Meniu

Avort Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli care sunt cele mai bune clinici unde se poate face avort in Bucuresti? La cerere, aceasta procedura se poate face pe cale chirurgicala sau prin administrarea unor medicamente, in functie de saptamana sarcinii si de recomandarea medicului. 

Avortul medicamentos dureaza mai mult, in vreme ce avortul chirurgical este rapid. Fiecare metoda poate avea efecte secundare, cum ar fi greata si varsaturile in cazul medicamentelor si riscul aparitiei unor probleme uterine in cazul metodei chirurgicale. Exista mai multe clinici pe care le poti alege pentru intreruperea de sarcina in Bucuresti, in Capitala fiind situate numeroase cabinete specializate in ginecologie si obstetrica.

Ce costuri implica procedura de avort in Bucuresti?

Daca vrei sa identifici o clinica potrivita din Bucuresti pentru efectuarea avortului, este nevoie sa te documentezi inainte cu privire la experienta medicilor si inclusiv la preturile pe care acestia le practica. Mai jos, poti vedea care sunt cele mai avantajoase optiuni in materie de clinici si costurile pe care le implica intreruperea de sarcina prin tratament medicamentos, aceasta fiind o metoda aleasa des de paciente pentru ca nu implica riscul de infertilitate pe viitor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort medicamentos
Rating
Website
AMCA Medical
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pret Avort medicamentos 750 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si seriosi
 • Atentie la detalii
 • Explicatii detaliate
 • Personal amabil la receptie
 • Clinica situata in zona centrala
Natalmed
900 Ron
 • Pret Avort medicamentos 900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, rabdatori si atenti
 • Empatie
 • Explicatii detaliate privind procedurile
 • Clinica primitoare, dotata corespunzator si curata
 • Preturi accesibile
 • Atitudinea asistentelor si personalului de la receptie lasa de dorit
Royal Hospital
1.775 Ron
 • Pret Avort medicamentos 1.775 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Raport bun calitate-pret
 • Profesionalism, empatie si rabdare
 • Explicatii detaliate
 • Conditii foarte bune in clinica
 • Aparatura performanta
 • Uneori nu se tine cont de programari
Generis
1.500 Ron
 • Pret Avort medicamentos 1.500 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Discretie, implicare si profesionalism
 • Cadru intim
 • Confort
 • Locatie centrala
Centrul Brancusi
650-750 Ron
 • Pretul pentru Avort medicamentos variaza intre 650-750 Ron
 • Act medical de foarte buna calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Atentie la detalii
 • Informatii complete
 • Relatie buna medic-pacient
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este profesionista
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru procedura de avort in Bucuresti

In Bucuresti, numeroase femei iau decizia avortului pe fond medical sau din cauza unor circumstante care nu le permit sa continue sarcina. In oricare dintre situatii, este indicat sa se adreseze medicului pentru a lua o decizie informata si pentru a nu isi pune sanatatea in pericol.

Clasamentul de mai jos surprinde detalii importante despre clinicile si cabinetele medicale pe care un numar mare de paciente le-au ales pentru intreruperea sarcinii:

1. AMCA Medical

AMCA Medical este o clinica din Bucuresti unde se asigura servicii din sfera obstetricii-ginecologiei, printre care si procedurile de avort. In aceasta clinica, pacientii beneficiaza de asistenta medicala la un nivel complex, fiind disponibile servicii si din alte ramuri medicale: ecografie, diabet, nutritie, urologie etc. Gama extinsa de investigatii este pusa la dispozitie de un colectiv din care fac parte medici specialisti cu experienta, ce folosesc echipamente de ultima generatie. In cadrul acestei unitati medicale se efectueaza inclusiv analize de laborator.

Avortul medicamentos are un tarif de 750 lei.

Clinica AMCA Medical se bucura de aprecierea unui numar mare de paciente, care au oferit recenzii pozitive in mediul online. Acestea spun ca au intalnit medici atenti la detalii, profesionisti, rabdatori si seriosi. Medicii ofera explicatii detaliate si raspund la orice nelamurire a pacientei. Personalul de la receptie este la randul sau amabil si atent. In plus, clinica are sediul in centrul Capitalei. 

Vezi parerile pacientilor despre AMCA Medical
Vezi Pareri

2. Natalmed

Pentru avort si alte servicii din sfera ginecologiei, pacientele care locuiesc in Bucuresti pot sa aleaga clinica Natalmed. Scopul acestei clinici este de a proteja sanatatea pacientelor si de a identifica tratamentul potrivit pentru orice tip de afectiune ginecologica. Se asigura investigatii de inalta calitate, servicii de monitorizare a evolutiei sarcinii si inclusiv inseminare artificiala. Calitatea actului medical este sustinuta de experienta vasta a personalului si de folosirea unor echipamente de ultima generatie. Natalmed colaboreaza cu cele mai bune laboratoare de analize, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise si relevante. 

La Natalmed, avortul medicamentos are tariful de 900 lei.  

Zeci de paciente si-au impartasit pe internet experienta avuta la Natalmed, cabinet de ginecologie pe care majoritatea dintre ele il recomanda cu incredere. Medicii sunt profesionisti, rabdatori, atenti, empatici si explica procedurile pe intelesul pacientelor. Serviciile sunt de calitate, iar locatia este primitoare si bine dotata. Clinica e curata si preturile sunt accesibile. Cateva paciente spun ca personalul de la receptie si asistentele au o atitudine nepoliticoasa.

3. Royal Hospital

Royal Hospital este un centru integrat de preventie, diagnostic si tratament din Bucuresti, in cadrul caruia se efectueaza si proceduri de avort. Este un centru medical multidisciplinar care si-a extins in permanenta gama de servicii pe parcursul anilor de activitate, avand in dotare aparatura de ultima generatie. Medicii de la acest spital efectueaza interventii chirurgicale complexe si ofera servicii din 15 ramuri medicale, intre care ginecologia, senologia, urologia, dermatologia etc. La Royal Hospital, obiectivul central este de a mentine standarde inalte de calitate si de a asigura servicii complete si de actualitate, reunind o echipa medicala de top. 

Pentru a face avort medicamentos la aceasta clinica, pacientele vor achita suma de 1.775 lei. 

In mediul online, multi pacienti care au ales Royal Hospital si-au exprimat recunostinta fata de echipa medicala a spitalului. Acestia sustin ca serviciile sunt la cele mai inalte standarde de calitate, ceea ce justifica preturile destul de mari. Profesionalismul, empatia, rabdarea si amabilitatea sunt trasaturi definitorii ale medicilor. Personalul explica toate etapele procedurilor si tratamentelor, incurajand pacientele. Conditiile din clinica sunt foarte bune, iar atmosfera placuta. In dotarea spitalului exista aparatura performanta. Cateva persoane mentioneaza ca nu se tine cont de programari. 

4. Generis

Clinica Generis este una dintre cele mai bune optiuni pentru pacientele din Bucuresti care au luat decizia avortului. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa formata din specialisti in obstetrica-ginecologie, care sunt coordonati de catre dr. Alexandru Filipescu. Acesta e medic primar in specialitatea obstetrica-ginecologie, conferentiar universitar si cercetator stiintific, iar activitatea sa publicistica este una remarcabila. In cadrul acestei clinici se foloseste tehnologie moderna, iar consultatiile si investigatiile sunt completate cu teste de laborator, efectuate la colaboratori renumiti.  

La Clinica Generis, avortul medicamentos costa 1.500 lei. 

Implicarea, profesionalismul si disponibilitatea medicilor sunt principalele calitati pentru care pacientele recomanda clinica Generis. Echipa medicala este laudata pentru grija, atentie, dedicare si discretie. La aceasta clinica, cadrul este unul intim si pacientele se simt confortabil. Clinica este amplasata intr-o zona centrala, ceea ce reprezinta un avantaj. 

5. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi este un alt centru medical din Bucuresti la care te poti programa daca ai luat decizia de a face avort. Deschis in 2009, acest centru ofera o gama complexa de servicii, in care sunt incluse mai multe specialitati medicale: ginecologie, ecografie, radiologie etc. La aceeasi unitate medicala, pacientii beneficiaza de explorari functionare si analize medicale, inclusiv in regim de urgenta. Serviciile sunt oferite de un colectiv numeros din care fac parte medici primari si medici specialisti ce folosesc tehnologii moderne de tratament si diagnostic. 

Pentru intreruperea sarcinii cu tratament medicamentos, pacientele vor plati intre 650 si 750 lei. 

Dintre numerosii pacienti care au ales Centrul Medical Brancusi, cateva sute si-au relatat si pe internet experienta avuta la aceasta unitate medicala. Cei mai multi se declara multumiti si ii descriu pe medici ca fiind implicati, profesionisti, empatici si atenti la detalii. Atmosfera este una placuta si aparatura din dotarea clinicii este performanta. Procedurile se desfasoara rapid si pacientii primesc toate informatiile de care au nevoie cu privire la investigatii. Actul medical este de foarte buna calitate, la fel si relatia medic-pacient. Exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care sustin ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit si ca nu se respecta programarile.

Concluzii

Intreruperea sarcinii este o decizie delicata, iar femeile care locuiesc in Bucuresti si iau decizia de a face avort sunt sfatuite sa apeleze la medici cu experienta. Foarte multe clinici din Capitala sunt specializate in ginecologie si pun la dispozitie acest serviciu. Pe langa pret, este important sa fie luata in calcul experienta medicilor si atitudinea lor, precum si conditiile din clinicile in care isi desfasoara activitatea. –