Meniu

Avort Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui doctor bun, care sa te ajute sa faci avort in Craiova? Ei bine, ai posibilitatea sa beneficiezi de acest serviciu, vizitand unul din cabinetele de ginecologie din oras, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici talentati si cu experienta in domeniu. Scopul lor este acela de a te ajuta sa treci cu bine peste acest moment dificil. 

Pacientele au opinii diferite, atunci cand vine vorba de modul in care trebuie sa isi practice meseria un medic bun din Craiova. In timp ce unele pun accent pe experienta acumulata in domeniu, altele prefera o atitudine prietenoasa, care sa le permita sa se relaxeze in timpul consultatiei. Facilitatile pe care cabinetul le pune la dispozitia lor sunt si ele importante. 

Care sunt tarifele pentru avort in Craiova? 

Cu privire la costul avortului in Craiova, nu toate cabinetele practica aceleasi tarife, pentru ca interventia difera in functie de stadiul in care se afla sarcina la momentul respectiv. Cu scopul de a centraliza toate informatiile utile in acest sens, am creat tabelul de mai jos. In cadrul lui sunt prezentate numele cabinetelor, preturile practicate si ratingul obtinut in urma a mai multe recenzii. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Dr. Jean Shaao
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pretul pentru Avort porneste de la 800 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Curatenie
MaDonna Maria
850-1.500 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 850-1.500 Ron
 • Aparatura noua
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Ginecho
900 Ron
 • Pret Avort 900 Ron
 • Tehnologie de top
 • Echipa multidisciplinara
 • Gama variata de servicii
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Curatenie
 • Timp de asteptare indelungat
Medisof
600 Ron
 • Pret Avort 600 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Ambient placut
 • Organizare deficitara
Centrul Dr. Pirgaru
800 Ron
 • Pretul pentru Avort porneste de la 800 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru a face avort in Craiova 

Lista de mai jos este alcatuita din cinci clinici la care se poate face avort in orasul Craiova. Pe langa scurta prezentare a medicilor care isi practica meseria acolo, sunt incluse si detalii despre aparatura pe care o are in dotare cabinetul si gama de servicii pe care o pune la dispozitia pacientelor. Alege optiunea cea mai potrivita pentru tine, in functie de preferinte si nevoi: 

1. Dr. Jean Shaao 

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, Dr. Jean Shaao, medic in obstetrica ginecologie, dispune de cunostintele necesare pentru a efectua o gama variata de servicii, inclusiv avortul in Craiova. A absolvit Facultatea de Medicina UMF in  1989, iar incepand cu anul 1993 este membru al Colegiului Medicilor din Craiova si al Colegiului Membrilor Ginecologi Romani. Personalul medical este sprijinit si de dotarile si aparatura de ultima generatie. In lista de servicii, pe langa intreruperea de sarcina, se regasesc ecografiile, monitorizarea sarcinii, colposcopia, tratamentele de fertilitate, inseminarea artificiala etc. Serviciile sunt efectuate intr-o locatie curata si permanent sterilizata, in care pacientele beneficiaza de conditii optime de siguranta si confort. 

Pretul avortului incepe de la 800 de lei. 

Printre cuvintele folosite pentru a descrie activitatea cabinetului de ginecologie al Dr. Jean Shaao se afla rabdarea, atentia, respectul si bunatatea. Fiecare pacienta beneficiaza de atentia de care are nevoie in timpul consultatiei, pentru a putea vorbi deschis despre problema cu care se confrunta. In plus, pentru a nu exista nelamuriri, medicul explica totul pe intelesul pacientelor. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Jean Shaao 
Vezi Pareri

2. MaDonna Maria 

Maternitatea MaDonna Maria a fost infiintata in anul 2012, din dorinta de a le oferi femeilor acces la o gama cat mai diversa de servicii de ginecologie, indiferent ca este vorba de monitorizarea sarcinii sau de avort, toate in Craiova. Din echipa medicala fac parte medici primari in obstetrica-ginecologie, precum Dr. Lote Surtea sau Dr. Liviu Dragut, sau medici specialisti in obstetrica-ginecologia, ca Dr. Oleg Gherghisan sau Dr. Loredana Avram. Mai mult decat atat, maternitatea colaboreaza cu medici din cadrul altor clinici, precum Dr. Mihaela Vasile, medic primar in obstetrica. Pe lista de servicii a maternitatii se regasesc atat avortul medicamentos, cat si intreruperea de sarcina pana in 8 saptamani, intre 8 si 10 saptamani si intre 11 si 12 saptamani. In ultimele trei exemple sunt incluse consultatia ginecologica, anestezia intravenoasa, consultatia cu medic anestezist si chiuretajul uterin. 

Cu privire la pretul serviciului, acesta incepe de la 850 de lei, in cazul avortului medicamentos. In cazul in care este vorba de o intrerupere de sarcina de 11-12 saptamani, costul este de 1.500 de lei. 

MaDonna Maria este o maternitate apreciata in mod deosebita pentru devotamentul pe care medicii il au fata de paciente. Acestia isi dau interesul si fac tot posibilul sa creeze niste conditii optime de confort. In schimb, o problema de care s-au lovit mai multe paciente este timpul de asteptare exagerat, care poate sa fie chiar si de doua ore. 

3. Ginecho  

La Centrul Medical pentru Sanatatea Femeii Ginecho, medicii coordonatori experimentati si tinerii bine informati colaboreaza impreuna, pentru a le oferi pacientelor sansa de a beneficia de servicii de calitate, de la consultatie la intreruperea sarcinii in Craiova. Participarea periodica la congrese si cursuri sprijina personalul medical sa fie la curent cu toate noutatile din domeniu. De ramura de obstetrica-ginecologie se ocupa medici talentati precum Dr. Dominic Iliescu, Dr. Ciprian Patru, Dr. Lucian Zorila, Dr. Roxana Dragusin etc. Diversitatea echipamentelor permite o diagnosticare rapida, cu un grad ridicat de siguranta. 

Costul avortului medicamentos cu asigurarea medicatiei specifice este de 900 de lei. 

Grija, sustinerea si atentia oferite de personalul Centrului Medical Gineco le-au determinat pe multe paciente sa recomande serviciile sale si altor femei care se afla intr-o situatie dificila si au nevoie de sprijin. Pacientele se simt in siguranta pe tot parcursul vizitei, datorita profesionalismului si atitudinii medicilor. Alte aspecte apreciate sunt curatenia si caracterul modern. Din pacate, mai multe paciente s-au confruntat cu un timp de asteptare indelungat. 

4. Medisof  

Infiintata in anul 2015, obiectivul clinicii Medisof a fost de la bun inceput acela de a furniza servicii medicale la cele mai inalte standarde, inclusiv in ceea ce priveste avortul medicamentos in Craiova. De aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Andreea Cosareanu, medic primar in obstetrica-ginecologie. Activitatea personalului medical este sustinuta de aparatura moderna din dotarea clinicii. In afara de consultatia pentru avort medicamentos, pacientele mai pot opta si pentru o gama variata de ecografii, pentru chiuretajul biopsic endometrial pe chiureta sau canule si alte servicii similare. La Medisof, fiecare pacient este unic si merita un tratament individualizat. 

Pretul consultatiei pentru avort medicamentos costa 600 de lei si include ecografia si reteta pentru intreruperea de sarcina. 

Conform pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicii Medisof, profesionalismul personalului medical este insotit de zambete, ceea ce contribuie la un ambient placut si primitor. Medicii sunt dedicati si dau dovada de rabdare. In acelasi timp, exista aspecte ce pot fi imbunatatite, precum este cazul organizarii, unde programarile nerespectate duc la un timp de asteptare mai mare. 

5. Centrul Medical Dr. Pirgaru 

Ultimul loc de pe lista la care pacientele pot apela pentru avort si alte servicii de ginecologie in Craiova este Centrul Medical Dr. Pirgaru. Principalul obiectiv al centrului este de a asigura un serviciu medical la cele mai inalte standarde, in beneficiul pacientei. In portofoliul de servicii se regasesc atat intreruperea medicamentoasa a sarcinii, cat si cea chirurgicala, in functie de starea in care se afla sarcina si preferintele pacientei. Tot aici se efectueaza si chiuretajul biopsic si hemostatic, extirparea a diverse formatiuni tumorale genitale, analize specifice etc. De aceste servicii se ocupa Dr. Elis Eugenia Pirgaru, medic primar in obstetrica ginecologie, dar si Dr. Adriana Tudor, medic specialist in obstetrica si ginecologie. Ambele au competente in ecografie generala, colposcopie, reproducere umana asistata si multe altele. 

Pentru avort, pretul incepe de la 800 de lei. 

Personalul Centrului Dr. Pirgaru este apreciat ca fiind amabil si intelegator, motiv pentru care mai multe persoane au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei. Din pacate, programarile sunt orientative, ceea ce inseamna ca nu pot fi mereu respectate. Au existat si momente in care interactiunea dintre medic si pacient nu a fost cea mai buna. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate in randurile de mai sus reprezinta principalele optiuni pe care le ai pentru avortul in Craiova. In scopul de a avea parte de o experienta cat mai placuta si sigura, tine cont de informatiile pe care le-ai aflat prin intermediul articolului de fata. Dupa ce ai ales o clinica, tot ce ramane de facut este sa te programezi si sa te prezinti la consultatie!