Meniu

Avort Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din momentul in care decide sa faca un avort in Focsani, fie din motive medicale, fie din alte motive, femeia trebuie sa aleaga unde sa efectueze procedura. Fiecare persoana isi doreste sa se simta in siguranta in timpul procedurii, dar si dupa. In acest articol, te ajutam sa iei o hotarare, prezentandu-ti clinici si cabinete in care se realizeaza intreruperi de sarcina in conditii foarte bune.

In functie de varsta gestationala, femeile care opteaza pentru o intrerupere de sarcina in Focsani sunt indrumate de specialisti sa aleaga intre avortul medicamentos si cel clasic sau prin aspiratie. Afla in continuare unde se efectueaza aceste proceduri si cat costa.

Cat costa un avort in Focsani?

Pretul pentru un avort in Focsani variaza in functie de tipul sau (medicamentos sau chirurgical). In acest tabel poti vedea cateva tarife, pentru a sti de ce buget trebuie sa dispui.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Dr. Sandulescu
Clinica-Verificata
600-800 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 600-800 Ron
 • Numeroase servicii medicale de specialitate
 • Intreruperi de sarcina prin metoda clasica sau prin aspiratie
 • Medic cu experienta bogata
 • Echipamente medicale moderne
 • Conditii bune in cabinet
Medical Gisana
500-700 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 500-700 Ron
 • Laborator de analize si cabinet de ginecologie si obstetrica
 • Medici cu experienta
 • Avort medicamentos si prin aspiratie
 • Echipa tanara si dinamica
 • Consultatii ginecologice si senologice
Clinica Materna
700-850 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 700-850 Ron
 • Ambulatoriu cu numeroase specialitati
 • Asistenta la nastere
 • Avort medicamentos si prin metoda chirurgicala
 • Medici cu experienta
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici private in care se poate face avort in Focsani

In trei clinici de ginecologie si obstetrica din Focsani exista posibilitatea de a face un avort si pe fiecare dintre ele le poti descoperi in cele ce urmeaza.

1. Dr. Sandulescu

In clinica de ginecologie din Focsani a dr. Sandulescu se poate face avort clasic sau prin aspiratie chirurgicala. Pe langa acest serviciu, mai sunt oferite si multe altele, dintre care se remarca terapiile laser aplicate in sfera ginecologica, in premiera pentru pacientele din Vrancea. Dr. Ion Sandulescu, medic primar obstetrica-ginecologie are multa experienta si a fost pentru multi ani medic sef al Sectiei de Obstetrica-Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Pantelimon”.

Pretul pentru o intrerupere de sarcina este de 600-800 de lei.

Sunt femei in Focsani si in intreg judetul Vrancea care sunt de ani buni paciente ale doctorului Sandulescu si care ii apreciaza pregatirea, experienta si profesionalismul. Pacientele mai lauda diversitatea serviciilor medicale din aceasta specialitate si conditiile bune din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sandulescu
Vezi Pareri

2. Medical Gisana

Medical Gisana este un centru medical din Focsani in cadrul caruia functioneaza un laborator medical acreditat RENAR in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si un cabinet de obstetrica-ginecologie. Serviciile cabinetului includ si intreruperile de sarcina, care se realizeaza sub forma de avort medicamentos, in cazul sarcinilor mici, si de chiuretaj prin aspiratie. Pe langa intreruperile de sarcina, medicii de la Gisana mai vin in ajutorul pacientelor si cu: consultatii ginecologice si senologice, examene Babes Papanicolau, examene de secretii.

Costul unei intreruperi de sarcina este cuprins intre 500 si 700 de lei, cel mai scump fiind avortul medicamentos.

Activitatea laboratorului si a cabinetului de obstetrica-ginecologie este apreciata de pacientii din Focsani. Oamenii sustin ca echipa este tanara si dinamica, dar si amabila, raspunzand la intrebari si solicitari cu promptitudine.

3. Clinica Materna

Clinica privata Materna este o optiune populara in randul femeilor din judetul Vrancea, atat in ceea ce priveste intreruperea de sarcina, cat si in monitorizarea sarcinii, nasterea, oncoginecologie, laparoscopie, chirurgie. Clinica beneficiaza de personal medical cu experienta si cu inalta pregatire si are dotari de ultima generatie. Clinica Materna este alcatuita din: maternitate, ambulatoriu cu multiple specialitati si un laborator de analize acreditat RENAR.

Un chiuretaj uterin cu scop de intrerupere de sarcina are un tarif cuprins intre 700 de lei (pentru sarcina intre 7-8 saptamani) si 850 de lei (9-12 saptamani). 

Multi dintre pacientii acestei clinici spun ca au fost primiti si tratati cu atentie si profesionalism. Alte lucruri apreciate sunt: un raport calitate-pret avantajos, personalul prietenos si bine pregatit, curatenia, atmosfera si conditiile propice pentru nastere. Unii focsaneni spun insa ca se creaza aglomeratie in acest centru medical.

Concluziile noastre

Femeile care aleg sa faca avort in Focsani au la dispozitie cateva clinici si cabinete in care pot opta atat pentru intreruperea de sarcina pe cale medicamentoasa, cat si chirurgicala. Decizia de alegere a cabinetului ginecologic potrivit depinde de fiecare femeie, de asteptarile si de nevoile sale. Toate cele trei locatii sunt bine dotate si dispun de personal medical cu experienta.