficienta a problemelor medicale
 • Preturi mari
Medisprof
600 Ron
 • Pret Gastroscopie 600 Ron
 • Medici profesionisti
 • Experienta in tratarea afectiunilor grave
 • Sperante pentru persoanele care sufera de cancer
 • Dotari de ultima generatie
 • Diversitate de tratamente si investigatii
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de organizare
Centrul Diasan
600 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 600 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Personal medical profesionist
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Dr. Adrian Catinean – cel mai bun gastroenterolog
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera serviciul de gastroscopie in Cluj

Desi te bucura existenta unui top al serviciilor de gastroscopie in Cluj, nu poti lua o decizie pana nu esti cu certitudine convins/-a ca este cea mai buna alegere pentru sanatatea ta. Pentru a-ti forma propria opinie, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament, despre standardele la care lucreaza, despre competente medicilor, despre dotari si parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. GastroMed

Clinica GastroMed a fost infiintata de prof. dr. Andrada Seicean si de dr. Radu Seicean, medici specializati in bolile gastroenterologice si bilio-pancreatice, efectuandu-se in cadrul clinicii atat gastroscopie, cat si multe alte servicii de diagnosticare si tratament. Dr. Andrada Seicean este medic primar gastroenterologie si medicina interna, autor a zeci de lucrari stiintifice si este membru in consiliul director al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, printre altele. Echipa GastroMed este formata atat din doctori cu experienta, cat si din specialisti tineri, toti avand acces la resurse tehnice de calitate superioara. Unele servicii, precum consultatiile, gastroscopiile, colonoscopiile si ecografiile abdominale pot fi efectuate gratuit, fiind decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Endoscopiile digestive au atat rol diagnostic, cat si terapeutic.

Pretul gastroscopiei variaza in functie de medicul care o efectueaza, de la 500 de lei, la 600 de lei.

Printre aspectele pozitive pe care pacientii le apreciaza cel mai mult la aceasta clinica din Cluj se numara: personalul cu o pregatire de exceptie si cu experienta solida, ambianta placuta, numeroasele investigatii gastroenterologice, echipamentele medicale performante, personalul amabil si implicat. 

Vezi parerile pacientilor despre GastroMed
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Pentru specializarea gastroenterologie, Spitalul Laurus Medical din Cluj-Napoca are contract de colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj pentru furnizarea de servicii medicale in regim de spitalizare de zi, inclusiv pentru gastroscopie si colonoscopie, care se pot efectua gratuit de catre pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. Examinarea se face aici cu endoscopul Eluxeo, ale carui performante permit obtinerea unei imagini endoscopice de calitate, caracterizata prin acuratete si contrast optime. Cinci medici bine pregatiti activeaza la Gastroenterologie si pot coordona investigatia de care ai nevoie. Laurus Medical Cluj pune la dispozitia clujenilor spitalizare de zi si ambulatoriu cu 12 specializari medicale. Clinica face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Contra-cost, pentru o gastroscopie vei plati in aceasta clinica suma de 550 de lei.

Pacientii clinicii din Cluj se declara foarte multumiti de activitatea acesteia, de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de interiorul curat si placut amenajat, de acuratetea investigatiilor si de solutiile medicale eficiente administrate aici.

3. Anastasios

Cabinetul de gastroenterologie al Clinicii Anastasios din Cluj ofera o paleta larga de servicii complexe: consultatii, diagnostic si tratament pentru cancerul de stomac, cancerul de colon, ulcer gastric, gastrita, Helicobacter Pylori, sindromul de colon iritabil, boala Crohn, colita ulcerativa, prelevare de biopsii endoscopice, extractie de corpi straini din tubul digestiv, test rapid pentru Helicobacter Pylori, excizia polipilor colonici prin polipectomie, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie flexibila. O echipa alcatuita din trei medici specialisti in gastroenterologie iti stau aici la dispozitie: dr. Rodica Gota, dr. Tudor Mocan si dr. Anca Suciu, toti trei avand competente in ecografie si endoscopie digestiva. Anastasios este un centru medical modern, dotat cu aparatura de ultima generatie si deservit de un colectiv format din peste 30 de medici, care isi desfasoara activitatea in 15 cabinete.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru gastroscopie vei achita aici suma de 700 de lei.

Pacientii recomanda Clinica Anastasios pentru serviciile de calitate, profesionalismul si empatia manifestate de medici, amabilitatea personalului de la receptie, dotarile moderne si rezolvarea eficienta a problemelor medicale cu care persoanele s-au adresat cabinetelor competente. Sunt si cateva aspecte care genereaza nemultumiri. Acestea sunt legate de lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si de preturile mari.

4. Medisprof

Medisprof Cancer Center a fost infiintat in anul 2017 in Cluj, fiind cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul Romaniei, in care se efectueaza consultatii, tratamente si investigatii diverse – gastroscopie, colonoscopie, ecoendoscopie, bronhoscopie, ecobronhoscopie, ecoendoscopie bronsica radiala, ecografie, mamografie, sonoelastografie mamara, biopsie si computer tomograf. In cadrul centrului se trateaza cancerul pulmonar, cancerul ovarian, cancerul de san, cancerul de prostata, cancerul de col uterin, cancerul colorectal si cancerul la stomac, prin proceduri de chimioterapie si radioterapie. Celor 14 specialisti in oncologie li se adauga medici cu specializare si competente in investigatii de imagistica medicala, gastroenterologi, pneumologi, cardiologi, ginecologi, chirurgi si anestezisti. La gastroenterologie ii vei gasi pe dr. Valentin Militaru, medic primar medicina interna si gastroenterologie, dr. Alexandra Dorca, medic specialist in gastroenterologie, si pe dr. Iuliana Nenu, medic specialist gastroenterolog.

O gastroscopie in acest centru medical are pretul de 600 de lei.

Pacientii apreciaza Medisprof Cancer Center pentru profesionalismul medicilor, experienta acestora in tratarea afectiunilor grave, capacitatea de a da speranta persoanelor bolnave, dotarile de ultima generatie si diversitatea de investigatii si tratamente disponibile. Sunt si motive de nemultumire, asupra carora s-au pronuntat pacientii. Acestea se refera la timpul mare de asteptare si la deficiente in organizare, in indeplinirea sarcinilor personalului in desfasurarea procedurilor de investigatii sau tratament.

5. Centrul Diasan

Clinica Diasan este un Centru de excelenta in gastroenterologie, medicina interna, reumatologie, cardiologie si nutritie, care se adreseaza pacientilor din judetul Cluj si din Transilvania cu servicii multiple: consultatii in specializarile amintite, in cardiologie, proctologie, reumatologie, investigatii necesare diagnosticului in aceste domenii – gastroscopie, colonoscopie, ecografie, ecoendoscopie, rectosigmoidoscopie, EKG. La gastroenterologie il vei intalni pe apreciatul dr. Adrian Catinean, directorul centrului, medic specialist in gastroenterologie si medic primar medicina interna, sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”. Gastroscopia se realizeaza simplu, fara sedare, sau asistata de medicul anestezist dr. Remus Babici, medic primar anestezie-terapie intensiva.

O gastroscopie are aici pretul de 600 de lei fara anestezie si de 850 de lei cu anestezie.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta inregistrata la Centrul Diasan, de serviciile de calitate, de profesionalismul personalului si de tratamentele cu rezultate bune administrate sau prescrise aici. Despre dr. Adrian Catinean se spune ca este cel mai bun gastroenterolog din Romania, cu o pregatire exceptionala si o grija deosebita fata de pacienti. Nemultumirile unora dintre pacienti provin din faptul ca timpul de asteptare este mare.

Concluziile noastre

In orasul din inima Transilvaniei exista mai multe optiuni de top, iar efectuarea de gastroscopie in Cluj se face in conditii excelente, cu aparatura performanta si medici specialisti in gastroenterologie, cu multiple competente in ecografie si endoscopie digestiva superioara si inferioara. Oricareia dintre clinicile din clasament te vei adresa, ai toate sansele de a beneficia de servicii de calitate, de un diagnostic corect si de un tratament adecvat pentru afectiunile sau simptomele gastrointestinale de care suferi.