Meniu

Gastroscopie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Majoritatea persoanelor care se programeaza la gastroscopie in Ploiesti o fac la recomandarea medicului. Cateva dintre simptomele in cazul carora se recomanda efectuarea unei endoscopii digestive superioare sunt balonarea frecventa, durerile de stomac, pierderea nejustificata in greutate si varsaturile cu sange sau persistente. Prin gastroscopie se pot depista probleme ca boala de reflux gastroesofagian, hernia hiatala, esofagul Barret etc.

Gastroscopia se efectueaza cu ajutorul unui tub flexibil si subtire, care se introduce prin cavitatea bucala si are atasata o camera minuscula la unul dintre capete. Acesta permite medicului sa vizualizeze in detaliu partea superioara a sistemului digestiv si sa depisteze anomaliile, cum ar fi un polip sau un ulcer. Foarte multe clinici din Ploiesti fac gastroscopii, iar in acest articol vei afla mai multe despre ele. 

Clinici unde se efectueaza gastroscopie in Ploiesti

Pentru investigarea problemelor digestive si pentru a beneficia de un tratament adecvat, multi pacienti din Ploiesti isi fac o programare la gastroscopie dupa vizita la medicul de familie. Daca te numeri printre oamenii carora li s-a recomandat sa faca endoscopie digestiva superioara si vrei sa afli pretul, tabelul de mai jos iti poate fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Gastroscopie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale profesioniste
 • Amabilitate, atentie si promptitudine
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Clinica Roua
350 Ron
 • Pret Gastroscopie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Curatenie
 • Buna organizare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica cu Plata
200 Ron
 • Pret Gastroscopie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Spirit organizatoric
 • Empatie, intelegere si implicare
 • Promptitudine
Valahia Medical
350 Ron
 • Pret Gastroscopie 350 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Explicatii clare si detaliate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diversitate de investigatii
MedLife Lotus
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Raport calitate-pret echilibrat
 • Atmosfera placuta
 • Ora programarii nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor pe care le poti alege pentru gastroscopie in Ploiesti

Gastroscopia este o metoda esentiala de diagnostic si monitorizare in cazul mai multor afectiuni ale tractului digestiv, fiind disponibila in cadrul mai multor clinici din Ploiesti. Inainte de a face o programare, majoritatea pacientilor se intereseaza cu privire la tariful investigatiei si experienta medicilor. De asemenea, multi dintre ei vor sa stie daca pot face gastroscopie cu anestezie.

Pentru a identifica o clinica potrivita nevoilor si preferintelor tale, poti consulta urmatorul clasament. Acesta contine informatii utile cu privire la clinicile de top, in cadrul carora multi pacienti spun ca au beneficiat de experiente medicale confortabile si reusite:

1. Laurus Medical

Pentru efectuarea gastroscopiei, locuitorii din Ploiesti au la dispozitie serviciile spitalului Laurus Medical, care este prima unitate medicala din oras specializata in tratamentul hemoroizilor si varicelor. Lista de servicii acopera consultatii si investigatii din sfera gastroenterologiei, urologiei, dermatovenerologiei etc. Cat despre echipa medicala, aceasta e formata din medici cu experienta vasta, carora li se alatura saptamanal medici din Capitala. Laurus Medical este un grup de spitale prezent in mai multe orase din tara, avand obiectivul comun de a oferi comunitatilor acces la servicii medicale moderne, folosind inovatii tehnologice de ultima ora si avand experienta de peste 17 ani in domeniile acoperite in cadrul clinicilor. 

Pentru gastroscopie, se va plati suma de 450 lei.

Laurus Medical se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care declara ca au reusit sa isi rezolve probleme complexe de sanatate si ca au beneficiat de un comportament exemplar din partea cadrelor medicale. Profesionalismul, amabilitatea, atentia si promptitudinea sunt cateva dintre calitatile medicilor care profeseaza la aceasta clinica. Serviciile sunt de calitate, se foloseste aparatura moderna si clinica este foarte curata. Au fost impartasite si pareri mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca programarile nu se respecta si ca timpii de asteptare sunt mari. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Roua

Persoanele care locuiesc in Ploiesti sau in apropiere si trebuie sa faca o gastroscopie pot alege Clinica Roua. Aici sunt disponibile servicii din mai multe arii terapeutice, iar pacientii au acces la diferite investigatii medicale: endoscopii, ecografii si teste speciale. Roua este singura clinica din judet unde este disponibila o metoda revolutionara de tratament al hemoroizilor, anume tehnica Rafaelo. Din colectiv fac parte medici cu experienta vasta, a caror pregatire s-a consolidat pe parcursul anilor de profesare si prin activitatile de cercetare. Siguranta pacientilor, precizia in diagnostic si eficienta tratamentului sunt obiective bifate cu ajutorul dotarilor moderne din clinica. 

Tariful pentru gastroscopie este de 350 lei. 

Serviciile medicale de la Clinica Roua sunt de inalta calitate, conform pacientilor care si-au impartasit in spatiul online experienta. Colectivul este caracterizat de profesionalism, empatie si amabilitate. Medicii ofera toate explicatiile necesare si sunt disponibil sa raspunda la intrebarile si nelamuririle pacientului, ale carui nevoi reprezinta o prioritate. Clinica este moderna, bine organizata si foarte curata. Ca dezavantaj, cativa pacienti noteaza faptul ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

3. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata este o alta unitate medicala din Ploiesti pe care o poti alege pentru gastroscopie si pentru alte investigatii. Reumatologia, medicina interna, chirurgia si cardiologia sunt cateva dintre specialitatile medicale disponibile. Pe parcursul anilor de activitate, aceasta clinica si-a extins considerabil portofoliul de servicii, astfel incat sa se alinieze la nevoile comunitatii in materie de ingrijiri medicale. Policlinica cu Plata dispune inclusiv de laborator de analize si departament de imagistica medicala, astfel ca pacientii beneficiaza de precizie in diagnostic si investigatii multiple in cadrul aceleiasi unitati. 

Pentru gastroscopie, se aplica un tarif de 200 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile oferite la aceasta clinica. Conform recenziilor din mediul online, Policlinica cu Plata este o unitate medicala bine organizata, iar personalul este caracterizat de profesionalism, spirit organizatoric, empatie, intelegere si amabilitate. Desi conditiile de munca sunt solicitante si numarul de pacienti este mare, personalul de la receptie da dovada de atentie distributiva si promptitudine. 

4. Valahia Medical

Valahia Medical este un centru de excelenta in gastroenterologie din Ploiesti, la care poti merge pentru gastroscopie si colonoscopie. Cateva dintre ariile terapeutice acoperite in lista de servicii sunt medicina interna, endocrinologia si nefrologia. Sunt disponibile consultatii de specialitate, analize de laborator si numeroase investigatii medicale moderne. Acest centru medical reuneste medici cu experienta, care au obiectivul de a oferi servicii de inalta calitate in sali de tratament si cabinete dedicate unor diverse specialitati medicale.

Pentru gastroscopie, se aplica un tarif de 350 lei.

Pacientii sustin ca au intalnit medici profesionisti la acest centru medical si ca au beneficiat de servicii de calitate. Amabilitatea si disponibilitatea de a raspunde la intrebarile pacientului sunt cateva dintre calitatile personalului. Pacientii primesc explicatii clare si detaliate privind diagnosticul si procedurile. 

5. Spitalul MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus este o optiune foarte buna pentru cei care locuiesc in Ploiesti si urmeaza sa faca o gastroscopie. Acest spital si-a deschis portile in 2004 si pe parcursul anilor de activitate au fost facute investitii considerabile in echipamente si in diversificarea portofoliului de servicii, astfel incat clinica sa se alinieze la nevoile si exigentele pacientilor. In 2012, spitalul a beneficiat de un proces amplu de modernizare, iar in prezent ofera servicii din mai multe specialitati medicale: gastroenterologie, oncologie, medicina interna, cardiologie etc. Spitalul se afla intr-o continua dezvoltare, iar in anul 2019 s-a alaturat grupului medical privat MedLife. 

Pentru endoscopie digestiva superioara, tariful este de 450 lei sau 900 lei cu sedare.

Cu privire la feedback, Spitalul Medlife Lotus a primit numeroase recenzii pozitive de la pacienti. Cei mai multi sunt de parere ca serviciile sunt de calitate si ca medicii au experienta. Profesionalismul, amabilitatea, atentia la nevoile pacientilor sunt principalele calitati ale cadrelor medicale de la acest spital. Atmosfera este placuta si ii ajuta pe pacienti sa fie relaxati si optimisti. Raportul calitate-pret este echilibrat. La polul opus, exista pacienti care sustin ca nu au avut cea mai buna experienta, deoarece nu li s-a respectat ora programarii sau consultatiile au decurs prea rapid.

Concluzii

Confortul pacientilor reprezinta o prioritate pentru numerosii medici din Ploiesti specializati in gastroenterologie, de aceea se folosesc metode moderne si se ofera posibilitatea de a face gastroscopie cu sedare. Daca locuiesti in acest oras ai optiuni foarte bune de clinici, unde vei beneficia de ingrijiri medicale de calitate si de atentie din partea unor medici foarte bine pregatiti.