Meniu

Avort Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet medical de incredere in cadrul caruia se poate face avort in Baia Mare? Atunci ramai in continuare la acest articol si afla care institutie medicala poate efectua aceasta procedura in conditii sigure in orasul tau. Daca este solicitat, avortul poate fi realizat atat chirurgical, cat si medicamentos. Cea de-a doua varianta nu poate sa fie aplicata la orice tip de sarcina. Cu cat astepti mai mult pana la efectuarea intreruperii de sarcina, cu atat administrarea de medicamente devine ineficienta, fiind nevoie de efectuarea avortului pe cale chirurgicala. 

Din fericire, in Baia Mare exista doua clinici spre care iti poti indrepta atentia pentru a face avort. Daca esti in cautarea unei metode mult mai rapide, cel chirurgical poate fi solutia, dar daca vrei o metoda mai putin dureroasa, cel medicamentos poate fi ce ai nevoie. Cu toate acestea, este important de mentionat ca orice metoda ai alege, vine la pachet cu o serie de efecte secundare pe care trebuie sa te asiguri ca le stii de dinainte. Te indrumam sa vorbesti deschis despre aceasta procedura cu medicul specialist, pentru a nu fi luata prin surprindere de nicio reactie adversa.

Ce buget sa pregatesti pentru un avort in Baia Mare?

De regula, desi procedurile de avort in Baia Mare sunt asemanatoare, preturile solicitate pot varia in functie de o serie de factori: aparaturile utilizate, tipul de medicament ales, saptamana in care esti insarcinata si experienta medicului. Astfel, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu institutiile medicale disponibile in orasul tau, dar si tarifele aplicate de fiecare in parte, potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort medicamentos
Rating
Website
Dr. Costin Medica
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret Avort medicamentos 550 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala cu o pregatire superioara
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Clinica de incredere
 • Avort in conditii sigure
Regina Maria
365 Ron
 • Pret Avort medicamentos 365 Ron
 • Monitorizare riguroasa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Avort in conditii de maxima siguranta
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Amabilitate, respect si implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in realizarea avortului in Baia Mare

Clinicile amintite in cele ce urmeaza sunt specializate in proceduri de obstetrica si ginecologie, printre acestea numarandu-se si avortul in Baia Mare. Stim ca nu este usor sa alegi un astfel de cabinet medical, motiv pentru care am decis sa iti simplificam cautarile si sa iti oferim cele mai bune optiuni:

1. Dr. Costin Medica

Dr. Costin Medica este o clinica din Baia Mare care cuprinde si specializarea de obstetrica si ginecologie, in cadrul careia poti opta pentru un avort medicamentos. Pe langa aceasta specializare, clinica mai este renumita si pentru serviciile medicale excelente puse la dispozitie in cadrul departamentelor de endocrinonogie, pediatrie si ecografie. Multumita aparaturilor performante (ecograful de ultima generatie Samsung, certificat cu tenologie inovativa 2018 conform standardelor europene) si tehnologiilor avansate, pacientele au ocazia de a efectua toate investigatiile necesare pentru a se asigura ca nu exista niciun risc la care sa se supuna atunci cand fac avort. In plus, echipa medicala este experta in realizarea procedurilor si investigatiilor medicale, pentru a sesiza din timp daca exista vreun risc pentru pacienta. 

Pretul pentru un avort medicamentos in care este inclusa si ecografia de control este de 550 lei.

Dr. Costin Medica este una dintre cel mai bine cotate clinici de obstetrica si ginecologie din Baia Mare, datorita serviciilor de o calitate superioara. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar echipa medicala are o experienta vasta in efectuarea avortului medicamentos, motiv pentru care riscurile sunt reduse la minimum. In plus, multe dintre paciente mentioneaza ca atmosfera este placuta si primitoare, ceea ce contribuie semnificativ la redarea sentimentului de incredere si confort.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Costin Medica
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Pe langa specialitatile medicale pe care le cuprinde reteaua de sanatate Regina Maria se numara si cabinetul Campus Medical Somesan, in cadrul caruia pacientele pot beneficia de un avort medicamentos in Baia Mare in conditii sigure. Centrul medical este multidisciplinar si cuprinde 30 de cabinete care functioneaza in regim ambulatoriu si 30 de specialitati medicale, in cadrul carora isi desfasoara activitatea echipe de medici cu experienta si o buna pricepere in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor. Printre acestea se numara si departamentul de obstetrica si ginecologie, unde pacientele pot opta pentru un avort efectuat sub atenta observatie a medicului specialist. Aparatura folosita pentru monitorizare este de ultima generatie, fiind de un real ajutor pentru medic, astfel incat procedura sa functioneze in parametri optimi. 

Pretul pentru un avort medicamentos la oricare dintre cei trei medici specializati (dr. Catalin Leah, dr. Cristina Leah, dr. Yasmina Marrouche) este de 365 lei.

Cu peste o suta de recenzii, centrul medical Campus Medical Somesan a captat atentia pacientilor din Baia Mare, datorita bunei pregatiri a cadrelor medicale in orice domeniu de activitate. Cele care apeleaza la ajutorul medicilor specialisti in obstetrica si ginecologie pentru a face avort sunt tratate cu amabilitate si respect, avand parte de o monitorizare riguroasa, multumita aparaturilor de ultima generatie.

Concluzii

Daca te-ai hotarat asupra procedurii de avort in Baia Mare, poti lua in considerare cele doua institutii medicale de incredere din orasul tau. Afla tot ce trebuie sa stii despre o intrerupere de sarcina, care sunt riscurile la care te expui, dar si care sunt efectele adverse pe care le-ai putea experimenta, mai ales in cazul unui avort medicamentos. Solicita intotdeauna sfaturile medicului obstetrician-ginecolog, mai ales cand ai nelamuriri.