Gastroscopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca si tu experimentezi dureri abdominale persistente, varsaturi, greata, pierderea nejustificata in greutate si disconfort in ceea ce priveste inghitirea alimentelor, cel mai bine ar fi sa faci o gastroscopie in Timisoara. Gastroscopia, cunoscuta si sub denumirea de endoscopie digestiva superioara, este o metoda de screening prin care medicul verifica esofagul, stomacul si duodenul. Investigatia poate sa fie efectuata cu sau fara anestezie, in functie de preferintele pacientului, si are atat rol diagnostic, cat si terapeutic. Apeleaza la ajutorul unui medic competent care te poate ajuta sa primesti un diagnostic corect, cat si un tratament corespunzator, pentru a pune capat afectiunilor gastrointestinale.

In Timisoara exista suficient de multe institutii medicale pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea gastroscopiei, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi. Daca nu stii care unitate medicala se dovedeste a fi mai buna si mai de incredere, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt clinicile pe care ti le recomandam si de ce.

Cat costa o gastroscopie in Timisoara?

Pentru ca stim ca vrei sa fii la curent cu toate preturile practicate pentru o gastroscopie in Timisoara, ti-am pregatit tabelul de mai jos unde poti afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam, dar si care sunt preturile practicate pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
Clinica Jose Silva
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Gastroscopie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Personal calm si rabdator
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera placuta
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Conditii excelente de igiena
Medici's
500 Ron
 • Pret Gastroscopie 500 Ron
 • Investigatii endoscopice precise
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament personalizat
 • Proceduri terapeutice excelente
 • Personal medical de exceptie
 • Atmosfera primitoare
 • Igiena impecabila
 • Preturi ridicate
Sporea Praxis
300 Ron
 • Pret Gastroscopie 300 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Doctori amabili si empatici
 • Buna pregatire si profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
OncoHelp
250 Ron
 • Pret Gastroscopie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Dotari de ultima generatie
 • Investigatii endoscopice precise
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera confortabila
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Profilaxis
330 Ron
 • Pret Gastroscopie 330 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire si promptitudine
 • Examinari endoscopice precise
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Tratament personalizat
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in gastroscopie in Timisoara 

Ti-a recomandat medicul de familie sa faci o gastroscopie in Timisoara pentru a afla care este cauza simptomelor pe care le experimentezi, dar si care este rezolvarea eficienta a acesteia? Pentru ca vrem sa primesti ingrijiri medicale de calitate, ti-am pregatit mai jos un top al celor mai frecventate clinici din oras la care poti merge, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de apreciate au fost de pacienti:

1. Clinica Jose Silva

Clinica Jose Silva este o unitate medicala multidisciplinara din Timisoara in cadrul careia poti efectua o gastroscopie sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Colectivul din cadrul departamentului de gastroenterologie este format din: dr. Vora Prateek, medic specialist si dr. Corina Manciu, medic primar. Pe langa gastroscopie, medicii mai pun in aplicare si urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, examen proctologic, ecografie, colonoscopie, rectoscopie si rectosigmoidoscopie. Rezultatele obtinute in urma investigatiilor endoscopice sunt excelente, datorita faptului ca aparaturile si echipamentele care se afla in acest departament sunt de o calitate superioara. 

Tariful aplicat pentru o gastroscopie este de 250 lei.

Unitatea medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile, investigatiile si procedurile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile. Personalul amabil, calm, rabdator si empatic asigura o atmosfera placuta pentru toti pacientii, dar si un act medical corect. Pe langa diagnosticarea corecta a acestora, medici au competenta de a stabili un plan personalizat de tratament adaptat in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, conditiile de igiena sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Jose Silva
Vezi Pareri

2. Medici’s

Medici’s este o alta unitate medicala multidisciplinara la care iti recomandam sa mergi daca vrei sa faci o gastroscopie in Timisoara la o calitate superioara. Colectivul este format din medici de elita, cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: conf. univ. dr. Mirela Danila, sef lucrari dr. Cristian Banciu, dr. Singh Ravindra, dr. GuNa Jeet Gohain si dr. Camelia Foncea. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele investigatii si proceduri: consultatii de specialitate, biopsie, ecografie, colonoscopie, gastroscopie, rectosigmoidoscopie, examen proctologic, extragere polipi, polipectomie, manevra montare hemoclip, hemoclip, elastografie hepatica. Multumita echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul acestui departament medical, toate serviciile puse in aplicare anterior sunt ireprosabile.

Pretul pentru o gastroscopie este de 500 lei.

Clinica este apreciata pentru activitatea pe care o desfasoara. Investigatiile endoscopice sunt precise, diagnosticarea decurge ireprosabil, tratamentul stabilit este adaptat in functie de pacient, iar procedurile terapeutice medicale puse in aplicare promit rezultate excelente. Personalul medical este de exceptie, atmosfera din cabinet este primitoare, iar igiena impecabila. Cu toate acestea, preturile sunt mai ridicate decat in cazul altor unitati medicale.

3. Sporea Praxis

Sporea Praxis din Timisoara asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a efectua o gastroscopie in conditii sigure. Pentru ca echipa medicala este pregatita in cele mai prestigioase universitati si unitati spitalicesti din tara, atunci actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Din cadrul sau fac parte urmatorii medici: dr. prof. univ. dr. Ioan Sporea, prof. univ. dr. Alina Popescu, prof. univ. dr. Roxana Lucia Sirli, conf. dr. Patricia Cristodor, dr. Dorina Chisevescu, dr. Viorica Crisan, dr. Anda Florentina Pescariu, dr. Stefan Maria Frent si dr. Lavinia Balan. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, gastroscopie, colonoscopie, examinare proctologica. Se remarca si folosirea aparaturilor performante, cu ajutorul carora toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt de o calitate superioara.

Pretul pentru o gastroscopie este de 300 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile clinicii Sporea Praxis au ramas placut impresionati de activitatea ireprosabila desfasurata de medici. Colectivul este format din doctori amabili, empatici, bine pregatiti si profesionisti, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul corect. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. OncoHelp

OncoHelp este un centru medical din Timisoara care se adreseaza mai mult pacientilor cu afectiuni canceroase, in cadrul carora sunt puse in aplicare gastroscopii la standarde ridicate de calitate. Echipa de medici este formata din: dr. Gunajeet Buragohain, medic specialist in gastroenterologie si dr. Razvan Diaconescu, medic primar in gastroenterologie. Cei doi au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: polipectomie, prelevare de biopsii cu ocazia explorarilor endoscopice, diagnosticul endoscopic al infectiei cu Helicobacter Pylori, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, astfel incat toate investigatiile si procedurile efectuate sa fie excelente.

Pretul pentru o gastroscopie este de 250 lei.

Majoritatea pacientilor care au frecventat unitatea oncologica s-au declarat multumiti de serviciile medicale. Pentru ca dotarile sunt de ultima generatie, investigatiile endoscopice sunt precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Medicii profesionisti au competenta de a elabora si un plan eficient de tratament, asigurand totodata si o atmosfera confortabila. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara.

5. Profilaxis

In completarea variantelor de mai sus iti prezenta si Profilaxis, o unitate medicala din Timisoara in cadrul careia pacientii pot beneficia de gastroscopie sub atenta supraveghere a medicilor profesionisti. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1998, desfasurand inca de la inceput servicii de calitate cu scopul tratarii pacientilor. In cadrul departamentului de gastroenterologie isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Ioan Musta, dr. Nicoleta Baltes, dr. Norina Basa. Acestia au competenta de a efectua urmatoarele servicii: gastroscopie, colonoscopie, consultatie de specialitate si examinare proctologica. Toate acestea sunt efectuate intr-o maniera ireprosabila multumita dotarilor de ultima generatie care se afla la dispozitia medicilor profesionisti.

Tariful aplicat pentru o gastroscopie este de 330 lei.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire si promptitudinea sunt principalele calitati pe care pacientii le apreciaza atunci cand apeleaza la clinica Profilaxis. Examinarile endoscopice sunt efectuate cu precizie, diagnosticarea decurge ireprosabil, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de istoricul si patologiile pacientului. Din pacate, personalul de asistente nu este suficient de implicat.

Concluzii

Daca te-ai hotarat intr-un final sa mergi la o clinica de gastroenterologie in Timisoara pentru efectuarea unei gastroscopii, iti recomandam sa iei in considerare clinicile pe care ti le-am pregatit anterior in articol. Asigura-te ca discuti cu un medic profesionist despre simptomele de care suferi si afla care sunt procedurile sau solutiile catre care te indruma.