Meniu

Gastroscopie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala utilizata pentru a examina interiorul esofagului, stomacului si primei portiuni a intestinului subtire – duodenul, gastroscopia in Iasi se poate efectua cu ajutorul aparaturii specializate – endoscop si camera video miniaturala, disponibila in clinicile de top din oras, cu servicii de gastroenterologie. Daca nu stii unde sa mergi pentru endoscopia digestiva superioara de care ai nevoie, articolul de fata te va ajuta sa identifici cele mai bune solutii pentru sanatatea ta.

Citeste-l pana la capat si vei afla unde poti face gastroscopie in Iasi, pentru a beneficia de o investigatie de calitate, cu rezultate concludente pentru un diagnostic precis.

Cat costa o gastroscopie in Iasi?

Costurile pentru o gastroscopie in Iasi pot sa varieze in functie de clinica, de aparatura disponibila, de medicul care o efectueaza si de alte optiuni suplimentare, cum ar fi anestezia. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru procedura si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru endoscopia digestiva superioara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
450-850 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie variaza intre 450-850 Ron
 • Policlinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie fata de pacient
 • Personal amabil la receptie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Promedica
450-850 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie variaza intre 450-850 Ron
 • Standarde ridicate de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea si empatia fata de pacienti
 • Solutii medicale cu rezultate bune
 • Programari nerespectate
Max Medica
400-900 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie variaza intre 400-900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dr. Catalin Hutanasu – profesionalism ireprosabil
 • Explicatii amanuntite si sfaturi competente
 • Personal amabil
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Elytis Hospital
450-900 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie variaza intre 450-900 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Interventii salvatoare
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Arcadia
600-1.000 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie variaza intre 600-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii reusite
 • Conditii bune de spitalizare
 • Timp de asteptare mare
 • Tarife ridicate
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de gastroscopie in Iasi

Desi te bucura existenta unui clasament al clinicilor cu servicii specializate in endoscopie, ai vrea sa poti evalua singur/-a performantele fiecarei unitati medicale din top si sa stii unde ar trebui sa mergi la gastroscopie in Iasi, pentru confort maxim si cel mai precis diagnostic. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Policlinica MediBlue

Cabinetul de gastroenterologie din cadrul Policlinicii MediBlue pune la dispozitia pacientilor din Iasi o paleta larga de servicii: consultatii, ecografie abdominala, consultatii cu bilet de trimitere de la medicul de familie, tuseu rectal, gastroscopie, colonoscopie diagnostica, rectosigmoidoscopie, test rapid Helicobacter Pylori, interpretarea gratuita a rezultatelor analizelor efectuate in clinica, interpretarea rezultatelor analizelor efectuate in alte laboratoare si adeverinte medicale. Poti conta aici pe experienta si pregatirea de specialitate a patru medici: dr. Anca-Olivia Jigaranu, medic primar gastroenterolog, dr. Oana Irina Gavril, medic specialist gastroenterolog, asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, doctor in stiinte medicale, dr. Nassouh Ghassan, medic specialist in gastroenterologie, si dr. Dinu Chirita, medic specialist gastroenterolog. Infiintata in anul 2017, MediBlue este o policlinica medicala care reuneste peste 20 de specializari, explorari functionale si un punct de recoltare pentru 800 de seturi de analize medicale.

Pentru endoscopie digestiva superioara vei plati 450 de lei la aceasta clinica. Efectuarea cu anestezie a procedurii va adauga inca 400 de lei costurilor serviciului.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata aici si considera ca MediBlue este o policlinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti si empatici, personal amabil la receptie si solutii eficiente de tratament. Un aspect la care clinica mai are de lucru pentru imbunatatiri este legat de gestionarea programarilor pacientilor, care este deficitara in prezent si genereaza timp mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica MediBlue
Vezi Pareri

2. Clinica Promedica

La cabinetul de gastroenterologie de la Clinica Promedica Iasi poti beneficia de consultatie primara, consultatie cu ecografie, consultatie de control, interpretare analize, gastroscopie cu si fara analgosedare, colonoscopie cu sau fara analgosedare, rectosignoidoscopie, rectoscopie, rezectie endoscopica cold snare, polipectomie hot snare, prelevare si analiza biopsie. Cinci medici gastroenterologi bine pregatiti activeaza in acest cabinet, patru medici primari, dr. Andrei-Stefan Chiriac, dr. Elena Gologan, dr. Mihaela Dimache, dr. Irina Girleanu, si un medic specialist, dr. George-Alexandru Cucos, fiecare dintre acestia avand competente in ecografie si endoscopie digestiva. Promedica Iasi este un centru medical infiintat in anul 2005, cu servicii de cardiologie, gastroenterologie, urologie, recuperare medicala, reumatologie, endocrinologie si nutritie si medicina interna.

Tariful pentru investigatia de gastroscopie este de 400 de lei. Pretul anesteziei este de 450 de lei.

Pacientii recomanda serviciile acestei clinici pentru standardele ridicate de calitate, pentru profesionalismul, rabdarea si empatia medicilor si pentru solutiile medicale cu rezultate bune. Unele nemultumiri sunt rezultatul unor programari amanate de catre personalul centrului medical.

3. Max Medica

La Clinica Max Medica din Iasi, pacientii beneficiaza de cea mai rapida metoda de diagnosticare si tratament al afectiunilor sistemului digestiv, avand la dispozitie o programare in cel mai scurt timp la ecografie abdominala, gastroscopie sau colonoscopie. Te vei adresa aici dr. Catalin Ilie Hutanasu, medic primar gastroenterolog, cu experienta acumulata in cadrul Spitalului Universitar din Iasi. Max Medica reuneste doua cabinete medicale de specialitate, in gastroenterologie si in diabet, nutritie si boli metabolice. Medicii de la Max Medica, dr. Catalin Ilie Hutanasu si dr. Mihaela Hutanasu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, sunt si autorii unor carti de retete culinare folositoare pacientilor care se lupta cu problemele cauzate de supraponderalitate.

Tarifele centrului medical sunt publicate pe site-ul web. Pentru gastroscopie, pretul este de 400 de lei. Cu anestezie, vei plati inca 500 de lei pentru procedura.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetelor Max Medica si apreciaza ca medicul Catalin Hutanasu este de un profesionalism ireprosabil si comunica excelent, oferind explicatii amanuntite si sfaturi competente. Totodata, se mentioneaza ca intreg personalul clinicii este caracterizat de amabilitate. Exista si nemultumiri in legatura cu faptul ca receptia raspunde greu la telefon.

4. Elytis Hospital

Departamentul de gastroenterologie de la Elytis Hospital realizeaza in regim de internare de zi consultatii insotite de investigatii medicale specifice: analize de laborator, ecografie abdominala, gastroscopie, colonoscopie si computer tomograf. Spitalul din Iasi dispune de sase specialisti in gastroenterologie. Competente in endoscopia digestiva au dr. Maria Maxim, medic specialist gastroenterolog, doctor in medicina, dr. Gabriela Canschi, medic primar chirurgie generala, si dr. Anamaria Enachescu, medic specialist in chirurgie generala. Elytis Hospital Iasi face parte dintr-o retea medicala, sub umbrela careia functioneaza si un Centru de Radioterapie si Oncologie, Spitalul Elytis din Bacau, Policlinica Elytis din Targu Frumos, un cabinet de medicina de familie, un laborator de analize medicale si doua puncte de recoltare a probelor. O parte dintre serviciile Elytis Hospital se pot accesa gratuit, prin contractul de colaborare a centrului medical cu Casa de Asigurari de Sanatate Iasi.

Pentru gastroscopie, tariful este de 450 de lei fara anestezie. Procedura cu anestezie te va costa 900 de lei.

In general, pacientii clinicii considera ca au gasit in acest centru medical profesionalism si experienta din partea medicilor carora li s-au adresat. De asemenea, sunt persoane care marturisesc ca au beneficiat de interventii salvatoare si de tratamente eficiente la Elytis Hospital. Pe de alta parte, sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea spitalului privat, cum ar fi o mai buna organizare a programarilor, pentru eliminarea timpului de asteptare, comunicarea rezultatelor cu mai multa promptitudine si un comportament mai amabil al personalului de la receptie.

5. Arcadia

In reteaua medicala Arcadia se pot efectua consultatii, analize si investigatii de gastroenterologie: gastroscopie, colonoscopie, in scop diagnostic, cu prelevare de probe biologice din mucoasa digestiva, dar si in scop terapeutic, pentru extirparea de polipi, extragerea de corpi straini, oprirea hemoragiilor digestive, ligaturi de varice esofagiene sau dilatarea unor zone ingustate din esofag. Departamentul de gastroenterologie este deservit de nu mai putin de 17 medici specializati in aceasta ramura medicala. Lider pe piata de sanatate din regiunea de Nord-Est a tarii, functionand din anul 2008, Arcadia – Spitale si Centre Medicale ofera servicii medicale integrate, in cadrul mai multor unitati: un Spital Multidisciplinar, un Spital de Cardiologie Interventionala, 3 Centre de Imagistica Medicala, Maternitate, 6 Centre Medicale si un Spital de Recuperare Medicala.

Tariful pentru gastroscopie este de 600 de lei. Investigatia cu anestezie te va costa 1000 de lei.

Pentru Arcadia Spitale si Centre Medicale, gradul de multumire a pacientilor este diferit in functie de experienta inregistrata de fiecare. O mare parte dintre persoanele care s-au adresat personalului medical pentru rezolvarea unor problemele de sanatate vorbesc despre servicii de calitate, de medici profesionisti, de conditii bune de spitalizare si de tratamente si interventii eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, ca tarifele sunt ridicate, iar personalul de la receptie este slab informat.

Concluzii

Alegerea unei clinici potrivite te poate ajuta sa obtii o gastroscopie in Iasi cu rezultate precise si relevante pentru sanatatea tractului digestiv superior. Centrele medicale de top prezentate in acest articol ti-o pot oferi, prin aparatura performanta de care dispun si competentele multiple ale medicilor gastroenterologi sau chirurgi, cu atestate in endoscopia digestiva superioara.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre clinicile din Iasi in care poti face o gastroscopie, vei putea lua cea mai buna decizie, in vederea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru afectiunile tubului digestiv superior.